- 2 Temmuz 2018
- 286
- 103
- 103
- 32
- Konu Sahibi Olderveolur000
23 Kasım da aşılama yapıldı. 8 Aralık ta kan verdim 13 çıktı bugün tekrar verdim 21 çıktı ve 5 gündür akıntım var kahverengiydi pembeye döndü ne yaşıyorum ben ağrı da var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük yapiyo olabilirsiniz betada artmamış. Acil gidin doktora belki ilaç verir durdurur23 Kasım da aşılama yapıldı. 8 Aralık ta kan verdim 13 çıktı bugün tekrar verdim 21 çıktı ve 5 gündür akıntım var kahverengiydi pembeye döndü ne yaşıyorum ben ağrı da var![]()
Çok üzüldüm ya . Geçmiş olsun Allah hayırlı evlatlar versin inşallah. Tekrsr olur insallah . Düştüğünü nasıl anladiniz et parcasimi geldiProgestan kullanıyordum düşük önleyici demekki sağlıklı degilmia gebelik![]()
5 gündür varmış hafif kanama sanırım düşük yapıyordu 5 gündür . Bugün attı kendini rahimden1 saatte nasi dustu kiyasadigim
kadariyla okadar kolay degildi cok.gecmis olsun rabbim sagliklisini versin
ayyy cok zor5 gündür varmış hafif kanama sanırım düşük yapıyordu 5 gündür . Bugün attı kendini rahimden
Yaa öyle mi doğrudur ne olduğunu anlamadım zaten direk düşünce düşük mü oldu dedim ama et parçası değildi pıhtıydi düşen beyaz kırmızı bir pıhtı demekki kimyasalmis ilk defa yaşadım 4 senedir olmuyordu buda aşılamayla oldu zaten yarinda doktoruma gideceğim rabbim hayırlısını versin inşallah teşekkür ederim herkeseKimyasal geçirmişsin canım. Buna kimyasal gebelik diyorlar. Rahim kasılarak keseyi atıyor. Sağlıksız olduğu için oluyor. Bana doktorum sağlıksız olunca böyle oluyor, ama sağlıksız derken normal bir engel değil, mesela kalbi, beyni hayata tutunacak organları eksik oluyor dedi. Allah bi daha yaşatmasın![]()
Benim de nohut kadar kırmızı parça, içinde de mercimek kadar beyaz bir şey vardı. Kiloduma düştü, sonra da adet başladı normal. Ben daha doktora gidemeden böyle oldu, sanırım 5 haftalıktı yani çok yeni öğrenmiştim. Doktorlar bunu düşük diye algılamıyor, çünkü rahimde az zaman geçirmiş oluyor ve kalp atışı falan alınmadığı için, geç düşük veya kürtaj olmadığı için, kimyasal oluyor. Çok normal görüyorlar bunu, ama ben yaşadım bence hiç basit bir olay değilYaa öyle mi doğrudur ne olduğunu anlamadım zaten direk düşünce düşük mü oldu dedim ama et parçası değildi pıhtıydi düşen beyaz kırmızı bir pıhtı demekki kimyasalmis ilk defa yaşadım 4 senedir olmuyordu buda aşılamayla oldu zaten yarinda doktoruma gideceğim rabbim hayırlısını versin inşallah teşekkür ederim herkese
Tamamen ayni şeyleri yaşamışız benimde öyle düştü gözümün önünde üzüldün tabi ama veren Allah sağlıklı olsaydı kalırdıBenim de nohut kadar kırmızı parça, içinde de mercimek kadar beyaz bir şey vardı. Kiloduma düştü, sonra da adet başladı normal. Ben daha doktora gidemeden böyle oldu, sanırım 5 haftalıktı yani çok yeni öğrenmiştim. Doktorlar bunu düşük diye algılamıyor, çünkü rahimde az zaman geçirmiş oluyor ve kalp atışı falan alınmadığı için, geç düşük veya kürtaj olmadığı için, kimyasal oluyor. Çok normal görüyorlar bunu, ama ben yaşadım bence hiç basit bir olay değil![]()