Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne falan vurulmuşmuydun ?Adete 8 gün kala test yaptım bu şekilde silik çıktı kasık ağrım karın ağrım bel ağrım var göğüslerim çok şişti acımaya başladı sizce pozitif mi
Hayır iğne falan olmadım sade duphaston kullandım 2 kutuİğne falan vurulmuşmuydun ?
Biraz daha bekle istersen test yanlış sonuçta verebiliyorHayır iğne falan olmadım sade duphaston kullandım 2 kutu
Adet gününe kadar bekleyeceğim belirtiler olduğu için sizinde fikrinizi almak istedimBiraz daha bekle istersen test yanlış sonuçta verebiliyor![]()
Bende aralık 2024 te düşük yaptım 2 ay öncede duphastona başladı doktor 2 kutu bitirdimBende kullanıyorum duphastonu sabah akşam aksatmadan iç düşünme bunları stres yapma![]()
Adete daha varya o yüzden söyledim ama duphaston etkili bi ilaç inşallah pozitif görürsünAdet gününe kadar bekleyeceğim belirtiler olduğu için sizinde fikrinizi almak istedim
Bende 10 gün kullanıcam sabah akşamBende aralık 2024 te düşük yaptım 2 ay öncede duphastona başladı doktor 2 kutu bitirdim
Duphaston progesteron içeriyor yani rahim duvarını kalınlaştırıyorAşılama sonrası duphaston kullanan varmı doktor önerdi ama ben bunu adet duzensizligi için kullanmıştım bı fikri olan varsa yardımcı olabilirmi
10 günlük bir ilaç adet bitiminde kullanmaya başlamıştım bu ayın 21 inde bittiBende 10 gün kullanıcam sabah akşam
İlaç bitince gününde adet olunuyor benim öyle olmuştu bi kere gününde gelmişti cidden çok faydası var10 günlük bir ilaç adet bitiminde kullanmaya başlamıştım bu ayın 21 inde bitti
İnşallahAdete daha varya o yüzden söyledim ama duphaston etkili bi ilaç inşallah pozitif görürsün
bende öyle kullandım en son 2 inde bitti ilacımBende 10 gün kullanıcam sabah akşam
Adete bir gün kalada yapabilirsin testiİnşallah
bende öyle kullandım en son 2 inde bitti ilacım
Tekrarlayacağım inşallah pozitif çıkarAdete bir gün kalada yapabilirsin testi
Merhaba kan verdiniz aşılama sonucunuz nedir bende aşılama oldum günde 3 kez duphaston kullanıyorum sizi merak ettimbende 16.07 de aşılama oldum bana 8 saat arayla günde 3 doz duphaston verdi. düzenli kullanıyorum
İnşalllaah canımTekrarlayacağım inşallah pozitif çıkar
İnşallah gerçek haberini alırız en güzel rüyaBenimde rüyamda testim pozitifti![]()
İnşallah yavrum bide grip oldum aksi gibiİnşallah gerçek haberini alırız en güzel rüya
Test yaptınız yada bekledigin bu tarih mi varİnşallah yavrum bide grip oldum aksi gibi