Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn bend earastrdim hep öyle yaziyoHayır canım içini ferah tut benden de geldi doktora sordum rahimde zedelenme olduğu için geliyormuş
Evet iyiyim arada hassasiyetim oluyo okdr gün boyu uzandım dinlendim nerdeyse sizin nasıl gectiHayır canım içini ferah tut benden de geldi doktora sordum rahimde zedelenme olduğu için geliyormuş
Benim de olmuştu canım 6 aylık hamileyim rabbim sizlere de nasip etsin inşallahBugün 10da aşılama oldum fakat 4 saat sonra akıntıyla birlikte lekeli kırmızımsı geldi sizce kötü biseymi
Amin sağolun kaç yumurtası sizinBenim de olmuştu canım 6 aylık hamileyim rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
İki canım ikisi de tuttuAmin sağolun kaç yumurtası sizin
İkizmi oldu belirtileriniz nelerdi bnde sabah 10da oldum çok heyecanlıyım. Doktr geriye gelen olmadı dedi sanırım iyi gitti herseyİki canım ikisi de tuttu
Evet canım ikiz.. 6. Gün aşırı bel ağrısı olmuştu 11 12 ve 13 yerleşme kanaması yaşadım ben adet sandım devamı gelmeyince test yaptım çıktı zaten o ara halsizlik de vardı tansiyon düşüklüğü falanİkizmi oldu belirtileriniz nelerdi bnde sabah 10da oldum çok heyecanlıyım. Doktr geriye gelen olmadı dedi sanırım iyi gitti hersey
Canım aşılamada şans yüksek tabii ki iyi bir şey hepsi içeri gitmiş:)İkizmi oldu belirtileriniz nelerdi bnde sabah 10da oldum çok heyecanlıyım. Doktr geriye gelen olmadı dedi sanırım iyi gitti hersey
Hayırlısıyla kucağınıza alın ins bnmde 2yumurta oluştu 20 21mm aşılama olacağı gün ve oncesndede yoğun akıntılarım oldu sadece wcdeykn biraz sknti oluyo kabız gbi onn disinda henüz kötü biseym yok siz nekdr uzandinzEvet canım ikiz.. 6. Gün aşırı bel ağrısı olmuştu 11 12 ve 13 yerleşme kanaması yaşadım ben adet sandım devamı gelmeyince test yaptım çıktı zaten o ara halsizlik de vardı tansiyon düşüklüğü falan
2 3 gün uzandım dinlendim canım ama doktorum ilişki de önerdi aşılama günü ve birer gün arayla... 2 olması şansı artırır boyutları da güzelmiş inş tutar canım benimmmHayırlısıyla kucağınıza alın ins bnmde 2yumurta oluştu 20 21mm aşılama olacağı gün ve oncesndede yoğun akıntılarım oldu sadece wcdeykn biraz sknti oluyo kabız gbi onn disinda henüz kötü biseym yok siz nekdr uzandinz
İns hayırlısı olsun bakalm .2 3 gün uzandım dinlendim canım ama doktorum ilişki de önerdi aşılama günü ve birer gün arayla... 2 olması şansı artırır boyutları da güzelmiş inş tutar canım benimmm
Aşılama sonrası sizdede sonrasnda dışarı akma oldumuBenim de olmuştu canım 6 aylık hamileyim rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Bnde 1 saat sonra fln glmeye bsldi birazAşılama sonrası sizdede sonrasnda dışarı akma oldumu
Yok canım olmadıAşılama sonrası sizdede sonrasnda dışarı akma oldumu
O zaman gelmiş olabilir benim de tam hatırlayamadım ama o sıkıntı değil canımBnde 1 saat sonra fln glmeye bsldi biraz
Asilama sonrası derken işlem bittktn 1saat sonra falnYok canım olmadı
Anldim sağolun bian tereddüt oldumO zaman gelmiş olabilir benim de tam hatırlayamadım ama o sıkıntı değil canım