Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahGebelik oluşursa devamliligini sağlıyor olusmazsa bıraktığınız da adet görüyorsunuz. Her iki durumda da kullanılan bir ilaç. İnşallah pozitif sonuç alirsiniz![]()
bende 16.07 de aşılama oldum bana 8 saat arayla günde 3 doz duphaston verdi. düzenli kullanıyorumAşılama sonrası duphaston kullanan varmı doktor önerdi ama ben bunu adet duzensizligi için kullanmıştım bı fikri olan varsa yardımcı olabilirmi
Sabah akşam olarak yazdı benimkinide 19.07 oldum bende aşılamayı umarım güzel haberler alırızbende 16.07 de aşılama oldum bana 8 saat arayla günde 3 doz duphaston verdi. düzenli kullanıyorum
Ay ben senden önce mi öğreneceğimSabah akşam olarak yazdı benimkinide 19.07 oldum bende aşılamayı umarım güzel haberler alırız
Güzel haberlerini bekliyorum kuzum Allah kalbimize göre versin aşılamayı nerde yaptirdinAy ben senden önce mi öğreneceğimheyecanlandım
canım birde senin de göğüs hassasiyetin varmı? ben çok kötüyüm ya aşırı hassas asla dokunamıyorum, bir de ateş gibi yanıyor arada havluyu soğuk suyla ıslatıp koyuyorum anca rahat hissediyorumGüzel haberlerini bekliyorum kuzum Allah kalbimize göre versin aşılamayı nerde yaptirdin
Yaptirdigim günden beri ara sıra ağrılarım oldu ama göğüs hassasiyetim hiç olmadı burda okudugum hiç bir belirti henüz yokcanım birde senin de göğüs hassasiyetin varmı? ben çok kötüyüm ya aşırı hassas asla dokunamıyorum, bir de ateş gibi yanıyor arada havluyu soğuk suyla ıslatıp koyuyorum anca rahat hissediyorum
Bana vermediler bende femare +ovitrella kullandım duphaston vermediAşılama sonrası duphaston kullanan varmı doktor önerdi ama ben bunu adet duzensizligi için kullanmıştım bı fikri olan varsa yardımcı olabilirmi
Cumartesi aşılama oldum benimle birlikte 3kişi daha vardı herkese aynı şeyi söyledi bende adet düzensizliği icin kullanmıştım duphastonu şimdi tekrar verince içim rahat etmiyor açıkcası biliyorum hamilelik olursa desteklediğini ama beklemekten başka çaremiz yok maalesefBana vermediler bende femare +ovitrella kullandım duphaston vermedi
Kan testi ne zaman yapcaksinzCumartesi aşılama oldum benimle birlikte 3kişi daha vardı herkese aynı şeyi söyledi bende adet düzensizliği icin kullanmıştım duphastonu şimdi tekrar verince içim rahat etmiyor açıkcası biliyorum hamilelik olursa desteklediğini ama beklemekten başka çaremiz yok maalesef
Ağustosun 2sinde tam 15gün olucak o zaman kan testi vericem tabi dayanabilirsem o güne kadarKan testi ne zaman yapcaksinz
Merhabalar bende Zeynep kamilde embriyo transferi olacağım. Nasıl geçti süreciniz.zeynep kamilde yaptırdım, sen nerde yaptırdın canım?
seninkisi tüp bebek sanırım, ben henüz aşılama kısmındayım. İlk aşılamam yapıldı, sonucumu bekliyorum. Eğer bu tutmazsa ikinici yapılacak, sonrasında tüp bebek olacak.Merhabalar bende Zeynep kamilde embriyo transferi olacağım. Nasıl geçti süreciniz.
Allah gönülünüze göre versin inşallah
Ben özel merkezde embriyo dondurdum. İlki başarısız ikinciyi burada deneyeceğim.seninkisi tüp bebek sanırım, ben henüz aşılama kısmındayım. İlk aşılamam yapıldı, sonucumu bekliyorum. Eğer bu tutmazsa ikinici yapılacak, sonrasında tüp bebek olacak.