- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
İnş hayırlısıyla tutar canım... tabii umut kesilmez ama insan bi sebep arıyor sebep de yokken olmaması ne bileyim canım aşılamaya da yöneltmiyor beniiAllahtan umutkesilmez canım benim problemim ileri derece pkoluyum şimdi 2.asilama mi oldum 3 gün oldu beklemedeyim artık bakalım nasip
Senin gibi sebebi olmayip asilama olup tutani çok okudum burda ondan hep dua et umudunu hiç kesme benim bi problemim var ama bu aşılamanın da tutacaginin bi garantisi yok içinde de ne tutacak ne tutmucak gibi bi histe yok valla belirti de yok bi yandan zmn gelsede öğrensem diyorum sonucu bi yandan tutmadıysa diye korkuyorum çok karışık duygular içersindeyimİnş hayırlısıyla tutar canım... tabii umut kesilmez ama insan bi sebep arıyor sebep de yokken olmaması ne bileyim canım aşılamaya da yöneltmiyor benii
5 ay önce tüplerim açıldı canım aşılamadan önce tekrar hsg çekilir mi çünkü tekrar kapandığından endişeliyim... sabret sende canım günün gecikince test yaparsın inş gelmez kırmızılarSenin gibi sebebi olmayip asilama olup tutani çok okudum burda ondan hep dua et umudunu hiç kesme benim bi problemim var ama bu aşılamanın da tutacaginin bi garantisi yok içinde de ne tutacak ne tutmucak gibi bi histe yok valla belirti de yok bi yandan zmn gelsede öğrensem diyorum sonucu bi yandan tutmadıysa diye korkuyorum çok karışık duygular içersindeyim
Hsg ile ilgili hiç bilgim yok canım ben kendiliginden hiç adet görmem ondan 8 şubatta test için gidicem negatifse gene ilaç yazdırıp adet olurum tekrar başlarım tedaviye5 ay önce tüplerim açıldı canım aşılamadan önce tekrar hsg çekilir mi çünkü tekrar kapandığından endişeliyim... sabret sende canım günün gecikince test yaparsın inş gelmez kırmızılar
Hımm anladım canım benim inş hayırlısıyla pozitiftirHsg ile ilgili hiç bilgim yok canım ben kendiliginden hiç adet görmem ondan 8 şubatta test için gidicem negatifse gene ilaç yazdırıp adet olurum tekrar başlarım tedaviye
Inşallah cümlemizin pozitif olurHımm anladım canım benim inş hayırlısıyla pozitiftir
Merhaba bende kendiliğinden hiç adet olmuyorum. Hep ilaçla adet görüyorum. Bu yüzden çok ümitsizim aslında. Bu ilk aşılamam sizinle aynı gün yaptırmışız. Bende sonucu 8şubatta öğreneceğim. Bana umut oldunuzHsg ile ilgili hiç bilgim yok canım ben kendiliginden hiç adet görmem ondan 8 şubatta test için gidicem negatifse gene ilaç yazdırıp adet olurum tekrar başlarım tedaviye
Tutar canım inşallah doktorum tam asilamalik hastasın normalde çok asilama yapıyorum ama pkolu hastalarım daha çok tutuyor dedi şahsen benimde bu 3.asilamam 2 si tuttu bakalım bu tutacak mi merak icerisindeyim:)Merhaba bende kendiliğinden hiç adet olmuyorum. Hep ilaçla adet görüyorum. Bu yüzden çok ümitsizim aslında. Bu ilk aşılamam sizinle aynı gün yaptırmışız. Bende sonucu 8şubatta öğreneceğim. Bana umut oldunuzİnşallah bizimde tutar ilk deneme
Ay amin inşallah:)) dua edelim hayırlısı olsunTutar canım inşallah doktorum tam asilamalik hastasın normalde çok asilama yapıyorum ama pkolu hastalarım daha çok tutuyor dedi şahsen benimde bu 3.asilamam 2 si tuttu bakalım bu tutacak mi merak icerisindeyim:)
Hayırlı sonuçlar inşallahMerhaba Benimde ilk asilamam 3.gunum hala bekliyorum 12 gün var önümde daha ve çok zormuş beklemek normalde âdet günümde sürem doluyor nasip inşallah herkesin tutsun progestan verildimi size
İyi düşün iyi olsun inşallahSelam kızlar aşılama yapma sebepleriniz neler problem neydi? Bizde sıkıntı yok ama aylardır olmuyor doktor aşılama dedi bu sefer ne yapacağımı bilmiyorum bi sıkıntı yok ve olmuyorsa aşılama da olmaz gibime geliyor
Eskişehir şehir hastanesinde oldum ben sizdemi oldunuzHayırlı sonuçlar inşallahNerde oldunuz aşılamaya acaba
Bende alttan kullanıyorum doktor süre vermedi kullanmaya devam ediyom bakam benden 3gun sonra ogrencen sen bende 5inde ogrencem inşallah âdet günümde o gün bakalım ne olacak sonuçBende cuma günü oldum asilama bnde 8 şubatta vercem test zmngeçmiyor sanki bana doktorum verdi progestan alttan kullanıyorum günde 1 tane
Ben istda arıyorum. Aslında tüp bebek için görüşmeye başlıcaz ama aşılamada aklımdaEskişehir şehir hastanesinde oldum ben sizdemi oldunuz
Kaç yumurta vardı seninAy amin inşallah:)) dua edelim hayırlısı olsun
İnşallah canım tüp Bebek için İstanbul'dan özel hastaneden doktor önerdiler ama uzak sürekli git gel yapamazdim rabbim inşallah nasip etsin sanada aşılama falan ağrısız bı işlem ama tüp Bebek daha denemedim bakamBen istda arıyorum. Aslında tüp bebek için görüşmeye başlıcaz ama aşılamada aklımdaT rahim işlemide çıktı birde inşallah tutar canım evladın
Doktor bana muayene olana kadar kullan dedi. Garanti olsun diye ayın 8inde çağırdı normalde bende 5 inde adet olmam lazım bakalım inşallah pozitif sonuç alırız ben normalde kendiliğinden adet görmem ama bu sefer ya adet okursam diye korkuyorum vallahiBende alttan kullanıyorum doktor süre vermedi kullanmaya devam ediyom bakam benden 3gun sonra ogrencen sen bende 5inde ogrencem inşallah âdet günümde o gün bakalım ne olacak sonuç
İnşallah olmazsın âdet ben dayanamadım test yaptım iki tane ikisindede silik çizgi çıktı ama çatlatma iğnesi etkisi olabiliyormuş dahada 7 8 gün var .Doktor bana muayene olana kadar kullan dedi. Garanti olsun diye ayın 8inde çağırdı normalde bende 5 inde adet olmam lazım bakalım inşallah pozitif sonuç alırız ben normalde kendiliğinden adet görmem ama bu sefer ya adet okursam diye korkuyorum vallahi
Kaç yıllık evlisin canım? yaş muhtemelen senin küçük. 2,5 yıl oldu benim. 40, yaşİnşallah canım tüp Bebek için İstanbul'dan özel hastaneden doktor önerdiler ama uzak sürekli git gel yapamazdim rabbim inşallah nasip etsin sanada aşılama falan ağrısız bı işlem ama tüp Bebek daha denemedim bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?