Aşılama Aşılama sonucu bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım cok haklısın, ben de ilk aşılamada anlam yükledim her türlü belirtiye, sonuc hüsran oldu, iki ay toparlayamadım kendimi.
kesinlikle ilaclar vucudu cok etkiliyor. goguslerde hassasiyeti arttırıyor cunku, bir yumurta basına salgılanan ostrojen birden cok yumurta olunca daha fazla salgılanıyor bu da gogusleri hassaslastiriyor.
bende sadece akıntı yok, anlamadım neden, normalde adetten once beni rahatsız edecek sekilde olurdu. onun dısındaki belirtiler bendede aynı.

bir de ek olarak baş agrım var bugün, ama gece pek uyuyamadım o yüzden.

sanırım benimde 11 olmuyor 31 haziran öğlesinde olunmustu aşılama :/
senin diğer sayfada yazdığını okuyordum bende :) bence misafir sonrasına bırak testi garanti olsun :I

bana doktor ayın 15 inde kan testi için gel dedi.
bu arada ben ilk aşılamada her hangi bir test yapmadan adet olduğum gibi doktora koşup ikinci aşılama için start vermiştim :S
bu defa adet olsam da 15 inden sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

iki gün arayla aşılama olmusuz :))
bana da doktor, 14 gün yaptır dedi, yani 16.haziran oluyor. pozitifse progesterona 14 gün daha devam et dedi. ondan geciktirmeden ogrenmek istiyorum...off..valla. dusun dusun kafam sisti

adet olsanda kan testi yaptırmak cok mantıklı. aşılamada ve tup bebekte adet de olunsa mutlaka kan testi yaptırılması gerekiyormus.

merhaba kızlar inşallah hayırlısı ile yüzümüz güler bu ay bende 7. gündeyim yeni yeni kasık ağrılarım var diğer aşılamalarda 13. gün adet oldum bakalım ama bunda aşılamadan sonra çok akıntım oldu 2 gündür azaldı

insallah bu ay tutar hepimizin. isteyen herkese allah nasip etsin insallah. ben de ilkinde aşılamadan sonraki 17.günde adet olmustum.

bende ilk aşılamada 17. günde adet olmuştum, normalden erken olmuştu.
bu arada buradaki arkadaşlarda hep pregestorondan bahs ediliyor.. bende aşılama sonrası herhangi bir ilaç kullanılmadı pregonla yumurta geliştirildi, ovitrelle ile yumurtalar çatlatıldı, iki gün sonrada aşılama yapıldı, sonra eve git 15 gün sonra gel dedi. her iki aşılamamda bu periyotta oldu ..
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

bazı doktorlar aşılama sonrası progesteron kullanmayı oneriyor, bazıları onermiyor. tedbir amaclı sanırım. kullanmamak bir sorun olmuyormus. progesteron sislik yapıyor zaten.
hakkımızda hayırlısı insallah.

kızlar ne durumdasınız ben 9. gündeyim kasık ağrılarım oluyor ara ara göğüs uçlarım acıyor sizde durumlar ne

inşallah şimdi 14. gün güzel sonuçlar alırız canımmm

kızlar ne durumdasınız ben 9. gündeyim kasık ağrılarım oluyor ara ara göğüs uçlarım acıyor sizde durumlar ne

Benimde olmadı kızlar 27mayıstı aşılama, 14.gün test yaptırdım 0.2 , 15.gün adet oldum inşallah sizden hayırlı haberler alırız. Ben ara vereceğim.

Benimde olmadı kızlar 27mayıstı aşılama, 14.gün test yaptırdım 0.2 , 15.gün adet oldum inşallah sizden hayırlı haberler alırız. Ben ara vereceğim.

üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor aklıma benim bu son 3. oldu daha yaptırmam olmadı tüp raporumu isteyeceğim

malesef 3. aşılamam da tutmadı bugn geldi kırmızılarrr çok ağladımmm çokkkkkkk

malesef 3. aşılamam da tutmadı bugn geldi kırmızılarrr çok ağladımmm çokkkkkkk

Okurken içim vız etti şuan yaşlar gözümden süzülüyor 5 yıl hastane hastane süründük her doktor beni oyaladınbekle olur klomen iç olur çatlatma iğnesi yapalım olur bıkmıştım herkes 2. Çocuğu bile doğurmuştu ben halen hamile kalan arkadaşlarımdan akrabalarımdan uzay mekiğihızıyla uzaklaşıyordum
En sonda aşılama yapalım dedik yaptıkta o kadar umutluyum ki tutmayınca günlerce ağladım yatağa yatıp hüngür hüngür ağlamıştım bende sorun vardı pco tümü sınırımı eşimden çıkarıyordum bıkmıştım yazarken ağlıyorum hayattan bıkmıştım
Hayatım boyunca içimde bir canlı büyüyecek bende hissedileme asla inanmamıştım.
Aşılama olayı ilkinde tutmayınca benim için bitmişti.birdaha asla yaptırmam dedim
2yıl sonra tüp bebek için uğraşmaya başladık resmen herkesin önünde eriyordum gün be gün.ve insanlar kaç yıllık evlisin diye sorduklarında 4 dediğimde cocuk ta yok diy,ordum hepsi acıması gözlerle olur ya inşallah diyorlardı o bana resmen küfür gibi geliyordu cünkü istemiyoruz korunuyoruz diyemiyordum.
Tüp bebek yaptırdık ve sonuc gününe kadar bişey hissetmedim ama kan testini beklerken ömrümden 10 yıl gitti sonuç pozitif.
Şuan 6 haftalık hamileyim.ve sana soruyorum 3. Aşılamanı yaptırana kadar neden tüp bebek değil ???
Aşılamayla vakit ve para kaybetme gerekirse biriktir ama aşılama yaptırma.sorun nedir bilmiyorum ama 1. Aşılamadan sonra düşünmeyin evet tutan var ama herzaman şansımı yükseltmek zorundayız biz kazarak hamile kalanlar kadar şanslı değiliz.ne vakit ne para kaybedin doğru tüp bebeğe gerekirse bekleyin.3 aşılama parası eşittir 1 tüp bebek zaten.

canım desteğin için öncelikle çok teşekkür ederim inan yazdıklarını okuyunca kendimi buldum ve bana yeniden umut oldun. neden 3 devlette yaptırıyorum 3 olması gerekti çünkü tüp için rapor alacağım diye tedavimi de yarım bırakmak istemedim o yüzden 3 e kadar devam ettim yarın hastaneyi arayıp ben artık istemiyorum raporumu verin diyeceğim yoksa onlar sürekli ilaçları deniyorlar üzerimizde 1 yıl sonrada tüp yaptıracağım eşimle konuştuk bugün 2 yıldır bebek hasretiyle yanıyorum nerde bi çocuk görsem içim gidiyor kafamı çevirsem bi hamile görüyorum ryalarımda hep doğum yapıyorum bebeğim oluyor emziriyorum vs Allahım diyorum ne olur rüyalarımın anlamını çıkar karşıma beni bununla sınama rabbim yalvarırım rabbim diyorum biliyorum olacak Allah ıma şükürler olsun büyük bi sorunumuz yok sadece eşimin sperm hareketli sayısında düşüklük var normal yolla bile olur diyor doktorlar ama insan dayanamıyor canım beni anlarsın bana hep diyorlar çok takıyorsun dye elimde deil rabbim kimseye yaşatmasın kimseye aratmasın hayırlısı ile versin inşallah.

inşallah sende yavrunu sağsağlim kucağına alırsın rabbim mutluluğunu tam kılsın inşallah. birde canım kaç yaşındasın nerde yaşıyorsun
beni dualarında unutma olur mu?

Çok iyiy anlıyorum seni emin ol ben neler yaşadım .25 yaşındayım gaziantepte yaşıyorum dualarımdan kattım seni.sen nerdensin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…