• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası

Merhaba 28 Nisan'da aşılama yaptırdım aşılama yaptırdım günden itibaren adet sancısı şeklinde ağrılarım oldu her an olacağım sandım ama şu an adetim 5 gün gecikti Perşembe günü kan testi vereceğim ancak idrar testinde negatif çıkıyor
İnşallah pozitif çıkarrrr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kan testi verdiniz mi sonuç çıktı mı
Dün hastalandım canım bugün doktora gittim letu diye bir ilaç verdi ama 400 liraymış doktor rapor çıkartırsa 80 filan olur dedi yatin doktorla görüşeceğim almadım bu arada d vitaminine de baktırdım onun sonucu da bugün çıktı b vitaminim 9 çıkmış çok düşük bu vitaminle hamile kalmam zaten çok zor

6 Mayıs çatlatma iğnesi 7 Mayıs 15:00 gibi aşılama yapıldı en net aşılamadan 14 gün sonra deniliyor benim 14. Günüm reglimin tarihine geliyor ama olmam inşallah regli🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Bende 9 mayısta aşılama oldum. 6. Günden beri göğsüm aşırı ağrıyor karın bölgem yani yumurtalıklarım ve göbeğim sanki pıt pıt atıyormuş gibi oluyor. Ve bugün kasıklarımda ve bacaklarımda ve belimde çok ağrı var sebebini bilen varmıdır yada benim gibi böyle olan yardımcı olursa sevinirim

İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Bende 9 mayısta aşılama oldum. 6. Günden beri göğsüm aşırı ağrıyor karın bölgem yani yumurtalıklarım ve göbeğim sanki pıt pıt atıyormuş gibi oluyor. Ve bugün kasıklarımda ve bacaklarımda ve belimde çok ağrı var sebebini bilen varmıdır yada benim gibi böyle olan yardımcı olursa sevinirim
TAhlil yapdinizmi, inşallah gebesinizdir

Back
X