Amin insaAllahMorelinizi bozmak istemem ama malesef 0 çikmiş ve bu saatten sonra pek yükselecek gibi değil Allahin bilecegi iş ama hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Seni umutlandiripta üzmek istemem ama bi tanidigin boyle olmustu belirtiler olunca evde gebelik testi yapmisti negatif cikmisti acaba diye dusundugu icin kan tahlili verdi oda negatif cikmisti surekli kendini hamile hissediyordu doktora danistiginda negatif yani hamilelik soz konusu olamaz suan demis ardindan 15 gun sonra tekrar yaptirdi test sezgilerine dayanarak sonucu ozaman pozitif cikmisti tabiki bazen olabiliyor olursada olmazsada vardir bi hayir uzulmeMerhaba kizlar, dun asilamamim 12. Gunuydu ve 3 gundur agzimin icinde cok kotu bir tat ve yemeklerden acayip kotu bir koku aliyorum midemi bulandiran bir koku, cesmeden akan su, dismacunu bile ayni kokuyor. Iki gundur cikolata ekmek yiyebiliyorum sadece.
Bende bunu doktoruma soyledim acaba progestan fitilinden olabilirmi diye, yok olmaz dedi istersen kan testi yaptir dedi, bende dun aksam yaptirdim ve baya baya 0 cikti.
Baska aylar hep 1,0 / 1,3 cikan aylar bu ay kocaman bir 0 yazdi ve cok sasirdim cunku sanki emindim bu hamilelik oldguna, ve dunden beride agzimda metalik bir tat var. Bunlar neyin nesi ozaman diye dusunuyorum simdihamile degilsem bunlar ne bu sekilde nasil yemek yicem ben artik gebelik degilse.
Doktoruma dedim erkenmi yaptik acaba 0’dan yukselirmi daha diye, yok sanmiyorum artik dedi..
Ve normalde sonuc ciktiginda beta hcg ustte yaziyordu, simdide sonuclar 0 yaziyor ama tam ortaya yazmislar sinir oldum, bi an birden ortada gorunce umutlanmistim
Bu belirtilerin aynisini yasayip yinede negatif olaniniz varmi acaba?
Adet oldum canim maleseff, benimkiler herhalde corona’nin sonradan gosterdigi etkilermisSeni umutlandiripta üzmek istemem ama bi tanidigin boyle olmustu belirtiler olunca evde gebelik testi yapmisti negatif cikmisti acaba diye dusundugu icin kan tahlili verdi oda negatif cikmisti surekli kendini hamile hissediyordu doktora danistiginda negatif yani hamilelik soz konusu olamaz suan demis ardindan 15 gun sonra tekrar yaptirdi test sezgilerine dayanarak sonucu ozaman pozitif cikmisti tabiki bazen olabiliyor olursada olmazsada vardir bi hayir uzulme
Üzüldüm canim ya olsun morelini bozma kismet nezamansa ozaman ne diyelim bizlerinde imtihani buAdet oldum canim maleseff, benimkiler herhalde corona’nin sonradan gosterdigi etkilermis
Evett, tup bebek denicem artik bakalim insaAllah hayirlisi olur hakkimizdaÜzüldüm canim ya olsun morelini bozma kismet nezamansa ozaman ne diyelim bizlerinde imtihani bu
İnsallah canım heoimizin kucagını doldurmayi nasip etsin Rabbim cani gönülden dua ediyorum bana ve tüm isteyen herkeseEvett, tup bebek denicem artik bakalim insaAllah hayirlisi olur hakkimizda
Ben varım, daha yeni negatifi gördüm bende asilamadan sonra. 10 günden sonra ağzımda metalik tat falan vardı ömrümde ilk kez yasadim, asilamadan sonra geçmeyen hafif kasık ağrılarım vardı. Sonra hafif bas donmeleri. 15. Günde adetim geldi. Bende sorguladım ama kendimi o kadar inandirmistim ki tutacağına psikolojik yaptım sanirimMerhaba kizlar, dun asilamamim 12. Gunuydu ve 3 gundur agzimin icinde cok kotu bir tat ve yemeklerden acayip kotu bir koku aliyorum midemi bulandiran bir koku, cesmeden akan su, dismacunu bile ayni kokuyor. Iki gundur cikolata ekmek yiyebiliyorum sadece.
Bende bunu doktoruma soyledim acaba progestan fitilinden olabilirmi diye, yok olmaz dedi istersen kan testi yaptir dedi, bende dun aksam yaptirdim ve baya baya 0 cikti.
Baska aylar hep 1,0 / 1,3 cikan aylar bu ay kocaman bir 0 yazdi ve cok sasirdim cunku sanki emindim bu hamilelik oldguna, ve dunden beride agzimda metalik bir tat var. Bunlar neyin nesi ozaman diye dusunuyorum simdihamile degilsem bunlar ne bu sekilde nasil yemek yicem ben artik gebelik degilse.
Doktoruma dedim erkenmi yaptik acaba 0’dan yukselirmi daha diye, yok sanmiyorum artik dedi..
Ve normalde sonuc ciktiginda beta hcg ustte yaziyordu, simdide sonuclar 0 yaziyor ama tam ortaya yazmislar sinir oldum, bi an birden ortada gorunce umutlanmistim
Evet yaaa artik gebelik olmadi diye uzulmuyorumdaa ama bu koku ve tat beni olduruyor yaBen varım, daha yeni negatifi gördüm bende asilamadan sonra. 10 günden sonra ağzımda metalik tat falan vardı ömrümde ilk kez yasadim, asilamadan sonra geçmeyen hafif kasık ağrılarım vardı. Sonra hafif bas donmeleri. 15. Günde adetim geldi. Bende sorguladım ama kendimi o kadar inandirmistim ki tutacağına psikolojik yaptım sanirim
Hala sürüyor mu korona testi yaptırdınız mi? Onda da aynı şikayetleri söylüyorlar ya o yüzden dedim. Bende sadece 1 gun oldu ve geçmişti geçmiş olsunEvet yaaa artik gebelik olmadi diye uzulmuyorumdaa ama bu koku ve tat beni olduruyor yahicbisey yiyemiyorum ekmek ve makarna bide tatli seyler yiyebiliyorum sadece. 10 gun olucak ve hala gecmedi yarin kulak burun bogaz doktoruna gidicem bakalim bunun arkasinda baska bisey olmali artik skildim sokakta yuruyemiyorum donercilerin kokusundan hersey ayni kokuyor
0 dan pek yükseldiğini görmedim ama 1 den 2 den gördüm ben de 14 gün 2 çıkmıştı ama sonra adet olmuştum malesef bende belirti yaşadım bende psikolojik yapıyorum demek ki dedimMerhaba kizlar, dun asilamamim 12. Gunuydu ve 3 gundur agzimin icinde cok kotu bir tat ve yemeklerden acayip kotu bir koku aliyorum midemi bulandiran bir koku, cesmeden akan su, dismacunu bile ayni kokuyor. Iki gundur cikolata ekmek yiyebiliyorum sadece.
Test yapmadim ama 2 ay once corona olmustum hastalanmamistim ama tat kokum gittiydi sadece 2 hafta sonra duzeldiydi, simdide bu neyin nesi bilmiyorumHala sürüyor mu korona testi yaptırdınız mi? Onda da aynı şikayetleri söylüyorlar ya o yüzden dedim. Bende sadece 1 gun oldu ve geçmişti geçmiş olsun
Evet evet zaten adet oldum ertesi gunu0 dan pek yükseldiğini görmedim ama 1 den 2 den gördüm ben de 14 gün 2 çıkmıştı ama sonra adet olmuştum malesef bende belirti yaşadım bende psikolojik yapıyorum demek ki dedim
İnşallah önemli bisey değildir doktora görünün bi bakalım o ne diyecek. Geçmiş olsun tekrardanTest yapmadim ama 2 ay once corona olmustum hastalanmamistim ama tat kokum gittiydi sadece 2 hafta sonra duzeldiydi, simdide bu neyin nesi bilmiyorum
Seni çok iyi anlıyorum valla bu stresi yenmenin yollarını aramaya başladım artıkEvet evet zaten adet oldum ertesi gunu
Insallah canim cok sagol!İnşallah önemli bisey değildir doktora görünün bi bakalım o ne diyecek. Geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?