Aşılama Aşılama sonrası test

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde bugün 10. Gün adet olacak gibiyim karnım şişti gaz yaptı her adette böyle olurum. Adetime 3 gün var ama olacak gibiyim

Herkeste göğüs hassasiyeti olucak diye bişey yok ki bide herkeste belirtiler başka olur iyi dayanabiliyosun test yapmadan inşallah güzel sonuçlar olur

Kızlae aşılama günüyle beraber bugün 11.gün sizce koyulaşır mı nasıl

Eklentiler

• IMG20230408083342.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG20230408083342.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG20230408083311.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 107
İnşallah canım çok teşekkür ederim inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın

İnşallah ya inşallah teşekkür ederim
Benim ümidim kalmadı bugünkü test çok silik çıktı niye böyle oldu anlamadım son 3 gündür koyulaşan testlerim vardı bugün çok silik

Uzulme cnm benim inşallah vardir daha
Benim ümidim kalmadı bugünkü test çok silik çıktı niye böyle oldu anlamadım son 3 gündür koyulaşan testlerim vardı bugün çok silik
İlaçların etkisi geçmemiştir belki sen bekle ümitsizliğe kapılma hiç ALLAH inşallah gonlune gore versin hepimizin inşallah...

Uzulme cnm benim inşallah vardir daha

İlaçların etkisi geçmemiştir belki sen bekle ümitsizliğe kapılma hiç ALLAH inşallah gonlune gore versin hepimizin inşallah...
İlaç etkisi 9 ve 10.günde geçmişti benim ama bakalım hayırlısı

İlaç etkisi 9 ve 10.günde geçmişti benim ama bakalım hayırlısı
Hayırlısı cnm benim 13 günüm ve daha bir test yapmadim korkuyorum da napicam bilmiyorum yaptırmak istiyorum bazen Bazen de istemiyorum yardim edin kizlar ya

Bugün benim 13. Günüm aşilagununu de sayaraktan Ama birşey çıkmadı ve kasiklarim çok ağrıyordu midem bulanıyor çok açım orucluyum bide bilmiyorum sizce erken mi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…