U unicornlu Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2025 12 2 1 27 Salı 14:23 Konu Sahibi Konu Sahibi unicornlu #1 Aşılama sonrası ilişki ne zaman girdiniz önerir misiniz dün aşılanan oldu doktor ertesi gün görebilirsiniz dedi ama aradayim
Aşılama sonrası ilişki ne zaman girdiniz önerir misiniz dün aşılanan oldu doktor ertesi gün görebilirsiniz dedi ama aradayim
yasmnaydm Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 321 75 18 Salı 17:41 Konu Sahibi Konu Sahibi unicornlu #2 unicornlu .!.: Aşılama sonrası ilişki ne zaman girdiniz önerir misiniz dün aşılanan oldu doktor ertesi gün görebilirsiniz dedi ama aradayim Genişletmek için tıkla... Bende aşılama gününün akşamı, ertesi sabah ve ondan sonraki gün önermişlerdi sonra gün aşırı önermişlerdi
unicornlu .!.: Aşılama sonrası ilişki ne zaman girdiniz önerir misiniz dün aşılanan oldu doktor ertesi gün görebilirsiniz dedi ama aradayim Genişletmek için tıkla... Bende aşılama gününün akşamı, ertesi sabah ve ondan sonraki gün önermişlerdi sonra gün aşırı önermişlerdi
U unicornlu Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2025 12 2 1 27 Salı 17:56 Konu Sahibi Konu Sahibi unicornlu #3 yasmnaydm .!.: Bende aşılama gününün akşamı, ertesi sabah ve ondan sonraki gün önermişlerdi sonra gün aşırı önermişlerdi Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı olur mu acaba tutumu asilamaniz
yasmnaydm .!.: Bende aşılama gününün akşamı, ertesi sabah ve ondan sonraki gün önermişlerdi sonra gün aşırı önermişlerdi Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı olur mu acaba tutumu asilamaniz
yasmnaydm Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 321 75 18 Salı 19:59 Konu Sahibi Konu Sahibi unicornlu #4 unicornlu .!.: Herhangi bir zararı olur mu acaba tutumu asilamaniz Genişletmek için tıkla... Bir kere kimyasal geçirdim gerisi tutmadı toplam 4 kez oldum.
unicornlu .!.: Herhangi bir zararı olur mu acaba tutumu asilamaniz Genişletmek için tıkla... Bir kere kimyasal geçirdim gerisi tutmadı toplam 4 kez oldum.
B busenazzz Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 427 95 18 24 Salı 20:07 Konu Sahibi Konu Sahibi unicornlu #5 unicornlu .!.: Aşılama sonrası ilişki ne zaman girdiniz önerir misiniz dün aşılanan oldu doktor ertesi gün görebilirsiniz dedi ama aradayim Genişletmek için tıkla... Aşılamadan 1 gün sonra birliktelik olmasını istedi doktorum gün aşırı olsun sonrasında da 2 saat yat diyordu
unicornlu .!.: Aşılama sonrası ilişki ne zaman girdiniz önerir misiniz dün aşılanan oldu doktor ertesi gün görebilirsiniz dedi ama aradayim Genişletmek için tıkla... Aşılamadan 1 gün sonra birliktelik olmasını istedi doktorum gün aşırı olsun sonrasında da 2 saat yat diyordu