- 9 Ekim 2017
- 251
- 36
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
Benimde bı azalıyor bı çoğalıyor
Hemde nasıl![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde nasıl![]()
bende bugün fark ettim akıntım başlamışBenimde bı azalıyor bı çoğalıyor
Nasıl bir akıntıbende bugün fark ettim akıntım başlamış
şeffaf kokusuz akışkan akıntıNasıl bir akıntı
Bence normal öyle olması amaşeffaf kokusuz akışkan akıntı
Progesteron artar yumurtlamadan sonra o sırada göğüs hassasiyeti başlar eğer gebelik olmadıysa o hormon düşmeye başlar böylece belirtiler azalır göğüsler Soner. Sonrasında adet gelirArkadaşlar merhaba ben bu ay gonal f iğne kullandım yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi olup aşılama oldum bugün aşılamanın 7. Günü aşılama öncesi de göğüs hassasiyeti ve ağrısı başlamıştı doktor progeston hormonu yükselmiştir dedi . Aşılamadan sonra arttı iyice ama bugün hassasiyet baya azaldı sebebi nedir sizce
Benim bı artıyor bı çoğalıyorProgesteron artar yumurtlamadan sonra o sırada göğüs hassasiyeti başlar eğer gebelik olmadıysa o hormon düşmeye başlar böylece belirtiler azalır göğüsler Soner. Sonrasında adet gelir
Dalgalanma oluyor sonrasında azalıp bitiyor regl geliyor artık uzman oldum test yapmıyorum sırf goguslerimi takip ederek anlıyorum bu ay da olmadı diyeBenim bı artıyor bı çoğalıyor
36 saat sonra yapıldı benim.Kızlar ovitrelladan kaç saat sonra aşılama yapıldı
Rabbim hayırlısını nasip etsin insAllah bir daha ki ay olur bence olmaz zaten yeni adet günü geliyorArkadaşlar selam ben kan verdim sonuç .
<1.20 çıktı maalesef olmadı sonradan yükselme falan olmaz demi bugün aşılamanın 14. Günü
Umut işte benimki insan zor kabulleniyorRabbim hayırlısını nasip etsin insAllah bir daha ki ay olur bence olmaz zaten yeni adet günü geliyor
Benim maalesef tutmadıKızlar sizler neler yaptınız test verdiniz mi sonucunuz nedir
İnşallah bir daha ki ay olurBenim maalesef tutmadı