Aşılama sonrası gebelik testi

AnneveBebek0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
897
427
23
29
Ovitrelle sonrası 7. Aşılama sonrası 6. Günüm biliyorum erken yaptım ama amacım iğne etkisi geçip geçmediğini kontrol etmekti bugun itibari ile hergün test yaparak koyulugu takip edicem sizinle de paylaşmak istiyorum dua edin lütfen insallah olur bu defa ilk aşılamam
392DA952-094A-4D38-832F-B0D331103F78.webp

Evet evet farkettim 10. Gün tamamen yok olmuş 11. Gün var işte bende bu yüzden takip edeyim diye test yapma kararı aldım güzel haberler verelim birbirimize 🧿
Test yapmadan duramıyorumm, yarını o kadar merak ediyorum ki. Acaba sizinki ne zaman silinecekk

Test yapmadan duramıyorumm, yarını o kadar merak ediyorum ki. Acaba sizinki ne zaman silinecekk
Bende cok sabırsızım güya kendi kendime söz vermiştim evde test yok direk kan diye 7. Gün gönderdim eşimi 10 tane test aldırdım 😂 vallahi bilmiyorum ne zaman silinir insallah silinmez 🐣
A303CA59-9F59-4AAC-9215-0BD058A0E0E2.webp

Bende cok sabırsızım güya kendi kendime söz vermiştim evde test yok direk kan diye 7. Gün gönderdim eşimi 10 tane test aldırdım 😂 vallahi bilmiyorum ne zaman silinir insallah silinmez 🐣Eki Görüntüle 3246224
Ahahahahaj benim de stok sağlam. Bugün bu markadan da yaptım 5dkda silik çift çizgi çıktı 11.gün. Sizce umut var mı 🥹 pek belirtim yok ama

Ahahahahaj benim de stok sağlam. Bugün bu markadan da yaptım 5dkda silik çift çizgi çıktı 11.gün. Sizce umut var mı 🥹 pek belirtim yok ama
Bence umut her zaman olmalı iğne etkisi kaybetmiş sizin sonraki gün testinizde belirmiş bilmiyorum ama ben var gibi hissediyorum 🤩

Back
X