Asilama sonrası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bsrtrna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
736
184
33
Merhaba 3 Eylül’de aşılama oldum Gonalf ile büyüttük 2 adet 19 mm vardı ilk 3 gün ağrım oldu ama 7. Gündeyim hiçbir belirti yok ne ağrı ne başka birsey böyle olup asilama ile hamile olduğunu öğrenen var mı?

Bugün 6gunu.17eylulde kan verebilirsin. Ben aşılamayla oldum ilk 3gunluk ağrım oldu sonra geçiyor yanlız ağır bişey kaldirmayin. Yukarda bişey almayın bol bol su icin dinlenin.suan oğlum 20 aylık var.insallah pozitif görürsün

Geri dönüş için çok teşekkür ediyorum Rabbim bağışlasın bana da nasip olur insallah bu 2. Denemem ilki tutmadi ama çok ağrılıydı onu martta yaptırdım ara verdim bu ay yine denemek istedim. Sizin durumunuz nasıldı ağrı sızı hassasiyet belirtiniz ne zaman oldu

Amin canm inşallah sizede nasip olur.benmde ilk aşılama aslında tutuda değeri dusunce negatife döndü. Doktor pitihlasmam olduğumu şüphelendi. Pitihlasma testi yaptırdım.varmis
. 2asilamada hamile kaldığım an hemen pitihlasma iğne kullandım.
agri sizim hatırlamıyorum kötü geçti hamileligm. Hamile kaldigimda ozamn 40 yaşındaydım. Kahverengi lekelenmem oldu 7 ay boyunca yattım ewde sağolsun annem baktı bana hep. 4ay hamileliğim tansiyonum cikti hamileler kullanacağı için hap kullandim.bi gün tansiyonum çıkınca 18_10cikti acilen hastanede yattım oglum ertesi günü 26haftalik oğlum doğdu.72gun kuveste yattı çıktı.

Bayagi şey yasamissiniz ama geçmiş çok şükür gerçekten mucize gibi olmuş 26 haftalık doğup Rabbim size bagislamis şimdi yolunda hersey insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…