Aşılama asılama sonrası crınone vajınal jel kullanan varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
klomen kullandım canım bır hafta yumurtalıklarım buyumus cuma gunu ole dedı doktor. catlatma iğnesı vereceğim onu bayramın ucuncu gunu yanı yarın vurdur dedı. yrın onu vurduracağımm. doktor hamıle kalabırlırsın yumurtalıkların cok ıyı buyumus dedı. jelde vardı ozaman jelı bn ığne vurdurduğum aksam kullanayaımm 3 gun sonra ılıskı zatenn. ınsallah canımm dualarımız kabul olur.bnde polıkıst over kıstı vardı onun ıcın ılac kullandım lh hormonu dusuk cıktı sonra onada ılac verdı bu seferde sut hormonum yuksek cıktı sonra klomen verdı hepsı normale dondu baya komık oldu bnm olay bırı bırı dusuo bırı cıkıor en son duzenledık :D

bende de polikistik over var ama herşeyim normal testler yani..bende ilk klomenle başladım tedaviye ama yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaşamadığı için vurulamadım çatlatma iğnesi..sonra aşılama serüvenim başladı..klomenle tedavide crinone jel verildiğini bilmiyodum..senin içine sinmiyosa yinede yarın doktorunu ara konuş ne zaman kullanıcam diye..önemli bu konular çünkü atlama sakın..inşallah aşılama serüvenine başlamadan gelir bebeğin..

Son düzenleme:
insalah canım. doktor tatıle gıtmıs aradım bugun eczanalerde bılmıor arada kaldım. coğu ılıskıye gırdıkten sonra coğuda ığneden sonra yumutralık catladığında dusmesın dıe dedı. olmazsa yarın iğneye vurdurmak ıcın gıttığımde sorayımmm. tesk ederım cnm ınsallah senınde asılamn ıyı gecer ve anne olursunn.

insalah canım. doktor tatıle gıtmıs aradım bugun eczanalerde bılmıor arada kaldım. coğu ılıskıye gırdıkten sonra coğuda ığneden sonra yumutralık catladığında dusmesın dıe dedı. olmazsa yarın iğneye vurdurmak ıcın gıttığımde sorayımmm. tesk ederım cnm ınsallah senınde asılamn ıyı gecer ve anne olursunn.

eczaneler bilmez canım nasıl kullanıldığını..bu jel bebek eğer tutarsa bebeğin rahimde tutunmasına yardımcı oluyo..sen dediğin gibi yarın gittiğinde sor yinede..yardımcı olduysam ne mutlu bana..inşallah dediğin gibi bende kısa sürede anne olabilirim..

insalah canım cumlemızzz cok yardımcı oldun en azından karanlıktan kurtuldum canım cok mersıı :D hamıle kalırsam yazacağım burayaaaa :D

Back
X