Testinizin adı ne29 martta aşılama yapıldı. Daha öncesinde kist ameliyatı oldum ilk Aşılamam. Aşılamadan 7 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı gebelik olabilir mi bu durumu yaşayan var mı
ProdoctorTestinizin adı ne
Benmde bugun 9.günüm bende yaptım 7.gün test çift çizgi cıktı biri silik biri normal ama herkes iğnenin etkisi demişti gerçekten öyleymiş bugun yaptım tek çizgiydi sende yarından sonra birdaha yap çizgi koyulaşırsa 12.gün kan verirsin bence29 martta aşılama yapıldı. Daha öncesinde kist ameliyatı oldum ilk Aşılamam. Aşılamadan 7 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı gebelik olabilir mi bu durumu yaşayan var mı
Teşekkür ederim cevabın içinBenmde bugun 9.günüm bende yaptım 7.gün test çift çizgi cıktı biri silik biri normal ama herkes iğnenin etkisi demişti gerçekten öyleymiş bugun yaptım tek çizgiydi sende yarından sonra birdaha yap çizgi koyulaşırsa 12.gün kan verirsin benceallah kucagımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah bir kaç gün daha bekleyeceğim artıkÇatlatma iğnesinin, testleri pozitif çıkarma etkisi var maalesef ki, o yüzden doktorlar 12 gün sonra test yapin diyorlar ama Allah gönlünüze gore versin, inşallah sağlıklı bir pozitif görürsünüz
Merhaba aynı tarihte aşılama olmuşuz benimde iğne etkisi bugün geçti dün ve bugün test yapmıştım. Belirtiniz var mı acaba29 martta aşılama yapıldı. Daha öncesinde kist ameliyatı oldum ilk Aşılamam. Aşılamadan 7 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı gebelik olabilir mi bu durumu yaşayan var mı
Üstekinin bozuk olduğundan şüphelenip alttakini ertesi sabah yaptım onda da silik çizgi var bilemiyorum cuma kan testin de belli olur artık sevinemiyorum çünkü güvenemiyorumÜstteki 12.gün testi ise t kısmı biraz koyulaşmış ama c kısmı neden o kadar silik normalde onun da diğeri gibi olması lazım test bozuk olabilir bence
Valla çok yalancı pozitif verdi diyen var ama inanmadım açıkçasıBu marka için baya iyi diyolar ama bilemiyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hiç bir belirtim yok maalesefMerhaba aynı tarihte aşılama olmuşuz benimde iğne etkisi bugün geçti dün ve bugün test yapmıştım. Belirtiniz var mı acaba
Üstteki geçersiz gibi olmuş sanırım C silik çünküKızlar bugün aşılamanın 12. Günü iğne etkisi takip ettim 10. Gün negatifti ama bu tersler prodoctor güvenemiyorum sizce var mıEki Görüntüle 3228742
Sizin belirtiniz var mıMerhaba aynı tarihte aşılama olmuşuz benimde iğne etkisi bugün geçti dün ve bugün test yapmıştım. Belirtiniz var mı acaba
Ara ara kasık ağrım ve sarı akıntım var biraz o kadar başka belirti yok malesef günler de geçmek bilmedi yaSizin belirtiniz var mı
Aynen ondan kuşkulanıp diğerini yaptım onda da silik çizgi var ne sevinebiliyorum ne olmadı diyebiliyorum cumaya kadar bekleyeceğimÜstteki geçersiz gibi olmuş sanırım C silik çünkü
Benimde kasıklarım arada ağrıyor bıçak gibi ama adet olacağım zaman da o belirtiler oluyordu bende. Sizin kaçıncı AşılamaAra ara kasık ağrım ve sarı akıntım var biraz o kadar başka belirti yok malesef günler de geçmek bilmedi ya
Benim ilk aşılamam 3 tane yumurtam olmuşmuştu ama eşimin sonuçları çok iyi gelmedi doktorum idare eder dedi daha önce 3 kere klomen ovitrelle kullandım olmadı pcos var bende ama genelde düzenli adet olurumBenimde kasıklarım arada ağrıyor bıçak gibi ama adet olacağım zaman da o belirtiler oluyordu bende. Sizin kaçıncı Aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?