Aşılama aşılama sonucu bekleyenler burada buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gonca_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
53
0
86
İçel Mersin
arkadaşlar ne zaman aşılama yaptırdınız tahlil gününüz.ve kaçıncı aşılamanız. burada paylaşırsak sanırım bu zorlu süreç daha kolay geçecek.

benim ilk aşılamam 13 haziranda yapıldı.test günüm 29 haziran :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım aşılaman hayırlı olsun inş melegin tutunmuştur sana bende aşılama yaptırıcam bu 2. aşılamam olcak ilki negatifti tabi neyse bu hafta başı herşey yolunda giderse olucak bakalım aşılamam neyse inş bigün rabbim meleklerimizi gönderir

merhaba ben ucuncu asilamami bu hafta yaptiricam ama basindan beri hic umudum yok olmicakta galiba ne yapalim nasibimizde varsa olur

merhaba,
18 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım, sanırım 4 temmuz gibi test yapacağım.
umutluyum ama havaya girmemeye çalışıyorum. sonra düşüş çok sert oluyor, canımı çok acıtıyor :)
Allahım hayırlısıyla, hepimizin gönlüne göre versin...
sevgiler,

merhaba bende 17 haziranda aşılama oldum beklemedeyim hepimiz için hayırlısı umudumuzu kaybetmeyelim kızlar

kizlar ben 8 haziranda asılama oldum ve hamileyim :)

Darısı hepinizin basına

kizlar ben 8 haziranda asılama oldum ve hamileyim :)

Darısı hepinizin basına

allah tamamına erdirsin canım.inş sağlıkla,mutlulukla kucağına alırsın bebişini.kurban olduğum rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün.çok sevindim:teytey:ne kullandın da oldu.merak ettim.

canım ben gobekten puregon igne kullandım sonrada pregnly igne ile catlatma yaptılar.
bu arada asılamaya kadar esimde bende bi takım macunlar falan yedik.

canım bende hic bir belirti yoktu
hafif gogus hassasiyeti dısında su anda da bir belirti yok
lekelenmemde olmadi hic
sadece bir kac defa su gibi akıntı oldu ama sanırım oda kullandıgım crinone jel den

kızlar ne hevesle bu başlığı açtım.ama size hamileyim haberi veremiyorum.test gününe gelemeden adet oldum bu sabah.ama hakkımızda hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eeyler.ama üzülmüyorumda değil okadar emekler boşa gitti.

gonca canım üzülme hayırlısı olsun bak sende diyorsun rabbim ne eylerse güzel eyler bi daha ki ay olur inşallaaaaah

kızlar ne hevesle bu başlığı açtım.ama size hamileyim haberi veremiyorum.test gününe gelemeden adet oldum bu sabah.ama hakkımızda hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eeyler.ama üzülmüyorumda değil okadar emekler boşa gitti.

üzülme gonca cım yüce rabbimin vardır bi bildiği. ümidimizi kaybetmiycez. bu mübarek gecede bol bol dua edip hepimize hayırlı evlatlar vermesi için rabbimize yalvaracağız. kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.:Saruboceq:

maalesef benim aşılama tutmadı kızlarmafoldumben ama pes etmiycem.2.aşılama için iğnelerime başladım bile bugün 5. yi yapıcam.perşembe dr görücek. pt büyük bi ihtimalle aşılamam olur heralde dualarınızı eksik etmeyin ne olur kızlar :Saruboceq:allah hepimizi bir an önce bebişlerimize kavuştursun:Saruboceq:

arkadaşlar ne zaman aşılama yaptırdınız tahlil gününüz.ve kaçıncı aşılamanız. burada paylaşırsak sanırım bu zorlu süreç daha kolay geçecek.

benim ilk aşılamam 13 haziranda yapıldı.test günüm 29 haziran :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTmrb. benimde 20 hazirandı ilk aşılama ama negetif sonuç şu an 2. aşılmamanın sonucunu bekliyorum sizin sonuç nasıl

Back
X