- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic brsey hisstmedim ne agri ne aci sadece bir sicaklik normal mi ki anlamadim bile☹Kızlar merhaba ben ayın 13 ünde aşılama yaptırdım yapılırken çok ağrım oldu ve o günden beri aşırı karın şişliği gaz sıkıntısı yaşıyorum ve ağrılarım ilk günkü gibi olmasada devam ediyor ve sanki içerde biryerler kesilmiş gbi kasıklarım acıyor dokununca hareket edince yani aşılamadan beri sürekli rahatsızım çoğu kişi hemen normal hayatına dönmüş ama ben o günden 5 aylık hamileymiş gibi şiş bi karınla yaşıyorum . Aranızda böyle durumlar yaşayan varmı acaba
Oluyor canım 1 saat sonrası da bi kaç gün sonrası da olabiliyor. Miktarı çok mu az mı?Asialamadan 1 saat snra kanamasi olan var mi
Sancı ve ağrı kişiden kişiye değişiyor. Ama kanama olabilir korkacak bişi yok merak etme.Cok az silerken geldi regl gb degil ama kirmizi. Ben hcbirsey hissetmedm normal mi sancim da yok su anda![]()
Hadi bakalim insallah din din din gergin bekleyis artj her gun test yaparimSancı ve ağrı kişiden kişiye değişiyor. Ama kanama olabilir korkacak bişi yok merak etme.
hayırlı olsun canım hamileliğinBende seninle aynı şeyleri yaşadım canım. Ve halende yaşıyorum. Ama şükür ki aşılamam tuttu. Doktor 8. Haftaya kadar şişkinliğin devam eder dedi. Korkma inşallah sonu güzel olacak.
Her an adet olacakmışın gibi oluyor zaten canım. Benim en belirgin özelliğim göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı ve kasıklarımda ani batma tarzında ağrılarım oluyordu.hayırlı olsun canım hamileliğinpeki bu şişlik ve gaz sorunu dışında ne gibi belirtilerin vardı ben bütün 9. günündeyim ve ara ara adet sancısı tarzında ağrılarım oluyor
Bende öyleyim şuan adet olucam zannediyorum ara ara ağrılar giriyo ve normalde günlük 3 4 kere idrara çıkıyorsam bu 6 7 ye çıktı yada benmi öyle düşünüyorum bilmiyorum off çok zor bu süreç 10. Gün kanda çıkar mı acaba bilemedimHer an adet olacakmışın gibi oluyor zaten canım. Benim en belirgin özelliğim göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı ve kasıklarımda ani batma tarzında ağrılarım oluyordu.
Aaa aynen canım idrara sık çıkmaya başlıyorsun. Benim 10. Gün çok silik belli olmuştu. 12. Gün et belli olmuştuBende öyleyim şuan adet olucam zannediyorum ara ara ağrılar giriyo ve normalde günlük 3 4 kere idrara çıkıyorsam bu 6 7 ye çıktı yada benmi öyle düşünüyorum bilmiyorum off çok zor bu süreç 10. Gün kanda çıkar mı acaba bilemedim
Bende yarın bi test yaparım canım hayırlısı olsun ne diyelimAaa aynen canım idrara sık çıkmaya başlıyorsun. Benim 10. Gün çok silik belli olmuştu. 12. Gün et belli olmuştu
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin. Test sonucunu bana da haber verirsen sevinirim.Bende yarın bi test yaparım canım hayırlısı olsun ne diyelim![]()
Genelde 14. Gün yapın testi diyorlar. Kişiden kişiye değişebilir canım. Benim 12. Gün belli olmuştuDün 11. Günümdü canım idrar testi yaptım negatif ama biraz erken yaptım sanırım
Dün kan verdim canım negatif geldi sanırım bugünde adet olucam ağrılarım başladıGenelde 14. Gün yapın testi diyorlar. Kişiden kişiye değişebilir canım. Benim 12. Gün belli olmuştu
Hayırlısı olsun canım. Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Dün kan verdim canım negatif geldi sanırım bugünde adet olucam ağrılarım başladı![]()