Aşılama sonrası test beklemek çok zor :(

Sonuç aldim az once negatif yine olmadi 2.aşılamaydi tutmadı yine sinirlerim çok bozuk isyan etmemek elde deil

dune kadar bende heveslenmistim ama yedim kirmizi karti bu ay..insaAllah darisi bir sonraki aya hayirlisiyla saglikla sihhatle gelsin yeterki.. az gec olsun ama guc olmasin..hamile olan arkadaslari tebrik ederim..bekleyenlerede sabirlar diliyorum..olmayanlar bizler uzulmeyelim vardir Rabbimin bir bildigi

Kızlar aşılamam 24 Ekim Pazartesi günü yapıldı. Doktorum adet olmazsan 8 kasımda kan testi yaptıracağız dedi. Bugün 8.günüm zaman geçmek bilmiyor :KK43: off ne zor yaa :KK43: Sizler de durumlar nasıl? Gelin sonuçlarımızı b,irlikte bekleyelim. Tüp bebek, aşılama , doğal yöntemler herkes davetli :)
selam canim, tebrikler ne guzel hamileymissin..saglicakla kucagina al dilerim..

buarada asilamadan once ve sonra nelere dikkat ettin, paylasirmisin bizimle?

kızlar merhabaaa.acaba aşılamanızı nerde yaptırdınız nekadara maal oldu gibi şeyleri özel olmzsa paylaşırmısınız???ben 2 aşılama için nerde yaptırsam diye düşünüyorum da...anniş adaylarına haırlı olsun bu arada:)))

A ayriss2114 canım bende seni arıyordum ne yaptın diye merak ettim daha önce benimde ilk aşılamam tutmadı ben kanuni devlet hastahanesinde 24 kasım ikinciyi yaptırdım şimdi bekliyorum bence sende zaman kaybetme bi yerden başla biran önce eğer maddiyat sorunun yoksa sana özel bi doktor adı verebilirim kardeşim tup bebek yaptı direk ilkinde hemen tuttu yada kanuniye gidebilirsin ben bunları şikayt etmiştim ilgilenmiyorlar diye şimdi bi ilgi bi alaka anlatamam on numara olmuşlar

A ayriss2114 canım bende seni arıyordum ne yaptın diye merak ettim daha önce benimde ilk aşılamam tutmadı ben kanuni devlet hastahanesinde 24 kasım ikinciyi yaptırdım şimdi bekliyorum bence sende zaman kaybetme bi yerden başla biran önce eğer maddiyat sorunun yoksa sana özel bi doktor adı verebilirim kardeşim tup bebek yaptı direk ilkinde hemen tuttu yada kanuniye gidebilirsin ben bunları şikayt etmiştim ilgilenmiyorlar diye şimdi bi ilgi bi alaka anlatamam on numara olmuşlar

Valla araştırıyorum nerden başlasam diye Süleymaniye de tüp bebek raporu için adet olmayı bekleniyorum bide eşim sperm testi vericek.ama bi ay daha atıyo.özel kim söylemisin?

Bide orda prosedür nasıl işliyor anlatırmısın?

Valla araştırıyorum nerden başlasam diye Süleymaniye de tüp bebek raporu için adet olmayı bekleniyorum bide eşim sperm testi vericek.ama bi ay daha atıyo.özel kim söylemisin?
canım florya da engin oral karakolun az ilersinde ben ilk aşılamamı ona yaptırmıştım tutmadı ama doktor uzman işini biliyor kardeşimin 8000 tl civarı tutmuştu halen ona gidiyor kontrollere bana fazla geldiği için rakam devlette devam etmeye karar verdim hem araştırma hastahanesi her şeye bakıyorlar bana aşılamada kırk tane test yaptılar herşeyime bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı hiçbirinde ama sana tavsiyem yaşında 34 bekleme tüp bebek yaptır canım sizde sorun yoktu diye hatırlıyorum ama neden olmuyordu sakıncası yoksa

Bide orda prosedür nasıl işliyor anlatırmısın?
öncelikle bütün tahliillerini yanında götür hgs ne kadar eşinin tahlil sonucu da dahil sonra muayene ediyor 200 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam muayene ücretini tam hatırlamıyorum kardeşimin nasıl olduğunu ama muayene ettikten sonra güzel güzel ne yapılması gerektiğini anlatıyor oldukça samimi ve moralde veriyor

öncelikle bütün tahliillerini yanında götür hgs ne kadar eşinin tahlil sonucu da dahil sonra muayene ediyor 200 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam muayene ücretini tam hatırlamıyorum kardeşimin nasıl olduğunu ama muayene ettikten sonra güzel güzel ne yapılması gerektiğini anlatıyor oldukça samimi ve moralde veriyor

Aşılama mı 200 tl.tekrar tahlil istemiyorlarsa süper. elimde hepsi var..

Hatlar karıştı sanırım.hen kanunide prosedür ü sordum hrmde kardeşinin Dr yi çok pardon.
kanuni dev. hast. adetin 2. yada 3. gunü git özelden yapılmış hiçbir testi kabul etmiyorlar elinde gene tahlillerin olsun hormon testslrini yapıyorlar hemen hgs ve sperm testi dahil tum test sonuçları tamamlanınca tedaviye başlıyorlar tedavi sırasında bazı evraklar istiyorlar evlilk cüzdanı vukaatlı nufus kayıt örneği kimlik fotokopisi falan ne gerektiğini söylüyorlar orada senin ilk aşılaman devlette miydi özelde mi birde aşılama için çok teferruatlı doktor bakmana gerek yok tup bebek yaptıracaksan araştır ama en iyisi acıbadem maslak şübesi canım yada engin oral a git

Devlette böyle bi sıkıntı var başka hiç testi kabul etmiyorlar.hgs de var elim de onuda kabul etmiyorlar. adete az kaldı şu raporu çıkarayım istediğim yerde tüp yaptırayım.

aşılama değil canım muayene ücreti 200 civarı aşılama bize tolamda 1000 tlye mal oldu muayene de içinde olmak üzere birde yumurta rezervi tahlili istemişti ilaçlar falan 1000 tl yi buldu

Elimde ilaçlar var bi aşılama daha deneyeyim diyorum işte.kardeşin nerde yaptırdı onu yazarsan ben bide oraya giderim bu arada.eşm kafayı yiyecek.

Elimde ilaçlar var bi aşılama daha deneyeyim diyorum işte.kardeşin nerde yaptırdı onu yazarsan ben bide oraya giderim bu arada.eşm kafayı yiyecek.
canım öncelikle sabır sabır çok takma kafana inan o kadar etkiliyor ki kardeşim engin beye gitti halen kontrollere oraya gidiyor ve çok memnun bende devlette aşılama yapyım ki tup bebeğe rapor almak için ama inşallah gerek kalmaz birde çok kafanı karıştırma önce ne isteiğine karar ver aşılama mı tüp bebek mi aşılama yapmak istiyorsan doktorun da öneriyorsa devlete git yaptır aldığın raporla zaten tüp bebek yaparsın ama tüp bebekte hemen olmuyor birkaç ay sürüyor embriyonun yerleştirilmesi bu yuzden herşeyden önce sabır ve dua canım

canım öncelikle sabır sabır çok takma kafana inan o kadar etkiliyor ki kardeşim engin beye gitti halen kontrollere oraya gidiyor ve çok memnun bende devlette aşılama yapyım ki tup bebeğe rapor almak için ama inşallah gerek kalmaz birde çok kafanı karıştırma önce ne isteiğine karar ver aşılama mı tüp bebek mi aşılama yapmak istiyorsan doktorun da öneriyorsa devlete git yaptır aldığın raporla zaten tüp bebek yaparsın ama tüp bebekte hemen olmuyor birkaç ay sürüyor embriyonun yerleştirilmesi bu yuzden herşeyden önce sabır ve dua canım

Sabredemiyorım işte çok vakit kaybettim gibi geliyo bide eşim çok rahat.nasıl olsa olur diyo tamam her dedğimie olur diyo ama hep tek başıma karar vermek zorunda kalıyorum.engin oral ın Florya da muayenesi var galiba aşılamayı nerde yaptırıyor acaba.bu ayında kaçırırsam bidaha ki adete kalacak.

Sabredemiyorım işte çok vakit kaybettim gibi geliyo bide eşim çok rahat.nasıl olsa olur diyo tamam her dedğimie olur diyo ama hep tek başıma karar vermek zorunda kalıyorum.engin oral ın Florya da muayenesi var galiba aşılamayı nerde yaptırıyor acaba.bu ayında kaçırırsam bidaha ki adete kalacak.
canım eşler hep öyle ama rahatlar bana da geç kalmışım gibi geliyor ama bunlar sadece kuruntularımız elimizden geleni yapıp Allah'a bırakacağız engin beyin flory da muayenehanesi var dogru bizde kontrollere hep oraya gittik ama aşılama nişantaşındaki muayenehanesinde oldu orda da işyeri var acıbadem bahçeci tüp bebek merkezine bağlı çalışıyor eşimin spermleri orada yıkanmıştı sonra nişantaşında ki yerine gidip yaptırmıştık

Back
X