Aşılama sonrası

Eşinizin sonuçlarında sıkımtı vardır o yüzden eşiniz kullanmıştır. Bizde ikimizde de her hangi bşr sımımtı yok infertilite.. Sebebş belli olması daha iyi bi yerde tedavi yöntemi belli ama infertilite de. Klomen aşılama tüp bebek
Aynen başlarda vardı ancak tup bebek diye gittiğimiz doktorda eski sonuclarin 3 katina ciktigini görünce doktur aşılama olur dedi .Bende bende hiç nor sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür ama bende çıksa belki daha kolay halledilebilirdi diye düşünüyorum çünkü eşim çok panik birisi her şeyi kafasına takıyor

Hayır canım eşimn değerleri normaldi. Her hangi bir ilaç verilmeye gerek yok dendi. 2 doktor baktı. Sadece isterseniz doğal bal kuru yemiş bol sarımsak gibi gıdalar tüketebilirsiniz demişti.
Benim ki düşük çıktı ama yinede aşılama.yapti doktor prodex plus e vitamini koenzim 10 kullanıyor 15 gün sonra yine test verecek yükselme var mi diye

Aynen başlarda vardı ancak tup bebek diye gittiğimiz doktorda eski sonuclarin 3 katina ciktigini görünce doktur aşılama olur dedi .Bende bende hiç nor sıkıntı çıkmadı Allah'a şükür ama bende çıksa belki daha kolay halledilebilirdi diye düşünüyorum çünkü eşim çok panik birisi her şeyi kafasına takıyor
Stres en büyük düşman. Aslında büyük ölçüde etkileyen o. Bende elimde değil sürekli takip araştırma halindeyim biraz karakterimün özelliği kontrolcüyüm o da olumsuz yönde etkiliyor. Eşiniz de siz de salın başka şeylerle meşgul olun bence eşiniz stres yapıyosa deyin kü bu ay serbestmişiz doktor öyle söyledi kafasında bişi olmasın yani siz adet ilk gününden somra 10.gün ile 22. Gün arası gün aşırı ilişki yaşayın. Doktor bana kalkmayın sabah duş alın demişti siz eşinize çaktırmadan yapabilirsiniz. Denenebilir. Ben de bu tutmazsa bir müddet ara vericem
Benim ki düşük çıktı ama yinede aşılama.yapti doktor prodex plus e vitamini koenzim 10 kullanıyor 15 gün sonra yine test verecek yükselme var mi diye
Hımm rabnüm şifamızı bulursun inşallah. Cübbeli Ahmet Hoca nın bir duası var youtube de bulabilirsiniz. İşinizin derdinizin nerde kimde neyle çözüleceğini rüyanızda görmek isterseniz bu duayı okuyun biinzillah rüyanızda görürsünüz diye deneyebilirsiniz.

Biz bir de asilamanin olduğu günün akşamı kötü bir kavga ettik senede bir bile tartismayan biz memlekete adım atar atmaz kavga ettik sonrasında biraz stres altina girdim ama ben olaylari kafamda yatistururim ama unutmam ve simdi kim besliyorum esime acaba birisi bize büyü falan mi yaptı

Allahım inşallah inşallah. Çarşamba günü kandildi çok dua ettim perşembe aşılama oldu cuma da çok dua ettim. Hepimiz adına isteyen herkeze diye dua ettim hayırlısı olsun 😊
Aynı bende kandilde cok dua etttim Allah kabul etsin cuma aşılamam oldu allahım büyük bizede koklayacak sağlıklı hayırlı evlat versin..cok umutluyum hatta içimden miraç dedim ismi bile geçti mucizelere inanırım belki olur bi miraç

Aynı bende kandilde cok dua etttim Allah kabul etsin cuma aşılamam oldu allahım büyük bizede koklayacak sağlıklı hayırlı evlat versin..cok umutluyum hatta içimden miraç dedim ismi bile geçti mucizelere inanırım belki olur bi miraç
Arkadaşım da çarşamba kandil günü hamile olduğunu öğrendi. Ona da desim o da aynısını düşünmüş erkek olursa miraç olsum diye. Ama ben iki gün önce rüyalar gördğm aklıma da bir anda Muhammed emin ismi geldi. Allahım hayırlısını versin psikolojik olarak çok kendimi bağlamak umutlanmak istemiyorum bu değer düşede bilir. Ama bir kaç gündür çok özür dilerim ishalim var sebebini anlamadım benden başka kimse de de yok. Anlayamadım 🤷‍♀️ normalde de çok fena kabızlık var hafda bir felan çıkarım. Psikolojik olarak her şeyi oraya bağlıyoruz sonra adet olunca çok üzülüyoruz. Rabbim yüzümüzü güldürsün

Biz bir de asilamanin olduğu günün akşamı kötü bir kavga ettik senede bir bile tartismayan biz memlekete adım atar atmaz kavga ettik sonrasında biraz stres altina girdim ama ben olaylari kafamda yatistururim ama unutmam ve simdi kim besliyorum esime acaba birisi bize büyü falan mi yaptı
Hahahahaa yaaaa bu kadar olur. Benim de eşim gece yolculuk yapıp geldi sabah uyumadan aşılamaya gittik. Sperm versi tam işleme 15 dk var kavga ettik çok fena hayatım da hiç bu kadar sibirlenip çileden çıktığımı hatırlamam. Bence stres den oluyo çok stresli oluyoruz. İki tarafa da ağır geliyo. Biz tamam gebe olan biziz ama onşarda bizim kadar etkileniyorlar.

Arkadaşım da çarşamba kandil günü hamile olduğunu öğrendi. Ona da desim o da aynısını düşünmüş erkek olursa miraç olsum diye. Ama ben iki gün önce rüyalar gördğm aklıma da bir anda Muhammed emin ismi geldi. Allahım hayırlısını versin psikolojik olarak çok kendimi bağlamak umutlanmak istemiyorum bu değer düşede bilir. Ama bir kaç gündür çok özür dilerim ishalim var sebebini anlamadım benden başka kimse de de yok. Anlayamadım 🤷‍♀️ normalde de çok fena kabızlık var hafda bir felan çıkarım. Psikolojik olarak her şeyi oraya bağlıyoruz sonra adet olunca çok üzülüyoruz. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Amin inşallah önce senden güzel haberi alalım inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

Bu arada büyü felan hiç o konulara girmeyin takılmayın sakın dolandırılırsınız. Her gün sabah namazından sonra konuşmadan 21 kere ayetel kürsi okuyun Allahın izni ile hiç bişi olmaz. Her türlü beladan korur. Ayetel kürsi felak nas ihlas fatiha bunları gün içinde çok çok okumak hem bizi ferahlatır hem de korur faziletleri geniş.

Merhaba kızlar bende 15 Mart'ta aşılama oldum. Bugün 6. Günüm aşılama benim ağrılı geçti bayaa ogunden beri hafif ağrılarım oluyor. Ara ara kramplarim oluyor. Akşamları kafami tutamıyorum uykudan alamıyorum kendimi. Ama geceleride ateş basiyor surekli uyanıyorum normalde deliksiz uyuyan biriym ama sürekli uyanıyorum şimdi tuvalete gidiyorum 28 yaşındayım ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. Sanırım vucudumuza basılan hormonlarin etkisi diye düşünüyorum. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🤲🏼🐞🦋

Merhaba kızlar bende 15 Mart'ta aşılama oldum. Bugün 6. Günüm aşılama benim ağrılı geçti bayaa ogunden beri hafif ağrılarım oluyor. Ara ara kramplarim oluyor. Akşamları kafami tutamıyorum uykudan alamıyorum kendimi. Ama geceleride ateş basiyor surekli uyanıyorum normalde deliksiz uyuyan biriym ama sürekli uyanıyorum şimdi tuvalete gidiyorum 28 yaşındayım ilk defa böyle şeyler yaşıyorum. Sanırım vucudumuza basılan hormonlarin etkisi diye düşünüyorum. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🤲🏼🐞🦋
Inşallah peki normalde adet olmadan önce de (1 hafta falan once) bu agrilari kramplari yaşıyor muydunuz

Back
X