F Frdgzr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 32 45 38 28 21 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Frdgzr #1 Aşılama sonrası gebe kalanlar ve aşılama olanlar belirtilerinizi paylasirmisiniz benim asilamamin 11. Günü beklemedeyim
Aşılama sonrası gebe kalanlar ve aşılama olanlar belirtilerinizi paylasirmisiniz benim asilamamin 11. Günü beklemedeyim
Y Yessbursa Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2019 354 305 33 34 28 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Frdgzr #2 Frdgzr .!.: Aşılama sonrası gebe kalanlar ve aşılama olanlar belirtilerinizi paylasirmisiniz benim asilamamin 11. Günü beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir bende 10. Gündeyim
Frdgzr .!.: Aşılama sonrası gebe kalanlar ve aşılama olanlar belirtilerinizi paylasirmisiniz benim asilamamin 11. Günü beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir bende 10. Gündeyim
H Hanber Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2019 41 35 38 33 28 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Frdgzr #3 Frdgzr .!.: Aşılama sonrası gebe kalanlar ve aşılama olanlar belirtilerinizi paylasirmisiniz benim asilamamin 11. Günü beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Merhaba, Üzerinden geçmiş baya sonucu almışsınızdır mutlaka inşAllah tutmuştur tuttuysa bebişiniz bize belirtiri hakkında bilgi verebilirmisiniz bende 4 gündeyim daha çok başındayım
Frdgzr .!.: Aşılama sonrası gebe kalanlar ve aşılama olanlar belirtilerinizi paylasirmisiniz benim asilamamin 11. Günü beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Merhaba, Üzerinden geçmiş baya sonucu almışsınızdır mutlaka inşAllah tutmuştur tuttuysa bebişiniz bize belirtiri hakkında bilgi verebilirmisiniz bende 4 gündeyim daha çok başındayım
Y Yessbursa Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2019 354 305 33 34 29 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Frdgzr #4 Frdgzr .!.: Aşılama sonrası gebe kalanlar ve aşılama olanlar belirtilerinizi paylasirmisiniz benim asilamamin 11. Günü beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir
Frdgzr .!.: Aşılama sonrası gebe kalanlar ve aşılama olanlar belirtilerinizi paylasirmisiniz benim asilamamin 11. Günü beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir