Aşılama AŞILAMA SONRASI BELİRTİLER

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba ben ayın 13 ünde aşılama yaptırdım yapılırken çok ağrım oldu ve o günden beri aşırı karın şişliği gaz sıkıntısı yaşıyorum ve ağrılarım ilk günkü gibi olmasada devam ediyor ve sanki içerde biryerler kesilmiş gbi kasıklarım acıyor dokununca hareket edince yani aşılamadan beri sürekli rahatsızım çoğu kişi hemen normal hayatına dönmüş ama ben o günden 5 aylık hamileymiş gibi şiş bi karınla yaşıyorum . Aranızda böyle durumlar yaşayan varmı acaba
Ben hic brsey hisstmedim ne agri ne aci sadece bir sicaklik normal mi ki anlamadim bile☹

Cok az silerken geldi regl gb degil ama kirmizi. Ben hcbirsey hissetmedm normal mi sancim da yok su anda 🤯

Hergün değilde aşılamadan 8 gün sonra bi test yapın iğnenin etkisiyle yalancı pozitif çıkabiliyor

Bende seninle aynı şeyleri yaşadım canım. Ve halende yaşıyorum. Ama şükür ki aşılamam tuttu. Doktor 8. Haftaya kadar şişkinliğin devam eder dedi. Korkma inşallah sonu güzel olacak.
hayırlı olsun canım hamileliğin 😀😀peki bu şişlik ve gaz sorunu dışında ne gibi belirtilerin vardı ben bütün 9. günündeyim ve ara ara adet sancısı tarzında ağrılarım oluyor

hayırlı olsun canım hamileliğin 😀😀peki bu şişlik ve gaz sorunu dışında ne gibi belirtilerin vardı ben bütün 9. günündeyim ve ara ara adet sancısı tarzında ağrılarım oluyor
Her an adet olacakmışın gibi oluyor zaten canım. Benim en belirgin özelliğim göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı ve kasıklarımda ani batma tarzında ağrılarım oluyordu.

Her an adet olacakmışın gibi oluyor zaten canım. Benim en belirgin özelliğim göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı ve kasıklarımda ani batma tarzında ağrılarım oluyordu.
Bende öyleyim şuan adet olucam zannediyorum ara ara ağrılar giriyo ve normalde günlük 3 4 kere idrara çıkıyorsam bu 6 7 ye çıktı yada benmi öyle düşünüyorum bilmiyorum off çok zor bu süreç 10. Gün kanda çıkar mı acaba bilemedim

Bende öyleyim şuan adet olucam zannediyorum ara ara ağrılar giriyo ve normalde günlük 3 4 kere idrara çıkıyorsam bu 6 7 ye çıktı yada benmi öyle düşünüyorum bilmiyorum off çok zor bu süreç 10. Gün kanda çıkar mı acaba bilemedim
Aaa aynen canım idrara sık çıkmaya başlıyorsun. Benim 10. Gün çok silik belli olmuştu. 12. Gün et belli olmuştu

Dün 11. Günümdü canım idrar testi yaptım negatif ama biraz erken yaptım sanırım

Kizlar asilama sonrasi gogus sancisi regl sancisi flan cekmiyorum hc birsey hssetmiyorum sadece baldirlarim aciyor agriyor bir de sag tarafima bicak batirir gb agrior progestan in gogus hassasiyeti yaptigini okuyorum hep bgn 4 gunu asilamanin bacaklari agriyan :110:

Merhaba kizlar benim de asilamamin 5. Gunu ilk baslar da cok hissetmiyordum ama suan gogususlerim sis uclarina dokunaniyorum ozellikle bugun sanki adet olacakmisim gibi kipirtilar var bazen ates basiyor. Acaba erken adet belirtileri mi diye dusunuyorum.insallah guzel haberler aliriz hepimiz.

Merhaba kızlar bende ilk defa aşılama yaptırdım aşılamamın 9.-10. Ve 11. Günü idrar testleri cok silik çıktı acaba tutmuş olma ihtimali var mı ?

Back
X