Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada doktor 13.gün test yap demişti gebeliktirKizlar ben 30 ocakta saat 11 de çatlatma iğnesi oldum 1 Şubat'ta da aşılama oldum bugunde erken gebelik testi yaptım baya çift çizgi çıktı çatlatma ignesini vurulali 14 günü geciyo hala ondanmidir acaba olan var mı benim gibi ayni sürelerde yapaniniz varsa yazabilir mi
Ay inşallah öyledir ama hicbi belirti yok o kafamı karıştırdı 15 gün pazartesi oluyoBanada doktor 13.gün test yap demişti gebeliktir
İnşallah yaaaBaya net iki cizgiyse hamileliktendir![]()
Cnm bnde aşılamanın 14.gunu test yaptım 2 çizgi belirgindi 15.gunu kan verdim 154.80 cıktı 2 gün sonra verdim 580 küsür çıkmıştı şimdi haftaya kontrole gidicem kem keseyi hemde azda olsa kalp atışını duyarız dedi doktorum bakalım Hayırlısıyla kalp atışını duysaydım rahatlicak timKizlar ben 30 ocakta saat 11 de çatlatma iğnesi oldum 1 Şubat'ta da aşılama oldum bugunde erken gebelik testi yaptım baya çift çizgi çıktı çatlatma ignesini vurulali 14 günü geciyo hala ondanmidir acaba olan var mı benim gibi ayni sürelerde yapaniniz varsa yazabilir mi
Cnm bnde aşılamanın 14.gunu test yaptım 2 çizgi belirgindi 15.gunu kan verdim 154.80 cıktı 2 gün sonra verdim 580 küsür çıkmıştı şimdi haftaya kontrole gidicem kem keseyi hemde azda olsa kalp atışını duyarız dedi doktorum bakalım Hayırlısıyla kalp atışını duysaydım rahatlicak timInşallah seninde kanda pozitif çıkar güzel sonuçlar alırsın.
Inşallah canım belirti benim de olmadi halada yok suanlikAy inşallah inşallah zaten pazartesi 15.gunum yarına son kaset testim kaldı o da pozitife umitlenebilirim artık inşallah benimkide sizinki gibi olur aynı hayırlı haberleri alırım![]()
Benimde belirtim yok o yüzden emin olamadımInşallah canım belirti benim de olmadi halada yok suanlik
Belirtiyi dert etmeBenimde belirtim yok o yüzden emin olamadım![]()
Tmm pazartesi yazarım inşallah vardırBelirtiyi dert etmeınşallah vardır haberdar et benide:)
Sonucun nedir ? Inşallah pozitiftirTmm pazartesi yazarım inşallah vardır![]()
Sonucun nedir ? Inşallah pozitiftir
Ne kadarlik şuan tam kalp atışını felan duydun mu canım çok sevindim adına inşallah sağ sağlim kucağımizada alırız:)Evet pozitif coktandir pozitif aslında Allah razi olsun canım benim
![]()
Sağol canım benim en son 21 Şubat'ta gittik 4 haftalikta kese göründü ama çok küçük bı keseydi daha 4 mm ondan sonra gitmedim daha haftaya saliya tekrar gidicem bakalimNe kadarlik şuan tam kalp atışını felan duydun mu canım çok sevindim adına inşallah sağ sağlim kucağımizada alırız:)
Anladım canım bende ayın 22 sinde gittiğimde 5+ 6 haftalikti çok az kalp atışı vardı çok şükür şimdi martin 9 unda gidicem daha net olur dedi kalp atışı doktorum bakalım heycanla o günü bekliyorumSağol canım benim en son 21 Şubat'ta gittik 4 haftalikta kese göründü ama çok küçük bı keseydi daha 4 mm ondan sonra gitmedim daha haftaya saliya tekrar gidicem bakalim