Benim kasıklarım hala ağrıyor özellikle ayakta kaldığımda.gecen gafta bugün yaptırdım aşılama,sık idrara cıkıyorum ve sarı akıntı varMerhaba arkadaşlar, Aşılama sonra 6.gün hala kasık ağrısı olan vajinal akıntıda çoğalma yaşayan var mı
Benim de ayakta kaldığım da eğilip iş yaptığım da sabah bıçak saplanır gibi ağrım vardıBenim kasıklarım hala ağrıyor özellikle ayakta kaldığımda.gecen gafta bugün yaptırdım aşılama,sık idrara cıkıyorum ve sarı akıntı var
Ne zaman yaptırdınız aşılamaBenim de ayakta kaldığım da eğilip iş yaptığım da sabah bıçak saplanır gibi ağrım vardı
7 MayısNe zaman yaptırdınız aşılama
Doktorum bana herhangi bir iğne ilaç vermedi sadece aşılama olduğu gün ve ertesi gün fitil verdi 2 gün kullanmalık o kadar folikasit kullanımına devam edebilirsin demişti birdeBende 5 mayıshangi ilaçları iğneleri kullanıyorsunuz
Siz kullanıyor musunuz ilaçBende 5 mayıshangi ilaçları iğneleri kullanıyorsunuz
Ben 4 tane takviye vitamin kullanıyorum bir de sabah aksam günde 2 kez de progestan iğne vuruyorum göbektenSiz kullanıyor musunuz ilaç
Size ne için aşılama yapılmıştı. Belki o yüzden gerek görmüştür doktorunuzBen 4 tane takviye vitamin kullanıyorum bir de sabah aksam günde 2 kez de progestan iğne vuruyorum göbekten
Eşimde varikosel vardı bende herşey normal, ameliyat oldu eşim düzelme oldu baya ama biz şansımızı denemek istedik daha fazla beklemek istemedikSize ne için aşılama yapılmıştı. Belki o yüzden gerek görmüştür doktorunuz
Anlıyorum inşallah güzel sonuçları almak nasip olurEşimde varikosel vardı bende herşey normal, ameliyat oldu eşim düzelme oldu baya ama biz şansımızı denemek istedik daha fazla beklemek istemedik
6 Mayıs çatlatma iğnesi 7 Mayıs 15:00 gibi aşılama yapıldı en net aşılamadan 14 gün sonra deniliyor benim 14. Günüm reglimin tarihine geliyor ama olmam inşallah regli4 mayısta çatlatma iğnesi vurduk. Benim hiç belirtim yoktu. Sadece gonal-f iğnesi vurduğum gündedir göğüs hassasiyeti vardı. Bugün itibariyle kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı. Bu benim 2. Tedavim. Gebelikten de olabilir ilaç etkisi de. Siz ne zaman test yapacaksınız?
İnşallah olmayız. Ben bugun yaptım ilacın etkisi geçmiş mi diye negatif çıktı. Çarşamba ya da perşembe test yapmayı düşünüyorum.6 Mayıs çatlatma iğnesi 7 Mayıs 15:00 gibi aşılama yapıldı en net aşılamadan 14 gün sonra deniliyor benim 14. Günüm reglimin tarihine geliyor ama olmam inşallah regli
Ben yapmayı düşünmüyorumİnşallah olmayız. Ben bugun yaptım ilacın etkisi geçmiş mi diye negatif çıktı. Çarşamba ya da perşembe test yapmayı düşünüyorum.
Canım bence bekle sonra hayal kırıklığı yaşamak daha zor ben ilk gebeliğimde eşime sürpriz yapmıştım sevincimiz bir gün sürdü ertesi gün kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştikYa bende yapmayı düşünmüyordum ama kan vermeye eşimle gidicez ben bir gün önce test yapıp cıkarsa sürpriz yapmak istiyorum hep hayal etmiştim cok kararsızım yapıp yapmamakta
Benimde öyleBenim kasıklarım hala ağrıyor özellikle ayakta kaldığımda.gecen gafta bugün yaptırdım aşılama,sık idrara cıkıyorum ve sarı akıntı var
Merhaba 28 Nisan'da aşılama yaptırdım aşılama yaptırdım günden itibaren adet sancısı şeklinde ağrılarım oldu her an olacağım sandım ama şu an adetim 5 gün gecikti Perşembe günü kan testi vereceğim ancak idrar testinde negatif çıkıyorMerhaba arkadaşlar, Aşılama sonra 6.gün hala kasık ağrısı olan vajinal akıntıda çoğalma yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?