Aşılama sonrası test beklemek çok zor :(

Hayırlısı olsun inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır. Aşılama yi baya araştırdım da genelde hep ikinci aşılamada hamile kaldım yazılarını gördüm. İkincide şans daha yüksek diyorlar nedeni ne ki acaba.
canım ben doktora sordum ikinci aşılamada şans aynı fazla değil dedi o biraz şans işi bence

Canım kıpır kıpır oldu 2 .gün 3 gün batma oldu 4.gun yoruluncaagrim oluyor bugün 5.gün sadece halsizlik var o kadar canim bilmiyorum ki umutla umutsuzluk arasındayim sen nasilsin

Canım kıpır kıpır oldu 2 .gün 3 gün batma oldu 4.gun yoruluncaagrim oluyor bugün 5.gün sadece halsizlik var o kadar canim bilmiyorum ki umutla umutsuzluk arasındayim sen nasilsin
benim de 3. Gün bugün yürüdüğümde sol tarafımda batma ve bel ağrısı oluyo. Bende senin gibi umutla umutsuzluk arasındayım bir yanım bebişim gelecek diyor bi yarım karamsar. İlk aşılamam da olunca çok tedirginim

Allahım yüzümüzü guldursun insAllah ne deyim nasıl dua edeyim kabul olması için bilmiyorum artık Rabbim kabul ettiği duaların aynısı gibi görsün duamizı ilk defa böyle dua ediyorum Rabbim büyük yardım etsin engel olan her günahı bağışlasin inşallah:cry:

Allahım yüzümüzü guldursun insAllah ne deyim nasıl dua edeyim kabul olması için bilmiyorum artık Rabbim kabul ettiği duaların aynısı gibi görsün duamizı ilk defa böyle dua ediyorum Rabbim büyük yardım etsin engel olan her günahı bağışlasin inşallah:cry:
amin canım benim amiiiiiiinn

İgnenin etkisi geçmiş mi diye test yaptım iki çizgi çıktı kızardı baya demekki geçmemiş bugün 5.gün

Back
X