kızlar yardım bugün aşılamadan sonra 8.günüm idrar testim pozitif şimdi diceksinizki çatlatma iğnesinin etkisi hesaplarsak eğer aşılama olalı 8.gün ama çatlatma iğnesini vücuda enjekte 2 gün önceden yapıyoruz yani 10.gün oluyor iğnenin sevineyimmi yani hemde çizgi direk çıktı ve net silik falan da değil ama aşılamamın 8.günümdeyim çatlatma iğnesinide vuralı 10.gün oluyor bilgilendirin ltf ilk gebeliğimdeaşılamanın 10.günü anlamıştım betada ama 10.güne gelmeden dayanamyıp yaptım
cnm seni ümitlendirmek istemem ama bugün benim iğneden sonraki 7.günüm ve biraz önce merak edip evdeki testimi yaptım ve silik bile ikinci çizgi çıkmadı yani iğnenin etkisiyle bile olsa positiv göstermedi...tabi bu herkesin vucuduna ve yaptığımız testlerin duyarlılıklarına göre değişir ama yine bana hamileymişsin gibi geldi inşallah öledir:) buarada bende bidahaki ay aşılama yaptırcam inşallah dua et bizlerede:)
amin canım inşallah hepimiz gebe kalırızda kafamın almadığı çatlatma iğnesi bazısında 10güne kadar kalıyor bazısına göre seninki gibi mesela 7.günde kayıp oluyor şaşırtıcı yaaa neye inancaz bilmiyom valla
kızlar yardım bugün aşılamadan sonra 8.günüm idrar testim pozitif şimdi diceksinizki çatlatma iğnesinin etkisi hesaplarsak eğer aşılama olalı 8.gün ama çatlatma iğnesini vücuda enjekte 2 gün önceden yapıyoruz yani 10.gün oluyor iğnenin sevineyimmi yani hemde çizgi direk çıktı ve net silik falan da değil ama aşılamamın 8.günümdeyim çatlatma iğnesinide vuralı 10.gün oluyor bilgilendirin ltf ilk gebeliğimdeaşılamanın 10.günü anlamıştım betada ama 10.güne gelmeden dayanamyıp yaptım
merhba benimde 2 ocakta aşılamam yapıldı bende dayanamıycam test yapıcam heralde benim yumoşlar kendileri çatlamış yani çatlatma iğnesi yapılmadı şimdi test yapsam idrarda çıkarmı dr 17 ocak dedi ama çok merak ediyorum
:18:
bugün sanırım 11.günün çıkar kanda ben ilkçocuğumu kanda 10.gün öğrendim sonuç 20ydi bence bekleme yaptır kafan rahatlasın ama eğer aşılama sonrası ilişki olmadıysa uygula testi ben yapmadım oyüzden aşılama gününü baz alıyorum inş kan testime göre yazıcam buraya
dr ertesi gün ilişki dedi ozaman oldu sonra olmadı yaa bide bi arkadaşımla aynı dr aşılama yaptırdık gerçi o doğum yaptı geçen hafta neyse dr ona 2gün hiç kalkma wc dışında demiş bana çalışabilirsin dedi neye göre değişiyo bu kafama takılıyo böyle düşününce umutsuzluğa kapılıyorum
sizin nasıl oldu aşılama sonrası?
cnm seni ümitlendirmek istemem ama bugün benim iğneden sonraki 7.günüm ve biraz önce merak edip evdeki testimi yaptım ve silik bile ikinci çizgi çıkmadı yani iğnenin etkisiyle bile olsa positiv göstermedi...tabi bu herkesin vucuduna ve yaptığımız testlerin duyarlılıklarına göre değişir ama yine bana hamileymişsin gibi geldi inşallah öledir:) buarada bende bidahaki ay aşılama yaptırcam inşallah dua et bizlerede:)
Merhabalar,
benimde 21 ocakta transferim yapildi, 6 subat test günüm. Sabirsizlikla bekliyorum, ama yarin dayanayip 1 test alip yapicam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?