Aşılama sonrasi 13.gun sonrası test

merhabalar ; sizlere bıse sormak ıstıyorum 18 inde catlatma ıgnesı vuruldum .. bugun 13. gün catlatma ıgnesı yapıldıgım gun dahil 13.gün ve felaket bır sis içindeyim rahime ara ara baskı oluyor iç camasırı dahi takamıyorum .. degısık kokular gelıyor tatlar gelıyor .. test yapmalımıyım 9u normalde adet günüm .. nefes bıle alamıyorum sislikten ?
Doktoruna başvur çatlatma iğnesi çok yaptım bu belirtileri yapmaz normalde

sadece catlatma ıgnesı vuruldum
Hmm anladım test çatlama iğnesinden ne kadar sonra doğru çıkar bilmiyorum ama iğneden sonra asilama olunca eğer tutmuşsa 13. 14.gunu çıkıyor pozitif olup olmadığı
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.🙂

catlatma ıgnesının 14. gunu oglen ıdrar testı yaptım sonuc negatıf ... adetıme 6 gun var sonuc degısır mı ..

Cnm bnde aşılamanın 14.gunu test yaptım 2 çizgi belirgindi 15.gunu kan verdim 154.80 cıktı 2 gün sonra verdim 580 küsür çıkmıştı şimdi haftaya kontrole gidicem kem keseyi hemde azda olsa kalp atışını duyarız dedi doktorum bakalım Hayırlısıyla kalp atışını duysaydım rahatlicak tim 😊Inşallah seninde kanda pozitif çıkar güzel sonuçlar alırsın.
Merhaba aşılama ücreti nedir acaba tüp bebek gibi pahalı bir işlem mi özelde mi yaptirdiniz

Aşılamamin 15 Ci günü test yaptım bugün negatif çıktı morlalim yerle bir oldu 😔😔😔ikinci kez yapıp tutan varmı

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde insallh buay tekrar aşılama olacam bakalım artık

Kızlar ikinci asilamam 8 ci günüm hiç bir belirti yok yine mi olmadı acaba

Kızlaraşılamamin 13 günü test yaptım negatif çıktı sonrasında sonucu değişen varmı cevap yazarsanız sevinirim

Cnm bnde aşılamanın 14.gunu test yaptım 2 çizgi belirgindi 15.gunu kan verdim 154.80 cıktı 2 gün sonra verdim 580 küsür çıkmıştı şimdi haftaya kontrole gidicem kem keseyi hemde azda olsa kalp atışını duyarız dedi doktorum bakalım Hayırlısıyla kalp atışını duysaydım rahatlicak tim 😊Inşallah seninde kanda pozitif çıkar güzel sonuçlar alırsın.
Sizde ne gibi belirtiler vardı bende aşılama yaptım bugün 13.gün ve çok tedirginim

Back
X