- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 53
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Aşılama sonrası belirtisi olmayanlar
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.günüm bugünKaçıncı günün
Evet canımAA zaten hatta ben yazmıştım sana dimi![]()
4.günde çok normal zaten belirti varsa da iğneden oluyor. 12.günden sonra bence dikkat et.herkesin bücudu farklı bende aşılama günü kramptan öldüm sonra çok birşey olmadı4.günüm bugün
Benim eşimde sperm sıkıntısı var o sebeple aşılama denendi canım benim yumurtalarım kendisi büyüyor güzel yani büyüdü ultrasonla bakıldı ertesi güne çatlatma iğnesi verdi ondan sonraki günde aşılama yaptıŞuan 8.günüm belim ağrıyor biraz ama bu da iğnenin etkisi olabilir. Kendini neden diye streslendirme. Umarım bir an önce olur pozitife de döner. Büyümüş yumurtan kaç taneydi onunla da alakalı oluyormuş yani yumurta çoksa çatlatma iğnesi daha çok ağrı yapıyormuş gibi
Sağımda bitane yumurtam büyümüştü anlayacağınŞuan 8.günüm belim ağrıyor biraz ama bu da iğnenin etkisi olabilir. Kendini neden diye streslendirme. Umarım bir an önce olur pozitife de döner. Büyümüş yumurtan kaç taneydi onunla da alakalı oluyormuş yani yumurta çoksa çatlatma iğnesi daha çok ağrı yapıyormuş gibi
Bende de olmadı ama kuruluk vardıEvet canımşey hazır denk gelmişken bi şey daha sorayım sana akıntın da mı olmadı canım çünkü herkeste genelde akıntı olmuş bende oda yok da :)
Tamam o zaman zaten bir tane yeterli oluyor sperm de de biz milyondan bahsediyoruz ama bir tane oluyor. O yüzden çatlatma etkisini çok hissetmemiş olabilirsin. Ki bence bu daha güzel 7-8. Günde arkadaşında dediği gibi bir belirti olsa anlarsın hemen.Benim eşimde aşılama günü nöbetten uykusuz geldiği için normal testlerinin yarısı kadar çıktı. Allahtan ümit kesilmez deyip bende senin gibi 10.günden sonra belirti bekliyorumSağımda bitane yumurtam büyümüştü anlayacağın
Bende de olmadı akıntı sonradan oldu peki 11.güb hcg kaç çıktıBende de olmadı ama kuruluk vardı
Sen şuan hamile misin canımTamam o zaman zaten bir tane yeterli oluyor sperm de de biz milyondan bahsediyoruz ama bir tane oluyor. O yüzden çatlatma etkisini çok hissetmemiş olabilirsin. Ki bence bu daha güzel 7-8. Günde arkadaşında dediği gibi bir belirti olsa anlarsın hemen.Benim eşimde aşılama günü nöbetten uykusuz geldiği için normal testlerinin yarısı kadar çıktı. Allahtan ümit kesilmez deyip bende senin gibi 10.günden sonra belirti bekliyorum
Ay hadi inşallah bende de öyle olur yaBende de olmadı akıntı sonradan oldu peki 11.güb hcg kaç çıktı
Ben 12.gün verdim 90 çıkmıştıBende de olmadı akıntı sonradan oldu peki 11.güb hcg kaç çıktı
Yok söylediğim gibi belirti bekliyorumSen şuan hamile misin canım
İğnenin 12.günü mü aşılamanın 12.günü mü? Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinBen 12.gün verdim 90 çıkmıştı
He bende hamilesin sandım seniYok söylediğim gibi belirti bekliyorumbiraz kadınlar kulübündeki herşeyi okumuş olabilirim. Genellikle belirtiler iğne etkisi 10. Günden sonra iğnenin etkisi sıfırlanıp sonra yeniden artıyormuş. Dr un bana dediği zıplama, ağır kaldırma ama hayatına devam et. Bende şuan kararsızım 10.gün test versem mi yoksa biraz daha sabredip mi versem
İğnenin 12.günü mü aşılamanın 12.günü mü? Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin![]()