- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Aşılama sonrası belirtisi olmayanlar
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamayla mı gebe kaldın canımBende olmadı canım
EvetAşılamayla mı gebe kaldın canım
Hiç mi bi belirtin olmadı peki canım
Adet belirtisi gibi bacak ağrısı oldu falan başka farklı bir şey yokHiç mi bi belirtin olmadı peki canım
Peki belirti benzeri o bacak ağrısı vs. Ne zaman başladı canım benim 2.günüm belirti arıyorum ama hissetmiyorum hiçbi şeyİlk aşılamamda ağrılar girdi birsürü belirtim vardı tutmadı bunda hiç belirtim olmadığı halde hamile olduğumu öğrendim
Zaten şuan bişey hissetsen bile iğnenin etkisi olmuş olur ben 9. Gün hissettim aşılamadan sonraPeki belirti benzeri o bacak ağrısı vs. Ne zaman başladı canım benim 2.günüm belirti arıyorum ama hissetmiyorum hiçbi şey
Anladım ne bileyim sıfır belirti var bendeZaten şuan bişey hissetsen bile iğnenin etkisi olmuş olur ben 9. Gün hissettim aşılamadan sonra
Beta hcg kaç çıktıİlk aşılamamda ağrılar girdi birsürü belirtim vardı tutmadı bunda hiç belirtim olmadığı halde hamile olduğumu öğrendim
14gün 8.2 çıktıAşılamanın 12.günü 90 çıktı
Bence var canım 5üstğ gebelik ne zaman verdin kan inşallah güzel yükselir14gün 8.2 çıktı
16.da 5.3olduBence var canım 5üstğ gebelik ne zaman verdin kan inşallah güzel yükselir
Ama adet falan görünmüyor16.da 5.3oldu