Çok normal aşılamada bunlar oluyor bel ağrısı karın ağrısı kasık batması vs beklendik şeyler bunlar. Tutar inşallahMerhabalar 3 gün önce aşılama yaptırdım ogünden beri karnımda minik ağrılar var rahatsız edici değil ama sürekli hafif sızı halinde sizce nedendir fikri olan bu süreçten geçn varsa yorum yaparsa çok sevinirim
İnşallah belki birazda pskolojik kendimi dinlemekten alıkoyamıyorumÇok normal aşılamada bunlar oluyor bel ağrısı karın ağrısı kasık batması vs beklendik şeyler bunlar. Tutar inşallah
Bugün 9. Günüm 15. 16. Gün vericem kan ama belirtilerim regli öncesi gibi şuan seninde mi öyle göğüslerim de falan hassasiyet oluştu alt karnımda minik sancı minik agrı olabiliyor senin nasıl ve kaçıncı günün acababende aynı duyguları yaşıyorum, tedirgin oluyorum öyle olunca. sen ne zaman test vereceksin tarih olarak ? :)
ben 16.07 de oldum aşılamayı. 7. günüm bugün, bana 8 saat arayla duphaston verdi onu düzenli kullanıyorum. İlacın etkisi olarakta olabilir, memelerim çok hassas ve yanıyor, hatta o kadar rahatsız oluyordum ki soğuk suyla ıslattığım havluyu koyuyordum anca rahatlıyordu. Çok şükür bugun yanma hissi beya geçti ama kasıklarımda ki batma hissi halen devam ediyorBugün 9. Günüm 15. 16. Gün vericem kan ama belirtilerim regli öncesi gibi şuan seninde mi öyle göğüslerim de falan hassasiyet oluştu alt karnımda minik sancı minik agrı olabiliyor senin nasıl ve kaçıncı günün acaba
Benimde öyle yanma yok ama ,bende günde 3 tane duphaston içiyorum son 2-3 gündürde mide yanmam var ya dokunucak mideme bişey demyemedim aslında 10. Günüm benim de 5 gün sonra kan vericem hayırlısı artık ikimizde güzel sonuç alırız Allahın izniyşe inşallahben 16.07 de oldum aşılamayı. 7. günüm bugün, bana 8 saat arayla duphaston verdi onu düzenli kullanıyorum. İlacın etkisi olarakta olabilir, memelerim çok hassas ve yanıyor, hatta o kadar rahatsız oluyordum ki soğuk suyla ıslattığım havluyu koyuyordum anca rahatlıyordu. Çok şükür bugun yanma hissi beya geçti ama kasıklarımda ki batma hissi halen devam ediyor
hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah :) güzel haberlerini bekliyorum sen benden önce öğreneceksin :)Benimde öyle yanma yok ama ,bende günde 3 tane duphaston içiyorum son 2-3 gündürde mide yanmam var ya dokunucak mideme bişey demyemedim aslında 10. Günüm benim de 5 gün sonra kan vericem hayırlısı artık ikimizde güzel sonuç alırız Allahın izniyşe inşallah
İnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız bende zeynep kamilde yapdırdm bu arada sizde öyle sanırımhakkımızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah :) güzel haberlerini bekliyorum sen benden önce öğreneceksin :)
Evet bende orda yaptırdımİnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız bende zeynep kamilde yapdırdm bu arada sizde öyle sanırım
Bnim hiç belirtim kalmadı canım birtek alt karnıma minik ağrılar kramplar giriyor hareket halindeyken 12. Günüm yani sanki regl öncesi gibiyimEe kızlar var mı gelişmesi olanlar
Senin çok az kaldı pazartesi kan vereceksin değil miBnim hiç belirtim kalmadı canım birtek alt karnıma minik ağrılar kramplar giriyor hareket halindeyken 12. Günüm yani sanki regl öncesi gibiyim
Ya mide bulantın varsa belkide olabilir olmuş gibi düşün bende öyle düşünmeye çalışıyorum da regli olucam sanki bir kaç güne her an olmş gibi korkuyorumda hayırlısı artk karnım agrıyo ara ara kramp giriyo sancı gibi seninde öyle oluyo muBenimde memelerimi ellediğimde hafif sızı hissediyorum, bugün sabah mide bulantı hissi yaşadım ama bunlar benim adet öncesi yaşadıklarım. Bence bende hamile değilim gibirabbim kısa sürede gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Oluyordu ama iki gündür geçti gibi onun yerine bel ağrım varYa mide bulantın varsa belkide olabilir olmuş gibi düşün bende öyle düşünmeye çalışıyorum da regli olucam sanki bir kaç güne her an olmş gibi korkuyorumda hayırlısı artk karnım agrıyo ara ara kramp giriyo sancı gibi seninde öyle oluyo
Olabilir canım benim valla hiç belirtim yok yorgunum ama geneldede yorgunum benOluyordu ama iki gündür geçti gibi onun yerine bel ağrım vargerçi dün ev temizliği ütü falan yaptım yavaş yavaş belki ayakta fazla kaldıysam bel ağrım ondan da olabilir bilemiyorum ki
Bende ayni durumdayım karnım o kadar şiş ki afedersin kabızda oldum iyice beter olduOlabilir canım benim valla hiç belirtim yok yorgunum ama geneldede yorgunum benkarnım çok şiddetli agrıdı bugün yani regli öncesimi ney tam bilemiyorum salı günü kan vericem ama sanki her an regli olucam
Evet ya bende hiç sivilce olmazdı yüzümde başımda duphastonmu yapıyor acabaBende ayni durumdayım karnım o kadar şiş ki afedersin kabızda oldum iyice beter oldubi de sana bişey sorucam sende sivilcelenme deri döküntüsü oldu mu ? Benim cildim çok kötü oldu ya normalde de akneli ama bu Duphaston dan sonra daha kötü oldu saç diplerimde bile minik minik sivilceler çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?