Aşılama sonrası ağrılarım geçmiyor

symyvz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
198
41
13
32
Selam kızlarrr bana bi yardım edin. progestan kullanıyorum aşılama sonrası. üst ve yan kalca, bel ağrılarım geçmiyor yani ayakta uzun süre duramıyorum kramp gibi sancı yapıyor. Sanki corona olmuşum da etim acıyor gibi. Yan ve üst kalça özellikle. Bacaklarıma da vuruyor. Sizde de böyle oldu mu? Çatlatmadan sınra kasık ağrılarım da vardı ama onlar geçti bu kaldı normal mi bu ? Perşembe aşılama yapıldı. Hafta içi okul var nasıl gideceğim bilmiyorum. öğretmenim. İlaç da kullanamıyorum sıcak su torbası tehlikeli. Kaldım böyle. Progestan mı yapıyor bunu yoksa gonalf iğnelerinin etkisi mi hala. Acı eşiğim yüksektir yani acı konusunda çok nazlı değilim ama 4-5 gündü yaşlı teyzelere döndüm ay oy diye diye

Cevabı olan yok muuu
Merhaba bayağı geçmiş belki sonucu bile öğrendiniz ama bence gonal f nedeni ile olmamalıyız ben de gonal f ile aşılama yaptırdım bugün 8. günüm beklemedeyim ama anlattığınız kadar şiddetli kalça bel ağrım yok.inşallah güzel sonuçlar alırız.

Benim 12.günüm. 9.gün kan testim sıfır çıktı erken yapmıştım ama illa ki bi değer çıkardı

Merhaba, bende de gonalf iğneleri sonrası kalça altında ağrılar çekilmeler olmuştu, ama bırakalı 2-3 gün oluyor azaldı, sizde uzun sürmüş herkeste farklı oluyor olabilir. Allah gönlünüze göre versin

Merhaba dün aşılama oldum. Biraz lekelenme şeklinde kanamam oldu. Bugünde çişim gelince çok kötü sancı giriyor sağ yumurtalığıma yapınca geçiyor. Şuna uzanıyorum çok hafif ara sıra sancı giriyor

Merhaba bende 2 yıl önce aşılama yaptım. Aşılanmadan sonra lekelenme olması normal. Hatta 2.aşılamamı da 27 ekimde oldum yine aynı şekilde lekelenme şeklinde kanamam oldu ve 1-2 güne geçti.

Merhaba bende 2 yıl önce aşılama yaptım. Aşılanmadan sonra lekelenme olması normal. Hatta 2.aşılamamı da 27 ekimde oldum yine aynı şekilde lekelenme şeklinde kanamam oldu ve 1-2 güne geçti.
Merhaba lekelenme benimde sadece dün oldu ama ağrım geçmiyor. Enfeksiyondan korkuyorum açıkçası. Çok hareket etmemeye çalışıyorum. Dün eve geldiğimden beri uzanıyorum

Merhaba lekelenme benimde sadece dün oldu ama ağrım geçmiyor. Enfeksiyondan korkuyorum açıkçası. Çok hareket etmemeye çalışıyorum. Dün eve geldiğimden beri uzanıyorum
Benim ağrım 3-4 gün sürmüştü. Belki sizinde öyledir. Eğer geçmezse doktorunuza sorun. Umarım gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…