• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası gebelik testlerim

derincenk92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Kızlar merhaba 1 kasım ilk kez aşılama yaptırdım, doktorum ayın 14 ü kan ver dedi ama dayanamadım idrar testi yaptım 3 tanesi de 1 dk da 2. çizgi çıktı, bende çıkınca gittim kan testi verdim testlere güvenip 0.10 geldi🤦‍♀️ 3 testin de yanlış çıkma olasılığı var mı ya ilk defa yaşadım bunu

Son düzenleme:
testlerim

Eklentiler

• IMG_1653.webp
    IMG_1653.webp
    127,9 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar merhaba 1 kasım ilk kez aşılama yaptırdım, doktorum ayın 14 ü kan ver dedi ama dayanamadım idrar testi yaptım 3 tanesi de 1 dk da 2. çizgi çıktı, bende çıkınca gittim kan testi verdim testlere güvenip 0.10 geldi🤦‍♀️ 3 testin de yanlış çıkma olasılığı var mı ya ilk defa yaşadım bunu
Çatlatma ignesi 10 gün sonra çıkıyormuş vucüttan onu baz al canım benimde 7 Kasim da oldu aşılamam Rabbim isteyen her kese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah hayırlı saglıklı evlatlar

Çatlatma ignesi 10 gün sonra çıkıyormuş vucüttan onu baz al canım benimde 7 Kasim da oldu aşılamam Rabbim isteyen her kese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah hayırlı saglıklı evlatlar
Canım çatlatma iğnesi yapmadık çünkü yoktu eczanelerde yapmadan aşılama yaptık🤓

İnşallah canım nasipte varsa olur Allahın izniyle gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim🙏🌸

Benim sol tüpüm tıkalıymıs cok umudum yok zaten sol yumurta büyüdü tutmaz 😒
Öyle deme sen ne kadar umutlu olursan sonucu o kadar güzel olur Allah isteyince her şey olur🙏 kendi bedenine bunu yüklersen olacağı varsa da olmaz olumlu düşünmelisin

Öyle deme sen ne kadar umutlu olursan sonucu o kadar güzel olur Allah isteyince her şey olur🙏 kendi bedenine bunu yüklersen olacağı varsa da olmaz olumlu düşünmelisin
Öyle düşünmeye çalışıyorum ama aklımda hep tüp tıkalı diye karamsarlık var malesef senin neydi canım sorun

Canım bizde de eşimin spermleri hareketsiz ondan dolayı yumurtlama takibi yapmayalım direk aşılama yapalım dedi doktorumuz ondan yaptık
Benimde yumurta büyüdü çatladı güzelde oldu ama buluşamadı 2 ay denedik klomen ile olmadı ondan aşılama yaptı

Ayın kaçında yaptın idrar testini. Daha önce ben de böyle bir şey yaşadım ovitrella iğnesi kullanmıştım onun etkisiyle idrar testi pozitif çıktı ama kan testi negatif idi iğnenin etkisiyle böyle bir şey yaşanabiliyormuş sen kan testine bakarak hareket et doğru olan o.

Benim sol tüpüm tıkalıymıs cok umudum yok zaten sol yumurta büyüdü tutmaz 😒
Evet biraz zor ama imkansız değil benim de sağ tüpüm tıkalıydı açtırdım sonrasında hemen aşılama işlemi oldu sağ tüp açıldı yumurtlamada sağa tarafta olmuş şu an sonuç bekliyorum inşallah olumlu olur

Ne oldu sonucunuz inşallah
Kızlar merhaba 1 kasım ilk kez aşılama yaptırdım, doktorum ayın 14 ü kan ver dedi ama dayanamadım idrar testi yaptım 3 tanesi de 1 dk da 2. çizgi çıktı, bende çıkınca gittim kan testi verdim testlere güvenip 0.10 geldi🤦‍♀️ 3 testin de yanlış çıkma olasılığı var mı ya ilk defa yaşadım

Back
X