Aşılama sonrası duphaston

cigdemozb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
27
0
1
26
Aşılama sonrası duphaston kullanan varmı doktor önerdi ama ben bunu adet duzensizligi için kullanmıştım bı fikri olan varsa yardımcı olabilirmi

Gebelik oluşursa devamliligini sağlıyor olusmazsa bıraktığınız da adet görüyorsunuz. Her iki durumda da kullanılan bir ilaç. İnşallah pozitif sonuç alirsiniz 🤲

Güzel haberlerini bekliyorum kuzum Allah kalbimize göre versin aşılamayı nerde yaptirdin
canım birde senin de göğüs hassasiyetin varmı? ben çok kötüyüm ya aşırı hassas asla dokunamıyorum, bir de ateş gibi yanıyor arada havluyu soğuk suyla ıslatıp koyuyorum anca rahat hissediyorum

canım birde senin de göğüs hassasiyetin varmı? ben çok kötüyüm ya aşırı hassas asla dokunamıyorum, bir de ateş gibi yanıyor arada havluyu soğuk suyla ıslatıp koyuyorum anca rahat hissediyorum
Yaptirdigim günden beri ara sıra ağrılarım oldu ama göğüs hassasiyetim hiç olmadı burda okudugum hiç bir belirti henüz yok

Bana vermediler bende femare +ovitrella kullandım duphaston vermedi
Cumartesi aşılama oldum benimle birlikte 3kişi daha vardı herkese aynı şeyi söyledi bende adet düzensizliği icin kullanmıştım duphastonu şimdi tekrar verince içim rahat etmiyor açıkcası biliyorum hamilelik olursa desteklediğini ama beklemekten başka çaremiz yok maalesef

Cumartesi aşılama oldum benimle birlikte 3kişi daha vardı herkese aynı şeyi söyledi bende adet düzensizliği icin kullanmıştım duphastonu şimdi tekrar verince içim rahat etmiyor açıkcası biliyorum hamilelik olursa desteklediğini ama beklemekten başka çaremiz yok maalesef
Kan testi ne zaman yapcaksinz

Back
X