Aşılama Aşılama sonucu bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sykapusuz

❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
2.202
1.349
448
MERHABA KIZLAR BEN 26.03.2014 DE AŞILAMA OLDUM YUMURTAM 22 MM İDİ AŞILAMA GÜNÜ DOKTOR 26.5 OLMUŞ DEDİ BÖYLE Bİ YANİ HENÜZ ÇATLAMAMIŞTI AŞILAMAM YAPILDI ŞİMDİ GÜNLERİN GEÇMESİNİ BEKLİYORUM

kimse yokmu yaaa kimse cevap vermiyor banaaa

bugün 12. Günüm inşallah olmammmm

Bende cumartesi yaptırdım ama okadar gün nasıl geçicek bilmiyorum(

geçiyor merak etme canım çok kafana takma ilk aşılaman mı benim 2. olduğu için daha rahattim ama 9.10. günde biraz stres oldum normalde bugün olmam lazım ama inşallah olmam

adet oldummm yaaa 2. aşılamam da tutmadı malesefff

Hayırlısı olsun canım napalım bizim bebekler cok nazlı olucak herhalde.benimde ilk aşılamam 2 yıldır istiyoruz o yüzden bukadar takılıyorum herhalde.

Hayırlısı olsun canım napalım bizim bebekler cok nazlı olucak herhalde.benimde ilk aşılamam 2 yıldır istiyoruz o yüzden bukadar takılıyorum herhalde.

bizimde 2 yıldır yok canımmm inşallah bu ay tutar senin ki haber ver banaaa

Merhaba arkadaşlar bende 31 martta ikinci aşılamamı oldum. Ilk asilamada tutmustu ama kaybettim. Bugun 10.gunum kan testi yaptim ama deger 1.73 cikti dr umda yurtdisinda catlicam meraktan. Ilk asilamamda da deger bu şekilde cikmisti. 2 gun sonra tekrarlamam gerek sanirim kan testini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canımmm

inşallah tutar 2 gün sonra tekrarla erken yaptırmışşsın neden kaybettin ilkini canım sorun ne sizde

merhaba canımmm

inşallah tutar 2 gün sonra tekrarla erken yaptırmışşsın neden kaybettin ilkini canım sorun ne sizde

Inşallah hakkimizda hayirlisi. Valla dr um 10. Gunu yap demisti belkide degeri gormek istedi bilemiyorum daha gitmedim dr a.
Onceki iki kere kaybetmeminde bir sebebini bulamadik. Patolojiye, genetige gonderildi alinan parcalar hic bir sorun yok. Esim ve bende de butun testler yapildi genetik kromozom falan herseye bakildi bişe yok cok şükür.
Artik Allahtan hayırlısı ne diyim.

öyle canımm hayırlısı bi sorun olmaması güzel sadece beklemek kalıyor bize inşallah güzel haberler verirsin

Öncelikle merhaba,
Yumurta rezerv azlığı nedeniyle 02.04 te ilk aşılamamı oldum 11.gününde yani dün hcg de sonuç 4,27 çıktı.
ağlamaktan gözlerim şişti hala bile aklıma geldikçe kötü oluyorum ama siz umut olsunuz 1,47 den nasıl yükseldi sizin ki benim kide yükselir mi acaba. Umut dünyası işte.. size sormak istedim.

inşallah yükselir canım düşük bir değer değil

bazı arkadaşların yazdıklarını görünce içim parçalanıyor.allah kimseyi evlatla sınamasın okadar zor ki herkes aynı dertten yakınıyor. Çocuklu insanların yanına gitmiyor, kimse bişey sormasın diye insanlardan uzaklaşıyor.
Sende durum nedir, Paylaşırmısın lütfen

Merhabalar soruyu kime sordugun belli olmuyor alinti yapmadigin icin ama 1.47 benim sonucum oldugu icin yazim dedim.
Arkadasim oncelikle 10. Gunu yaptirmistim kan testi sonuc 1.47 olunca sabirla bekledim bugun 15.gunum yarin kan testi yaptirmaya gidicem yine hakkimda hayirlisi diyorum hep.
Uzulme aglama da hepimiz Allaha inanmiyomuyuz verende Allah Alanda o yuzden icini ferah tut dua et bol bol ne zaman yazildiysa o zaman olucak diyorum ben kendi kendime.
Yarin kan tahlili persembede dr kontrolum var saborsizlikla bekliyorum iste

Bende bu gün kan tahlili yaptırmaya gidicem.inşallah hayırlı haberlerini alırız. Merakta bırakma bizleri desteğin için çok sağol bu arada.

Bende bu gün kan tahlili yaptırmaya gidicem.inşallah hayırlı haberlerini alırız. Merakta bırakma bizleri desteğin için çok sağol bu arada.

merhaba canımm inşallah güzel haberler verirsin bize benim 2. de tutmadı nasip inşallah rabbim kısa zaman da nasip eder hayırlısı sağlıklısı ile

merhaba canımm inşallah güzel haberler verirsin bize benim 2. de tutmadı nasip inşallah rabbim kısa zaman da nasip eder hayırlısı sağlıklısı ile
İnsan ne kadar üzülmüycem dese de üzülüyor işte hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile olur bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…