Geçen çarşamba aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonra protestan verdi doktor. Sabah akşam 1 er tane fitil olarak alıyorum. son 3 gündür falan göğüslerim çok şişti ve el değilmiyor. Acaba protestan kullanan herkeste var mı göğüs hassasiyeti yan etkilerinde yazmıyordu öyle bir şey benim durumunda olan var mı acaba?
canim benda ayin 5 aşi oldum 2 aşilamam 2 porogostan kulaniyorum şişme yapmaz ama gögusun şişiyorsa agrilar varsa kasiktasık sık tuvalete gidiyosan aşi tutmuş ola bilir ben dayanamadim kan testi yaptirdim yarin sonuçlari alacam inşalah allah dileyene verir
arkadaşlar ben aşılam olmadım. ama klomen ve çatlatma iğnesinden sonra progestan verdi dr um. ilişkinin olmadığı günlerde günde 1 tane vajinal yoldan alıyorum. benim kasıklarımda ara ara ağrı ve batma oluyor. bu ay ilk defa kullandım bu ilaçları. pazartesi kanda gebelik testi yaptırıcam. bakalım artık
canim benda ayin 5 aşi oldum 2 aşilamam 2 porogostan kulaniyorum şişme yapmaz ama gögusun şişiyorsa agrilar varsa kasiktasık sık tuvalete gidiyosan aşi tutmuş ola bilir ben dayanamadim kan testi yaptirdim yarin sonuçlari alacam inşalah allah dileyene verir