Aşılama Aşılama sonrası göğüsleri ağrıyanlar......

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

btly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
147
19
118
Aydın
arkadaşlar aşılamadan sonra adete kadar ne gibi belirtiler yaşadınız.benim ilk aşılamam ve hangisi belirti hangisi değil bilemiyorum.her sancı yada ağrıya hamilemiyim demekten yoruldum.hangi belirtileri yaşadığınızı söylermisiniz.aşılama yaptıracak olan yada ilk defa yaptıranlara büyük yardımınız olmuş olacak...

canım benim aşılamadan sonra göğüslerim çok ağrıdı kasıklarımdada ağrı oldu ara ara ama sonuç negatif çıktı ama seninde aynı olcak diye bi şey yok inşallah senin tutar canım mutlu habelerini alırız

inşallah.benim aşılamadan hemen sonra göğüs uçlarım acımaya başladı.bugün 8.gün ve hala sızı şeklinde devam ediyor.ve sol kasığımda yani yumurtanın geliştiği tarafta ağrı oldu bu sabah ama baya şiddetliydi.dün akşama kadar başım ağrıdı ve romatizmalı gibi bacaklarım ağrıdı.bilmiyorum inşallah dediğin gibidir.sen kaçıncı aşılamayı yaptırdın

arkadaşlar bu belirtiler okuduğum kadarıyla çoğunlukta var şu an ben de beklemedeyim ve benimde aynı şikayetlerim var sanırım ilaçlar yapıyo bunları

korkarım evet.keşke herkes hamileyim dese.esos senin ne zaman adet tarihin.

arkadaşlar dayanamayacağım yarın doktoruma gidiyorum.adetin 23.günü aşılamanın 9.günü olacak.bu göğüs ağrıları,bacak ağrıları,kasıklardaki ağrılar ne anlama geliyor.bu belirtiler ilaçlardanmı yoksa başka anlamamı geliyor soracağım.yoksa kafayı yemek üzereyim.pazar gününe kadar beklemek çok zor geliyor.

gece 12 de çatlatma iğnemi oldum

kısmetse yarın aşılama olacağım

dua edin nolur , tutsun

Bu çektiklerimiz emeklerimiz boşa gitmez inşallah aminn

Benim 15 gün boyunca iki taraflık kasık ağrılarım olmuştu.Doktor normal demişti gamyoncuiremsu

bende aşılamamın 12. günündeyim bugun. kasıklarımda belimde ve bazende karnımda çok ağrı oluyor. hafif gaz sorunum var. bide göğüs uçlarım dokundugum zaman hafif sızlıyor. test yapmadım daha ama çok merak ediyorum.

Canım yıllar geçmişte merak ettim hamileöiumişsin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…