Aşılama Aşılama sonucu bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba kızlarr salı 3. aşılamam varrr

merhaba sali gunu belki benimde asilamam olacak ve 3. asilama olacak benimde..ins. tutar bu ay sag saglim...Ramazandan once guzel bir haber alirizzz

inşallah canımm inşallah rabbim mübarek aylarda güzel haber almayı nasip etsin nerde yaptırıyorsun canım özel mi ben devlet istanbul bağcılar eğitim ve araştırma

Merhaba kizlar. Benimde 9.gunum heyecan dorukta bekliyorum. :18: sali yafa carsamba kan testi yaptircam sabirla bekliyorum, kendimi cok dinlememeye calisiyorum. Eger sonucum pozitif cikarsa asilamanin ilk gununden itibaren kendimdeki belirtileri yazicam.Rabbim tez zamanda hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insaallah.

Slm arkadaşlar bende ilk asilamami dün oldum bugün ara ara ağrı giriyor şiddetli normalmi acaba. Haftaya sali ya ben de kan testi yaptıracam çok heyecanlıyım. Bu zaman zarfında ne yapmalıyım ne yapmamalıdır.yardimci olursanız sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canımm öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın. sabırla bekle bizi haberdar et

hayırlı olsun canımmm inşallah tutunur bebeğin sana bişey yapmana gerek yok canım sadece dikkat et ağır iş yapma çok kafana takma herşey Allah tan unutma olur mu?

canım hayırlı olsun aşılaman. benimde 8. günüm bugün. ne gibi belirtilerin var ? inşallah tutunur bebeklerimiz

canım hayırlı olsun aşılaman. benimde 8. günüm bugün. ne gibi belirtilerin var ? inşallah tutunur bebeklerimiz

Merhaba canim, bugun 11. Gun 2-3 sonra kan testi yaptircam:18: seninde asilaman hayirli olsun dedigin gibi insaallah tutunur bebislerimiz. Canim asilamadan sonra ilk 2 gun cok gaz sancim ve kasik agrim oldu. 3. 4. Gun biraz daha iyiydim goguslerim cok sistiler. 5-6. Gun sabahlari midem bulanmaya basladi, surekli uyuma istegi... 7. Gunden beride ozellikle su gibi bembeyaz akintim, ara ara kasik agrim ve batmalar hissettim.Crinone jel verdi dr onu kullaniyorum onun yan etkilerinde bu belirtilerin cogu var oyuzden cok kendimi kaptirmamaya calisiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insaallah bebis nasip olur ama olmazsada bu ilk asilamam calismalara devam etcez napalim. Senin belirtilerin neler canim, bide ilk asilaman mi?

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırdım bugün 3.günümdü çok merak ediyorum bende inşallah gelir bebiş

aşılamayı yaptırmak kolayda en zor şu sonucu beklemek gel teskere gell zaman geçmiyor sanki

bugün 4. günüm benimde nasıl geçicek zaman bilmiyorum insan sabırsızlanıyo :) keşke hemen öğrenebilsek tutup tutmadığını

benimde 10. günüm , tedavi süreci yormuyorda beklemek öldürüyor teknoloji ilerlesede 1 haftada öğrensek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…