Aşılama sonrası

meriyel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
46
3
1
28
Merhaba arkadaşlar, Aşılama sonra 6.gün hala kasık ağrısı olan vajinal akıntıda çoğalma yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar, Aşılama sonra 6.gün hala kasık ağrısı olan vajinal akıntıda çoğalma yaşayan var mı
Benim kasıklarım hala ağrıyor özellikle ayakta kaldığımda.gecen gafta bugün yaptırdım aşılama,sık idrara cıkıyorum ve sarı akıntı var

Benim kasıklarım hala ağrıyor özellikle ayakta kaldığımda.gecen gafta bugün yaptırdım aşılama,sık idrara cıkıyorum ve sarı akıntı var
Benim de ayakta kaldığım da eğilip iş yaptığım da sabah bıçak saplanır gibi ağrım vardı

4 mayısta çatlatma iğnesi vurduk. Benim hiç belirtim yoktu. Sadece gonal-f iğnesi vurduğum gündedir göğüs hassasiyeti vardı. Bugün itibariyle kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı. Bu benim 2. Tedavim. Gebelikten de olabilir ilaç etkisi de. Siz ne zaman test yapacaksınız?

6 Mayıs çatlatma iğnesi 7 Mayıs 15:00 gibi aşılama yapıldı en net aşılamadan 14 gün sonra deniliyor benim 14. Günüm reglimin tarihine geliyor ama olmam inşallah regli

6 Mayıs çatlatma iğnesi 7 Mayıs 15:00 gibi aşılama yapıldı en net aşılamadan 14 gün sonra deniliyor benim 14. Günüm reglimin tarihine geliyor ama olmam inşallah regli
İnşallah olmayız. Ben bugun yaptım ilacın etkisi geçmiş mi diye negatif çıktı. Çarşamba ya da perşembe test yapmayı düşünüyorum.

Ya bende yapmayı düşünmüyordum ama kan vermeye eşimle gidicez ben bir gün önce test yapıp cıkarsa sürpriz yapmak istiyorum hep hayal etmiştim cok kararsızım yapıp yapmamakta

Ya bende yapmayı düşünmüyordum ama kan vermeye eşimle gidicez ben bir gün önce test yapıp cıkarsa sürpriz yapmak istiyorum hep hayal etmiştim cok kararsızım yapıp yapmamakta
Canım bence bekle sonra hayal kırıklığı yaşamak daha zor ben ilk gebeliğimde eşime sürpriz yapmıştım sevincimiz bir gün sürdü ertesi gün kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştik

Merhaba 28 Nisan'da aşılama yaptırdım aşılama yaptırdım günden itibaren adet sancısı şeklinde ağrılarım oldu her an olacağım sandım ama şu an adetim 5 gün gecikti Perşembe günü kan testi vereceğim ancak idrar testinde negatif çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…