Aşılama sonrası gebelik testi

Yaptım test koyulasmamıs ama yine silik çizgi çıktı
Koyulaşmasada 2.çizgi gitmediği surece umut var bence bugun kan verın cıkacaktır
Gecen yıl tedavımde 8 ve 9. Gün aynı siliklikteydi bende sizin gibiydim ama kan verince pozıtıfı gordum düşük yaşadım ama pozitifti sizde görürsünüz bence bugun versenız

Koyulaşmasada 2.çizgi gitmediği surece umut var bence bugun kan verın cıkacaktır
Gecen yıl tedavımde 8 ve 9. Gün aynı siliklikteydi bende sizin gibiydim ama kan verince pozıtıfı gordum düşük yaşadım ama pozitifti sizde görürsünüz bence bugun versenız
İnşallah öyledir yarın kan vereceğim bakalım sonuc ne olacak

Hepimiz sabırsızız gerçekten ben de evde 4 tane test vardı eşime 10 tane saha aldırdım adam benden bıktı resmen😂😂😂 Benımde kaaık agrım oluyor sandı gibi 2 gün önce de kahverengi kan geldi adet oldum sandım ama olmadım canım hep tatlı şeyler istiyor (genelde adet öncesi hep olur) suan bel agrım var gibi ama cidden psikolojik buna inandım ben kendimizi sürekli dinlediğimiz için olmayan belirtiyi bile çıkarıyoruz meydana bende yarın kan vericem bakalm nasıl olucak🙏
Merhaba bugün kan vericektiniz verdiniz mi merak ettim sizi ben bugün 13gundu test alıp yaptım sizin gibi tek çizgi silik bile yoktu o yüzden umudum kalmadı sanırım bı kaç güne adette olurum sizinki olumludur inşallah 🙏

Merhaba bugün kan vericektiniz verdiniz mi merak ettim sizi ben bugün 13gundu test alıp yaptım sizin gibi tek çizgi silik bile yoktu o yüzden umudum kalmadı sanırım bı kaç güne adette olurum sizinki olumludur inşallah 🙏
Merhaba benım de cok cok silik çıktı koyulaşma olmadı eşimde bekleyelim dedi aceleci davranıyorsun dedi ama cok araştırdık 12. Günde bile pozitif olan kişilerin testlerine baktım baya belirgin sanırım tutmadı ben yine yarın veya diğer gün kan vericem adet olmazsam 🥺sizin test nasıl resmini atar mısınız kaset test mi erken test mi birde? Benım son 2 adet testim kaldı sabahları deniyorum bakıyorum ama içimden bir ses olmadı diyor olsa koyulasırdı bugüne kadar gec döllenme ihtimali de yok aşılama da tam yumurtlama zamanı yumurtaları çatlarım aşılamayı yapıyorlar diye düşünüyorum

Merhaba benım de cok cok silik çıktı koyulaşma olmadı eşimde bekleyelim dedi aceleci davranıyorsun dedi ama cok araştırdık 12. Günde bile pozitif olan kişilerin testlerine baktım baya belirgin sanırım tutmadı ben yine yarın veya diğer gün kan vericem adet olmazsam 🥺sizin test nasıl resmini atar mısınız kaset test mi erken test mi birde? Benım son 2 adet testim kaldı sabahları deniyorum bakıyorum ama içimden bir ses olmadı diyor olsa koyulasırdı bugüne kadar gec döllenme ihtimali de yok aşılama da tam yumurtlama zamanı yumurtaları çatlarım aşılamayı yapıyorlar diye düşünüyorum
Erken test ben direk çöpe attım moralim bozuldu o an ativerdim miratech erken gebelik testi ismi adet olmazsam bende doktorun dediği cuma günü kan vercem ama sonucun degisicegine inancım kalmadı sizin en azından silik çıkmış genelde silik olunca gebelik diyorlar inşallah vardır 🙏

Erken test ben direk çöpe attım moralim bozuldu o an ativerdim miratech erken gebelik testi ismi adet olmazsam bende doktorun dediği cuma günü kan vercem ama sonucun degisicegine inancım kalmadı sizin en azından silik çıkmış genelde silik olunca gebelik diyorlar inşallah vardır 🙏
İnşallah vardır bozmayın moralinizi inşallah cuma günü pozitifleri görmek nasip olur

Merabalar testi ne zaman yapmıştınız aşılamada sonra benim bugün aşılama dahil 9. Günüm iğneninde 11 dahil edersek test yaptım pozitif çıktı erken gebelik olarak

Ben bugün bi merakımdan yaptım test sağ kasığıma sanki iğneler batıyo bacağım çekiliyo gibi yürüyüşüme engel oldu artık çift çizgi çıktı değişirmi acaba bu 5 gün sonra 🫣

5B95002C-B22B-4AF9-A993-06BE5011ADB2.webp

Hag
Ovitrelle sonrası 7. Aşılama sonrası 6. Günüm biliyorum erken yaptım ama amacım iğne etkisi geçip geçmediğini kontrol etmekti bugun itibari ile hergün test yaparak koyulugu takip edicem sizinle de paylaşmak istiyorum dua edin lütfen insallah olur bu defa ilk hayırlı olsun 🥰

Yok değilim canım erkenden test yaptım salak gibi pişman oldum doktorun tam dediği tarihte regli oldum doktorun dediği tarihten önce test yapmayın bekleyin ben pişman oldum beklemediğime

Bütün yazılanları okudum bende pcos var hemde ileri dercede bende 22 mayısta aşılama yaptırdım bugün 7. Günüm ama çatlatma iğnesinin 9. Günü test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Ovitrelle sonrası bunlarda benim testlerin ama ben asilama oldum 10 mayis cumartesi günü aşılamaya göre sayarsam bugün sabah 8 günü çatlatma iğnesinden sayarsam 9gun bir bakar mısınız

Eklentiler

• 20250517_062334.webp
    20250517_062334.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 60
Back
X