Benimde bugün 10. Gün adet olacak gibiyim karnım şişti gaz yaptı her adette böyle olurum. Adetime 3 gün var ama olacak gibiyimBenim bugün aşılamanın 10 günü YARIN 11 olucak çok stresliyim kasiklarimda sancılar var suan da oluyor bacaklarimda da sanci var belki ağrım hafif var Gazim oluyor belirtilerin bunlar memelerim ağrımıyor ya da Sari ve hafif pembemsi akintim. Yok sadece beyaz akıntı hafif oluyor sizce varmiyimdir çok HEYECANLIYIM ya korkuyorum da sanirim hiç test yapmak istemiyorum
Herkeste göğüs hassasiyeti olucak diye bişey yok ki bide herkeste belirtiler başka olur iyi dayanabiliyosun test yapmadan inşallah güzel sonuçlar olurBenim bugün aşılamanın 10 günü YARIN 11 olucak çok stresliyim kasiklarimda sancılar var suan da oluyor bacaklarimda da sanci var belki ağrım hafif var Gazim oluyor belirtilerin bunlar memelerim ağrımıyor ya da Sari ve hafif pembemsi akintim. Yok sadece beyaz akıntı hafif oluyor sizce varmiyimdir çok HEYECANLIYIM ya korkuyorum da sanirim hiç test yapmak istemiyorum
Canım sonucun ne oldu kan verdin miKızlar bugün aşılamanın 12. Günü iğne etkisi takip ettim 10. Gün negatifti ama bu tersler prodoctor güvenemiyorum sizce var mıEki Görüntüle 3228742
İnşallah koyulaşır bende yaptım bu sabah tek çizgi maalesef. Benimde 11. GünKızlae aşılama günüyle beraber bugün 11.gün sizce koyulaşır mı nasıl
İnşallah hepimizinki koyulaşırİnşallah koyulaşır bende yaptım bu sabah tek çizgi maalesef. Benimde 11. Gün
Bir değişiklik var mı canımİnşallah hepimizinki koyulaşır
Bugünkü bu şekilde geldi yarın kan vermeyi düşünüyorumBir değişiklik var mı canım
Hayırlı haber al inşallahBugünkü bu şekilde geldi yarın kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah olur yaBenimde bugün 10. Gün adet olacak gibiyim karnım şişti gaz yaptı her adette böyle olurum. Adetime 3 gün var ama olacak gibiyim
İnşallah ya inşallahHerkeste göğüs hassasiyeti olucak diye bişey yok ki bide herkeste belirtiler başka olur iyi dayanabiliyosun test yapmadan inşallah güzel sonuçlar olur
Benim ümidim kalmadı bugünkü test çok silik çıktı niye böyle oldu anlamadım son 3 gündür koyulaşan testlerim vardı bugün çok silikİnşallah ya inşallahteşekkür ederim
İlaçların etkisi geçmemiştir belki sen bekle ümitsizliğe kapılma hiç ALLAHBenim ümidim kalmadı bugünkü test çok silik çıktı niye böyle oldu anlamadım son 3 gündür koyulaşan testlerim vardı bugün çok silik
İlaç etkisi 9 ve 10.günde geçmişti benim ama bakalım hayırlısıUzulme cnm benim inşallah vardir daha
İlaçların etkisi geçmemiştir belki sen bekle ümitsizliğe kapılma hiç ALLAHinşallah gonlune gore versin hepimizin inşallah...
Hayırlısı cnm benim 13 günüm ve daha bir test yapmadim korkuyorum da napicam bilmiyorum yaptırmak istiyorum bazen Bazen de istemiyorum yardim edin kizlar yaİlaç etkisi 9 ve 10.günde geçmişti benim ama bakalım hayırlısı
İnşallah hamilesindirBenimde bugün 10. Gün adet olacak gibiyim karnım şişti gaz yaptı her adette böyle olurum. Adetime 3 gün var ama olacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?