Merhabalar
Ben 6 Ağustos'ta aşılama oldum bugün 6.günüm ama aşılama olduğum günden beri karın ağrım hiç geçmedi.Ve idrarda hep bıçak gibi bir ağrı saplanıyor.Bel ağrısı da eklenince gerçekten berbat hisseder oldum.Meme hassasiyeti olmuştu zaten ama sonrasında çok az memeden akıntı gibi gelmeye de başladı.Nasip olursa 21 Ağustos'ta öğreneceğim sonucu.Ama ağrılarım normal mi aynı şeyleri yaşayan varmı sormak istiyorum sizlere de
Doktorumu aradım doğumda olduğu dönüş yapamadı bana ilaçta kullanamıyorum ne olur ne olmaz diye.Sizlerde aynı sorunları yaşadınız mı acaba?
Bu arada ilk klomen kullandım sonrasında iki kutu Gonal-f 300 ve en son aşılamaya girmeden önce ovitrelle olup gittim.İğnenin yan etkisi de olabilir diye düşünüyorum.

Doktorumu aradım doğumda olduğu dönüş yapamadı bana ilaçta kullanamıyorum ne olur ne olmaz diye.Sizlerde aynı sorunları yaşadınız mı acaba?
Bu arada ilk klomen kullandım sonrasında iki kutu Gonal-f 300 ve en son aşılamaya girmeden önce ovitrelle olup gittim.İğnenin yan etkisi de olabilir diye düşünüyorum.