Uzulme canim nasip degilmis demekki..Maalesef kan testi verdim 1.29 cikti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulme canim nasip degilmis demekki..Maalesef kan testi verdim 1.29 cikti![]()
Cok umutlanmistim ama kismet degilmisUzulme canim nasip degilmis demekki..
İnşallah canım güzel hayırlı haberlerle bana dönersen çok mutlu olurum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dua edicem senin içinCanim oncelikle hayirli olsun. Aynen bende simdi asilama oldum ve arastirirken senin yazini gordum. 2 yil denedik bi kez kendiligimden hamile kaldim kimyasaldi dusurdum bdaha olmadi. Sonrasnda cok ilaclar kullandim rahim filmi cekildm hersey temizdi. Ve smdi asilama yapilirken doktor rahimin dar dedi zor girdim dedi ilk asilamam umarim benimki de tutar bana umut oldun
Insallah kuzum allah razi olsunnİnşallah canım güzel hayırlı haberlerle bana dönersen çok mutlu olurum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dua edicem senin için
Gercekten sanadami oyle dediler. Rahim filmi cekilmismiydin. Ben daha once rahim filmi cekilmistim ama hic boyle bisey denmemisti asilamada doktor banada rahimin dar zor girdim dedi. Hatta bu asilama tutmazsa gel bidaha bakalim rahim filmi cekelim dedi. Ama ben bi kez kendiligimden kalmiştim 1.5 sene once anlamadim valla.Benim de bugün 15:30 da yapıldı aşılamam
Tekirdağ yaşam Hastanesinde
Doktor yapmak istemedi ben ısrar ettim
Sperm sayımız ve ileri hareketlilik çok düşük
İşlemi yaparken ağrım oldu
İğne batması oldu ilk sonra da yoğun bir sancı
Doktorum rahim ağzının dar olduğunu bu nedenle doğal gebelik elde edememiş olabileceğimizi söyledi
Bakalım 15 gün nasıl geçecek
Rabbim ol diyecek mi![]()
Gercekten sanadami oyle dediler. Rahim filmi cekilmismiydin. Ben daha once rahim filmi cekilmistim ama hic boyle bisey denmemisti asilamada doktor banada rahimin dar zor girdim dedi. Hatta bu asilama tutmazsa gel bidaha bakalim rahim filmi cekelim dedi. Ama ben bi kez kendiligimden kalmiştim 1.5 sene once anlamadim valla.
Himm bana bisey gostermedi ya sadece zor girdim dedi.Evet kanülü de gösterdi çıkartınca rahim eğimin dedi çok dar rahim ağzın bu nedenle normal yolla gebelik elde edememiş olabilirsiniz dedi
Merak ettim sizin sonuç nedir
O belirtiler ilk zamanlarda oluyor canım. Illa tutmanın bi belirtisi değil. Tutması hemen olmaz ilk zamanlarda daha çok yolun başındasın bunlarla kafanı yorma dua et bol bol . Inşaallah olurda hamile kalırsınMerhaba daha burda olanlar varmı...
Kızlar bende 24. Haziran ilk aşılamamı oldum bugün 6. günüm ilk 3 gün karın ağrısı batmalar oldu sonra hep sırt ağrısı hale sırt ağrım devam ediyor başka bir belirtimde hiç yok böyle olup da tutan varmı
Haklısındır ama işte insan düşünmeden edinemiyorO belirtiler ilk zamanlarda oluyor canım. Illa tutmanın bi belirtisi değil. Tutması hemen olmaz ilk zamanlarda daha çok yolun başındasın bunlarla kafanı yorma dua et bol bol . Inşaallah olurda hamile kalırsın
Tabiki bende aşılama ile hamile kaldım ama ne yazıkki gelişmedi dün kürtaj oldum. Sen kendine dikkat et fazla düşünmeHaklısındır ama işte insan düşünmeden edinemiyor ☺
Canım çok üzüldüm senin adınaTabiki bende aşılama ile hamile kaldım ama ne yazıkki gelişmedi dün kürtaj oldum. Sen kendine dikkat et fazla düşünme
Amin kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah büyükCanım çok üzüldüm senin adınaişte birde böyle vakalar var ilk oldu sevinciyle dolanıyorsun heleki o yıllardır kurduğun hayaleni yaşıyorsun tüm sevincinle sonra bir anda düşük vs oluyor çok kötü bişey biz daha başta tutsun diye dua ederken sonrasındada devam etsin diye dua ediyorlar ama allahın takdiri işte ne diyecez allah inşallah isdiyen herkeze nasip eder inşallaaah ben kendim ne kadar çok istiyorsam isdiyen kişilerede bi o kadar o hevesle dua ediyorum
![]()
Amin inşallahAmin kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah büyük![]()