Aşılama aşılama sonrası belirtiler neler oluyo

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
kızlar bugün aşılamamın 4.günü ve hiç bi belirtim yok midem bulanıyo sabahları kaltıgımda bide yemek yerken içim bulanıyo o kadar gögüslerimde nedendir bilinmez hiç bişi yok ne şişme ne agrı sadece bazen uçları çok çıkıyo.kasık agrım yok bugün vajenden progestan başladım belirtiler ne zaman çıkıyo acaba tutmadıysa die düşünmeye başladım yaa.benim aşılamamdan sonra leklenmem oldu ama koyu sarı kahverengi degil.yapışkan gibi geldi ilki su gibiydi ikincisi yapışkan zaten aşılamamın oldugu gün içinde oldu.dr herşeyin çok iyi gittigini söyledi ama korkuyorum belirtim falan olmayınca gerçi benim adet öncesinde falan gögüslerimde hiç belirti olmaz şişme agrı falan olmaz hiç.9 gün 75 lik gonal-f ve üstüne çatlama iğnesi gögüslerde bişi yok beni korkutuyo yaa.

Aşılamanın 4. gününde hiçbir belirti olmaz. İlkgün döllenseler bile ancak 5. gün blast aşamasına gelip kana bhcg salgılayacaklar oda 3-5 birim okadar. Aşılamayı normal ilişkiden farklı görmeyin , aşılamanın mantığı spremlerin yıkanıp, temizlenip hızlanması ve direk tüplere yakın enjekte edilerek yollarını 7-8 saat kısaltmak. O yüzden hiç kendinizi üzmeyin belirti aramayın. İnşallah tutar.

Son düzenleme:

bnde 20 nisanda aşılama yaptrdım.catlatma iğnesının ertesı gunu gogus agrılarım basladı ve hala devam edıyor oldukca fazla agrı var ve şişkınlıkte var.kasıklarımda agrı var ama öle sıddetlı degıl baska bı belırtım yok progestoronda kullanıyorum belırtı olsa bıle okadar cok hormon aldımkı ona yoruyorum 4 mysta kan testı yaptracagım ama cok korkuyorum ılk asılama denemesı işallah tutar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…