Aşılama sonrası test beklemek çok zor :(

Yaptım canım ilaç etkisiyle de olsa çift çizgi görmek güzel ama silik çıktı biraz 2. Çizgi. Birde ara ara küçük batmalar ve kasıklarımda dolgunluk hissediyorum. Birde az biraz göğüslerim acımaya başladı. İnşallah iyi haberler alırız

gulbebek gulbebek durumlar nasıl canım varmı belirti
Canım bugün 11.gün erken gebelim testi yaptım yine silikte olsa çift çizgi çıktı kafam karıştı acaba hamile miyim değilmiyim cozemiyirum heyecanlıyım bjr yanndan üzülerebilirim. .Allahim hayırlısıni nasip etsin canım sen nasilsın nasıl gidiyor durumlar

Canım bugün 11.gün erken gebelim testi yaptım yine silikte olsa çift çizgi çıktı kafam karıştı acaba hamile miyim değilmiyim cozemiyirum heyecanlıyım bjr yanndan üzülerebilirim. .Allahim hayırlısıni nasip etsin canım sen nasilsın nasıl gidiyor durumlar
Sen büyük ihtimalle hamilesin canım, 11. gün artık ignenin etkisi kalkar. Ben de aşılamanın 12.gunu idrar testi yaptım, tek çizgi ama 3-4 gündür göğüs ağrısı var, özellikle meme ucu. Ilk gebeliğimde de göğüs ağrısı yüzünden şüphelenerek test yapmıştım hemen çift çizgi çıkmıştı. Normalde hiç adet öncesi göğüs ağrım olmazdı

Sen büyük ihtimalle hamilesin canım, 11. gün artık ignenin etkisi kalkar. Ben de aşılamanın 12.gunu idrar testi yaptım, tek çizgi ama 3-4 gündür göğüs ağrısı var, özellikle meme ucu. Ilk gebeliğimde de göğüs ağrısı yüzünden şüphelenerek test yapmıştım hemen çift çizgi çıkmıştı. Normalde hiç adet öncesi göğüs ağrım olmazdı
Ayyyyyyy insAllah arkadaşım insAllah insanın gerçekten inanasi gelmiyor çünkü ben 10 yıllk evliyim umarım sende hamissindir o kadar çok istiyorum ki herkes anne olsun ins.2 gün önce 1 damla pembe kanamam oldu çok kafam karışıyor cok

Ayyyyyyy insAllah arkadaşım insAllah insanın gerçekten inanasi gelmiyor çünkü ben 10 yıllk evliyim umarım sende hamissindir o kadar çok istiyorum ki herkes anne olsun ins.2 gün önce 1 damla pembe kanamam oldu çok kafam karışıyor cok
canım benim de 8. gün bugün daha test yapmadım ilaç etkisi geçmemiştir diye ama göğüs ucu hassasiyetim var. bende pazar test yapmayı düşünüyorum. çok korkuyorum negatif görmekten

İğne etkisimi değilmi henüz belki değil ama beta hcg 11.gün 31 çıktı. İğne yapali 13 gün oldu

İğne etkisimi değilmi henüz belki değil ama beta hcg 11.gün 31 çıktı. İğne yapali 13 gün oldu
bence geçmiştir iğnenin etkisi yarın yine yaptırsana az da olsa artış varmı değerde görürsün yoksa araya haftasonu gircek pazartesiye kalcak

Çoook şükür çok degerim çıktı 11.gün 31 12.gun:58.82 cook şükür coookkkk 10 seneden sonra gelen bir minnak:anneadayı:ilk asilama inanamıyorum hala

ben bugün idrar testi yaptım negatif
Çoook şükür çok degerim çıktı 11.gün 31 12.gun:58.82 cook şükür coookkkk 10 seneden sonra gelen bir minnak:anneadayı:ilk asilama inanamıyorum hala
ALLAH kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağ salim adına çok sevindim gözünüz aydın
ilk aşılamada olması da ayrıca büyük bir şans neden on sene bekledin ya da düşünmedin mi çocuk keşke daha önce yapsaydın belki bu arada çocuğun okula bile başlamış olurdu :) hayırlısı olsun yinede benim de üçüncü aşılamam dı bugün kan testi yapmam gerekiyordu yapamadım cesaret edipte ama eczaneden erken gebelik testı aldım sonuç negatif çıktı benim hiç umudum yok ya :( çok stresli geçti baya olaylar oldu sakin ve rahat geçiremedim maalesef :(

ben bugün idrar testi yaptım negatif

ALLAH kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağ salim adına çok sevindim gözünüz aydın
ilk aşılamada olması da ayrıca büyük bir şans neden on sene bekledin ya da düşünmedin mi çocuk keşke daha önce yapsaydın belki bu arada çocuğun okula bile başlamış olurdu :) hayırlısı olsun yinede benim de üçüncü aşılamam dı bugün kan testi yapmam gerekiyordu yapamadım cesaret edipte ama eczaneden erken gebelik testı aldım sonuç negatif çıktı benim hiç umudum yok ya :KK43: çok stresli geçti baya olaylar oldu sakin ve rahat geçiremedim maalesef :KK43:
B
Evet olsaydı öyle olcakti olmadı nasip diyelim nasip buguneymis :cry:

B
Evet olsaydı öyle olcakti olmadı nasip diyelim nasip buguneymis :cry:
aynen hayırlısı inşallah bizlerin de yüzü güler de bizim de evlerimiz şenlenir
dikkat et kendine bari havalar kötü hasta olmamaya çalış sürekli sıcak tut kendini bir an kendimi düşündüm de hamile kalsam herhalde bende inanamam taki hissedinceye kadar çünkü insan birkaç kez başarısız olunca yada uzun zaman uğraşlarına rağmen olmayınca umudunu kaybediyor şimdi bana biri hamilesin dese hadi len derim:)

aynen hayırlısı inşallah bizlerin de yüzü güler de bizim de evlerimiz şenlenir
dikkat et kendine bari havalar kötü hasta olmamaya çalış sürekli sıcak tut kendini bir an kendimi düşündüm de hamile kalsam herhalde bende inanamam taki hissedinceye kadar çünkü insan birkaç kez başarısız olunca yada uzun zaman uğraşlarına rağmen olmayınca umudunu kaybediyor şimdi bana biri hamilesin dese hadi len derim:)
Rabbim yüzünü guldursun çoook ağladığım günler oldu buruk oturduğum esimle birlikte agladigimiz günler o günler gitsinde gelmesin ins

Bugün aşılamadan sonraki 10. Günüm hafif pembemsi lekelenmem oldu çok az umarım adet olmam:KK14:

Eger olmazsan umutlan derim çünkü benimde 9.gün olmustu☺ yerlesme kanamasi ☺
senin yerleşme kanaman nasıldı renk ve yoğunluk olarak bir de kaç gün sürdü senin yerleşme kanaman. Birde ateşim düşmedi sabah 37.1 di ateşim genelde adet olmadan 1 gün önce 36.4 e falan düşer. İnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Yarın 11. Gün evde test yapsam olurmu

Son düzenleme:
Back
X