- Katılım
- 21 Kasım 2025
- Mesajlar
- 337
- Emoji Skoru
- 185
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ağrı olmuştu hala da oluyor ara ara uyku halsizlik de yapmıştı sanırım iğnenin etkisiMerhabalar ben sizden sonra yaptırmışım bugün 6. Günüm özellikle eğilip kalkınca çok kasık ağrım oluyor bide halsizliğim var sizde de öyle miydi?test gününüz çok yaklaşmış bende günler hiç geçmiyor
![]()
Kaçıncı gününBen bu sabah bi test yaptım negatif çıktı…
11 aşılamayla 12 :/Kaçıncı günün
Bence 14. Günü bekle daha erken 12. Günde kana anca geçiyor bazen geç döllenme de olabiliyor canını sıkma11 aşılamayla 12 :/
İnşallah canım bakalım beklicez mecburBence 14. Günü bekle daha erken 12. Günde kana anca geçiyor bazen geç döllenme de olabiliyor canını sıkma![]()
Senin yine az kalmış ahaha benim daha 1 haftam var kafam sadece buna odaklı birileri bişey diyince ne hı? Sürekli bu tepkilerdeyimİnşallah canım bakalım beklicez mecbur![]()
Demi demiiii ama kendimi durduramıyorum aslında hemşireyim de ama yine de sık sık burda takip ediyorum kim ne yazmış diyeBiraz kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış yoksa zaman geçmiyor insan çok düşündükçe belirti uyduruyor bide![]()
İlk iki gün ilişki sonrası serbest dedi ben kasık ağrılarımdan dolayı zorunlu 2 günü değerlendirebildimDinlenmeye çalış canım bol bol yorma kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın sana doktorun ilişki önerdi mi![]()
Canım inan ben de bilmiyorum şu bebek mevzusu için okumadığım başlık kalmadı herhalde ama detayı yok bende de![]()
Özel mesaj diye var ama 1 kişi ekleniyor bende yapamadımCanım inan ben de bilmiyorum şu bebek mevzusu için okumadığım başlık kalmadı herhalde ama detayı yok bende de![]()
Evet gördüm onu bakim yineKasım ayı aşılama yaptıranlar diye bi başlık vardı canım oraya bakabilirsin ama birkaç gündür sessiz :)
Canım bende dün yaptım ama benimde negatif çıktı yükselir diye bir umut bekliyorum ama bakalımBen bu sabah bi test yaptım negatif çıktı…
Kaçıncı gününCanım bende dün yaptım ama benimde negatif çıktı yükselir diye bir umut bekliyorum ama bakalım
Aşılama dahil yani bugün artık 13. Oldu çarşamba günü 15. Günüm kan vericem ben de aynı 11 inde yaptım negatifKaçıncı günün