E Emosilee Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2023 136 17 18 29 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asiyezzz #21 asiyezzz .!.: Evet ya bende hiç sivilce olmazdı yüzümde başımda duphastonmu yapıyor acaba Genişletmek için tıkla... Yan etkilerini okudum deri döküntüsü akne yapıyormuş, benim çok fena oldu
asiyezzz .!.: Evet ya bende hiç sivilce olmazdı yüzümde başımda duphastonmu yapıyor acaba Genişletmek için tıkla... Yan etkilerini okudum deri döküntüsü akne yapıyormuş, benim çok fena oldu
AysssssOnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2025 15 2 1 30 24 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asiyezzz #22 Emosilee .!.: Yan etkilerini okudum deri döküntüsü akne yapıyormuş, benim çok fena oldu Genişletmek için tıkla... Merhaba canım. Son durum ne acaba hamilemisin çok merak ettim
Emosilee .!.: Yan etkilerini okudum deri döküntüsü akne yapıyormuş, benim çok fena oldu Genişletmek için tıkla... Merhaba canım. Son durum ne acaba hamilemisin çok merak ettim
E Emosilee Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2023 136 17 18 29 2 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asiyezzz #23 AysssssOnn .!.: Merhaba canım. Son durum ne acaba hamilemisin çok merak ettim Genişletmek için tıkla... Yok canım negatif oldu 1 ay ara verdik şimdi yarın 2. Aşılama sürecine başlıyorum
AysssssOnn .!.: Merhaba canım. Son durum ne acaba hamilemisin çok merak ettim Genişletmek için tıkla... Yok canım negatif oldu 1 ay ara verdik şimdi yarın 2. Aşılama sürecine başlıyorum