Aşılama Aşılama sonuçları ocak 2021var mı pozitiffff

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç yıllık evlisin canım? yaş muhtemelen senin küçük. 2,5 yıl oldu benim. 40, yaş 🙈, bilmiyorum inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği.. Bu sürede kimse cevreden yük olmasa belki daha kolay gececek..
Ben şuan 1bucuk yıllık evliyim ama ikinci evliliğim ilk evliligimde 6 yıl bekledim eşimde azosperm vardı olmuyordu şimdi öyle sorunda yok ama bende yumurtlama sorunu çıktı o yüzden aşılama dedi doktor ilkten klomen ve femara kullandım olmayınca aşılamaya başladık yaşım 30 🙋

Ben şuan 1bucuk yıllık evliyim ama ikinci evliliğim ilk evliligimde 6 yıl bekledim eşimde azosperm vardı olmuyordu şimdi öyle sorunda yok ama bende yumurtlama sorunu çıktı o yüzden aşılama dedi doktor ilkten klomen ve femara kullandım olmayınca aşılamaya başladık yaşım 30 🙋
Yumurtlama sorunu çok kolay çözülüyor canım artık. Yaşda küçük her an olabilir bence ☺️

İnşallah olmazsın âdet ben dayanamadım test yaptım iki tane ikisindede silik çizgi çıktı ama çatlatma iğnesi etkisi olabiliyormuş dahada 7 8 gün var .🤦
Aynen ama catlatma iğnesinden 12 gün sonra etkisi gidiyor eğer aşılamanın 12 günü yaparsan çıkar bende öyle olmuştu çünkü

İnşallah olmazsın âdet ben dayanamadım test yaptım iki tane ikisindede silik çizgi çıktı ama çatlatma iğnesi etkisi olabiliyormuş dahada 7 8 gün var .🤦
Canım merhaba aşılamanın 5. Günü çok bacaklarım ağrıdı bende dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı adetime 7 8 gün var benimde

Canım merhaba aşılamanın 5. Günü çok bacaklarım ağrıdı bende dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı adetime 7 8 gün var benimde
Bende yaptım benimde silik çizgi çıkmıştı iki tane ama çatlatma iğnesi etkisi olabiliyormuş bugün yaptım yine iki tane ama tek çizgi ikiside rabbim inşallah sana nasip etsin inşallah pozitif sonuç çıkarsa yaz inşallah 🙃

Bende yaptım benimde silik çizgi çıkmıştı iki tane ama çatlatma iğnesi etkisi olabiliyormuş bugün yaptım yine iki tane ama tek çizgi ikiside rabbim inşallah sana nasip etsin inşallah pozitif sonuç çıkarsa yaz inşallah 🙃
Sende benim gibisin ya ben kendime söz vermiştim ama dayanamadım sağlık olsun işllah ikimizde güzel haberler alırız aşılamanın kaçıncı günüydü senin

Sende benim gibisin ya ben kendime söz vermiştim ama dayanamadım sağlık olsun işllah ikimizde güzel haberler alırız aşılamanın kaçıncı günüydü senin
Testi yaptığımda 5 yada 6.gundu şimdi 8.gunum dayanamadım yaptım bugunkuler negatif çıktı ama diğer ikisi silik çizgi çıktı nasip bu işler progestan verildimi sana ben kullanıyorum alttan denildi

Testi yaptığımda 5 yada 6.gundu şimdi 8.gunum dayanamadım yaptım bugunkuler negatif çıktı ama diğer ikisi silik çizgi çıktı nasip bu işler progestan verildimi sana ben kullanıyorum alttan denildi
İşllah pozitife döner canım 12. Gün Yap tekrar yada kan ver. Evet banada verdiler fitil olarak kullanıyorum günde 3 tane

Selam kızlar aşılama yapma sebepleriniz neler problem neydi? Bizde sıkıntı yok ama aylardır olmuyor doktor aşılama dedi bu sefer ne yapacağımı bilmiyorum bi sıkıntı yok ve olmuyorsa aşılama da olmaz gibime geliyor:KK43:

Bşzde eşimin değeri düşük geldi
İleri haramet ve morfoloji
Bu ay da çatlama iğnesi ile olmadı
Aşılama dneeyeceğim
Doktor hastane bulabildiniz mi acaba.

Kizlar bugün iğnenin 13.gunu test yaptım 2.cizgi cıktı
Ignenin 11.guni yaptigimda çok zor belli olan bi çizgi vardı
Ignenin etkisi gitmiştir diye düşünüyorum
Buda bugünkü tesk sonucum

Eklentiler

• 20210202_085025.webp
    20210202_085025.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar pozitif olanlar burayi unutuyor bence yazmiyorlar 😆😆😆 genelde negatifler yazyor benim ilki negatif ikincisnde 10. Gundeyim onuda negatif hissedyorm adet belirtilerm basladi hayirlisi :))

Kizlar pozitif olanlar burayi unutuyor bence yazmiyorlar 😆😆😆 genelde negatifler yazyor benim ilki negatif ikincisnde 10. Gundeyim onuda negatif hissedyorm adet belirtilerm basladi hayirlisi :))
Kan verdim ben 15.guni 154.80 cıktı 2 gün sonra verdim 580 kusurdu bakalım haftaya kontrolüm var o zmn hem kese hemde çok azda olsa belki kalp atışı duyarız demişti doktorum

Back
X