• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım ayı aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün nasıldınız bende hiç belirti kalmadı 9. Günümdü bugün

Benim ağrılarım geçti canım. Göğüslerim bugün ağrımaya başladı senin de ağrıyor mu
Evet canım bende de hafif ağrı başladı bugün göğüslerde ve ben adet olacağım zaman bi kaç gün öncesinden çok göğüs ağrısı olurdu ordan anlardım olacağımı şu an aşırı korkuyorum açıkçası ve belim de ağrıyor bugün

He ya asilama ve tüp bebegin arasinda ki fark ney
Tüp bebekte yumurta büyütme aşaması oluyor büyüttükten sonra yumurta toplama işlemi oluyor yumurtaların alındıktan sonra dış ortamda eşinim spermiyle birleşme sağlanıyor ve eğer döllenme olursa o embriyoyu rahme geri yetleştirip sonuç bekliyorlar bildiğim kadarıyla hiç yaptırmadım duyduklarım sadece aşılama tedavisinde ise yine yumurta büyütme sağlanıyor hap veya iğnelerle yumurta yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyorsun 24-36 saat sonrasında işlem için çağırıyorlar eşinden alınan spermler seçilerek hazırlanıyor ve bi kateterle rahime bırakılıyor bir iki dakika sürüyor işlem

Tüp bebekte yumurta büyütme aşaması oluyor büyüttükten sonra yumurta toplama işlemi oluyor yumurtaların alındıktan sonra dış ortamda eşinim spermiyle birleşme sağlanıyor ve eğer döllenme olursa o embriyoyu rahme geri yetleştirip sonuç bekliyorlar bildiğim kadarıyla hiç yaptırmadım duyduklarım sadece aşılama tedavisinde ise yine yumurta büyütme sağlanıyor hap veya iğnelerle yumurta yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyorsun 24-36 saat sonrasında işlem için çağırıyorlar eşinden alınan spermler seçilerek hazırlanıyor ve bi kateterle rahime bırakılıyor bir iki dakika sürüyor işlem
Tsk ederim… 10 aydir deniyoruz olmuyor… benim yumurtalarima baktilar herseyi düzgün cok sükür haftaya da esimin sperimine bakacaklar hayirlisi olsun cok korkuyorum… esimde yetersizlik cikarsa… ne bilim icimden öle geliyor kendimi korkutiyorum

Tsk ederim… 10 aydir deniyoruz olmuyor… benim yumurtalarima baktilar herseyi düzgün cok sükür haftaya da esimin sperimine bakacaklar hayirlisi olsun cok korkuyorum… esimde yetersizlik cikarsa… ne bilim icimden öle geliyor kendimi korkutiyorum
Canım benim de eşimin değerlerinde sorun vardı takviyelerle düzeldi şu an normal hatta doktoru bi kaç ay bekleyin kendiliğinden olur dedi onun için içini ferah tut düzelebilecek bi sorundur inşallah

Naptınız bir gelişme var mı sizlerde, ben de artık sabırsızlanıyorum test için

Back
X