Aşılama Aşılama sonuçları ocak 2021var mı pozitiffff

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ELif alg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
52
15
3
36
Evetttt ocak 2021 aşılama sonuclariniz nedr arkadaslar..benim 13. Gun test kiti tek cizgi..yinede beklemedeyimm var mi bnm gibi olanlar?????

Evetttt ocak 2021 aşılama sonuclariniz nedr arkadaslar..benim 13. Gun test kiti tek cizgi..yinede beklemedeyimm var mi bnm gibi olanlar?????
Merhaba ben de aşılama oldum ilkini bu ay malesef negatif ...cok umutlanmistim bel agrim oldu sırt agrim goguslerm sismisti tam da hamilelik belirtileri derken ilk lekelenmem 12. Gunumde oldu.. sonra 15 gnumde kahverengi lekelenme acik renkte kan geldi sonra da normal adet kanamam basladi .. dun 2. Asilama tedavisine basladik bakalim hayirlisi ama bu belirtilerle hamile kalanda varmis ..

Merhaba Benimde ilk asilamam 3.gunum hala bekliyorum 12 gün var önümde daha ve çok zormuş beklemek normalde âdet günümde sürem doluyor nasip inşallah herkesin tutsun progestan verildimi size

Merhaba Benimde ilk asilamam 3.gunum hala bekliyorum 12 gün var önümde daha ve çok zormuş beklemek normalde âdet günümde sürem doluyor nasip inşallah herkesin tutsun progestan verildimi size
Bende cuma günü oldum asilama bnde 8 şubatta vercem test zmngeçmiyor sanki bana doktorum verdi progestan alttan kullanıyorum günde 1 tane

Bende cuma günü oldum asilama bnde 8 şubatta vercem test zmngeçmiyor sanki bana doktorum verdi progestan alttan kullanıyorum günde 1 tane
Aynen canım bende cuma günü oldum alttan kullanıyorum 1 tane gece yatmadan belirtin varmı peki oluyomu bende arada kram giriyor karnıma bugün ama genelde arada olurdu

Amin insallah tutar cok düsünmemeye calıs... Evet progestan vermisti bana doktor ..

Aynen canım bende alttan kullanıyorum 1 tane gece yatmadan belirtin varmı peki oluyomu bende arada kram giriyor karnıma bugün ama genelde arada olurdu
Benim hiç belirtim yok canım bu Benim 2.asilamam ilk asilamam da tuttu 3 yaşında bi oğlum var ondada hiç belirtim olmamıştı inşallah buda tutar

Benim hiç belirtim yok canım bu Benim 2.asilamam ilk asilamam da tuttu 3 yaşında bi oğlum var ondada hiç belirtim olmamıştı inşallah buda tutar
Ayyy çok güzel ama ilkinde olmuş inşallah buda tutar cnm benim çocuğum yok esimdede bendede problem yok yumurtlama sorunu var bitek

Selam kızlar aşılama yapma sebepleriniz neler problem neydi? Bizde sıkıntı yok ama aylardır olmuyor doktor aşılama dedi bu sefer ne yapacağımı bilmiyorum bi sıkıntı yok ve olmuyorsa aşılama da olmaz gibime geliyor

Ayyy çok güzel ama ilkinde olmuş inşallah buda tutar cnm benim çocuğum yok esimdede bendede problem yok yumurtlama sorunu var bitek
Benimd3 eşimde bi problem yok bütün sonucu iyi cıktı bende ileri derece pko var ilaçsız adet görmem doğumdan sonra hiç korunmadigimiz halde 3 yıldır cocuk olmadi tekrar yaptırdım asilama bakalım hepimizin inşallah tutar

Allahtan umutkesilmez canım benim problemim ileri derece pkoluyum şimdi 2.asilama mi oldum 3 gün oldu beklemedeyim artık bakalım nasip

İnşallah tutar cnm ya tutanlar haber verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…