arkadaşlar aşılamadan sonra adete kadar ne gibi belirtiler yaşadınız.benim ilk aşılamam ve hangisi belirti hangisi değil bilemiyorum.her sancı yada ağrıya hamilemiyim demekten yoruldum.hangi belirtileri yaşadığınızı söylermisiniz.aşılama yaptıracak olan yada ilk defa yaptıranlara büyük yardımınız olmuş olacak...
arkadaşlar aşılamadan sonra adete kadar ne gibi belirtiler yaşadınız.benim ilk aşılamam ve hangisi belirti hangisi değil bilemiyorum.her sancı yada ağrıya hamilemiyim demekten yoruldum.hangi belirtileri yaşadığınızı söylermisiniz.aşılama yaptıracak olan yada ilk defa yaptıranlara büyük yardımınız olmuş olacak...
canım benim aşılamadan sonra göğüslerim çok ağrıdı kasıklarımdada ağrı oldu ara ara ama sonuç negatif çıktı ama seninde aynı olcak diye bi şey yok inşallah senin tutar canım mutlu habelerini alırız
inşallah.benim aşılamadan hemen sonra göğüs uçlarım acımaya başladı.bugün 8.gün ve hala sızı şeklinde devam ediyor.ve sol kasığımda yani yumurtanın geliştiği tarafta ağrı oldu bu sabah ama baya şiddetliydi.dün akşama kadar başım ağrıdı ve romatizmalı gibi bacaklarım ağrıdı.bilmiyorum inşallah dediğin gibidir.sen kaçıncı aşılamayı yaptırdın
bende aşılamamın 12. günündeyim bugun. kasıklarımda belimde ve bazende karnımda çok ağrı oluyor. hafif gaz sorunum var. bide göğüs uçlarım dokundugum zaman hafif sızlıyor. test yapmadım daha ama çok merak ediyorum.