Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba ben bu ay gonal f iğne kullandım yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi olup aşılama oldum bugün aşılamanın 7. Günü aşılama öncesi de göğüs hassasiyeti ve ağrısı başlamıştı doktor progeston hormonu yükselmiştir dedi . Aşılamadan sonra arttı iyice ama bugün hassasiyet baya azaldı sebebi nedir sizce
Progesteron artar yumurtlamadan sonra o sırada göğüs hassasiyeti başlar eğer gebelik olmadıysa o hormon düşmeye başlar böylece belirtiler azalır göğüsler Soner. Sonrasında adet gelir
Progesteron artar yumurtlamadan sonra o sırada göğüs hassasiyeti başlar eğer gebelik olmadıysa o hormon düşmeye başlar böylece belirtiler azalır göğüsler Soner. Sonrasında adet gelir
Dalgalanma oluyor sonrasında azalıp bitiyor regl geliyor artık uzman oldum test yapmıyorum sırf goguslerimi takip ederek anlıyorum bu ay da olmadı diye gebelikte sürekli artan bir grafik gibi düşünün azalmaz aksine artar. Hayırlısı olsun Allah nasip etsin en kısa sürede hepimize
17 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım 3 yumurta vardı 22 20 ve 18 mm letu kullanmıştım iğneyi yaptırdım hiç belirti yok geçen ayda iğne yaptırmıştım tek iğneydi bu sefer inşallah işe yarar pcos var bende