Aşılama Aşılama sonucu bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kahkihkoh, ne kadarlık evlisiniz ki yıprandın cnm? :15:

üç yıldır canım.önce bişey yok herşey normal deneyin dedi doktorlar.Eşimin değerleri de normal.Sonra çikolata kistlerim çıkıverdi birden.daha önce yoktu yada görmemişlerdi şimdi aşılama önerdi doktorum.Ovulasyon testi de kullanmıştım önceleri,soğan kürü yapmıştım işe yaramadı maalesef.Aşılama için de ümitlenmemem lazım biliyorum ama elimde değil işte maalesef..

üç yıldır canım.önce bişey yok herşey normal deneyin dedi doktorlar.Eşimin değerleri de normal.Sonra çikolata kistlerim çıkıverdi birden.daha önce yoktu yada görmemişlerdi şimdi aşılama önerdi doktorum.Ovulasyon testi de kullanmıştım önceleri,soğan kürü yapmıştım işe yaramadı maalesef.Aşılama için de ümitlenmemem lazım biliyorum ama elimde değil işte maalesef..

hmm anladım, hayırlısı olsun cnm ne diyim, yer gök dua üzre, dua etmeyi ihmal etmeee :29:

merhaba,3.aşılamamı 26sında yaptırdım,bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonu. 2.04 çıktı. yine hüsran. 2 çıkmasının sebebi iğnelerin etkisi olablir belki de. hala sonuç almamış arkadaşlarım umarım siz hamilesinizdir inşallah.....

hmm anladım, hayırlısı olsun cnm ne diyim, yer gök dua üzre, dua etmeyi ihmal etmeee :29:

Teşekkürler canım inşallah bakalım hayırlısı gerçekten.Dua etmekten başka yapacak bir şey yok.İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz.

merhaba,3.aşılamamı 26sında yaptırdım,bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım, sonu. 2.04 çıktı. yine hüsran. 2 çıkmasının sebebi iğnelerin etkisi olablir belki de. hala sonuç almamış arkadaşlarım umarım siz hamilesinizdir inşallah.....

Canım erken yaptırmışsın testini sanki evet ilaçlar yüzünden de olabilir iki ama hala yükselebilir biraz daha sabret bakalım.Bizi de haberdar et

Canım erken yaptırmışsın testini sanki evet ilaçlar yüzünden de olabilir iki ama hala yükselebilir biraz daha sabret bakalım.Bizi de haberdar et
zaten 2 saattir yorum okuyorum böyle olup değeri yükselenleri ama umudum hiç yok.adet tarihim haziranın 11i, o zamanı bekliycem,hayırlısı artık...

zaten 2 saattir yorum okuyorum böyle olup değeri yükselenleri ama umudum hiç yok.adet tarihim haziranın 11i, o zamanı bekliycem,hayırlısı artık...

Ohoo daha çok varmış bu değerin umut verici olabilir dediğin gibi umarim öyledir güzel haber duymaya ihtiyacimiz var umut olursun bize.dua et canını sıkma tamam mi .♥simdikinde değilse de eninde sonunda olacak hiç merak etme sen. .

Ohoo daha çok varmış bu değerin umut verici olabilir dediğin gibi umarim öyledir güzel haber duymaya ihtiyacimiz var umut olursun bize.dua et canını sıkma tamam mi .♥simdikinde değilse de eninde sonunda olacak hiç merak etme sen. .

inşşşaaalllaahhhhhh aminn!!! güzel haberler hepimizden olsun

Kizlar ilk asilamam maalesef negatif sonuclandi. :84::84: Dun 3 te kan verdim 6 da sonuclancak dediler inanin 12 gun beklemek hicbirseymis o 3 saat gecmek bilmedi ve biyandan pozitif cikacak umuduyla hayaller kurdum biyandanda negatif cikabilecegini dusunerek agladim ve bekledigim o saat geldi ve tel caldi inanin ellerim titreye titreye actim telefonu ve hemsirenin malesef uzgunuz dedigi anda dunyam basima yikildi cevap bile veremedim bogazim dugumlendi kapattim. Esime sesim titreye titreye sonuc negatif dedim, inanmiyorum dedi defalarca dogru soyle beni kandiriyosun degilmi dedi kahroldum. Esim isten gelene kadar agladim...:43: sonra zil caldi kapiya kostum esim gelmisti gozleri kipkirmizi yuzu kirec gibi olmustu. Hemen sarildik birbirimize oyle agladik. Kelimeler tukenmisti sanki hicbisey konusamiyorduk sadece birbirimizi teselli etmek icin nasip degilmis insaallah bidahakine diyebildik... yemek yiyemedik ve erkenden yattik ama uyumak ne mumkun... cok mutsuzum bugunde yataktan cikmak istemiyorum..:14::14:

canım çok üzüldüm nekadar yıkıcı olduğunu anlıyorum benimde dün 3. aşılamam oldu bende gün saymaya başladım üzülme ama herşeyde bi hayır var unutma

bnm de ilk aşılamam olacak inşallah, çoook başındayım daha ilk randevum yarın öğleden sonra. heyecanlı gibi bi giriş yaptım ama aslında hiç heyecanım da yok hani :ssz: dediğiniz gibi kuluçka döneminde başlarım heralde ben de geri sayıma :27:

Kaptirmadan olmuyo malesef ama yinede bakalim hayirlisi olsun, burda okuyorum hep adet olcakmis gibi olupta hamile.kalanlarda oluyomus ondan umitleniyorum iste

tabiki canım belirtiler aynı sabırr herşeyin hayırlısı

bu ay benimde olmadı ilk denemeydi... Olacak ama vaktini bekliyoruz bizde üzüldük ama dünyada ki en büyük acı bu değil, 18 yaşında evladını kaybeden insanlar var bu dünyada bak onlarda yaşıyor, kanser gibi hastalıklarla mücadele edenler var, tabiki kimsenin acısı kimseye ilaç değil ama sabret biraz, ne kadar şanslıyız ki bizi cok cok seven eşlerimiz var sen varsın ya yeter diyen eşlerimiz var kıymet bilmek lazım, şükretmek lazım.. herşey dua ile, ben senin içinde dua edeciğim arkadaşım dik dur lütfen ve vazgeçme, buda bizim sınavımız, lütfen sen de hepimiz için dua et....

çok doğru canım.

erken yaptırmışsın canım 10 gün iğnenin etkisi gitmiyor zaten.

Benim de adet tarihim 11 haziran, daha doğrusu o güne kadar adet olmazsam test yaptır dedi doktor. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş midir? Ben 26 sında gece vurulmuştum,27sinde de aşılama yapıldı.

Benim de adet tarihim 11 haziran, daha doğrusu o güne kadar adet olmazsam test yaptır dedi doktor. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş midir? Ben 26 sında gece vurulmuştum,27sinde de aşılama yapıldı.

daha erken canım bekle sabırla 10 gün çıkmıyor iğnenin etkisi ama anlamadığım normalde aşılama iğneden 35. saat yapılır sana erken mi yapıldı

Yumurtam erken çatlıyor, 24 saati bile bulmadan çatladı. (Ortalama 18 saat hatta)

hımm anladım canımmm hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledirr ama biraz bekle test için

canım çok üzüldüm nekadar yıkıcı olduğunu anlıyorum benimde dün 3. aşılamam oldu bende gün saymaya başladım üzülme ama herşeyde bi hayır var unutma
Sagol canim napalim nasip degilmis kaderin onune gecilmiyor.insaallah bu sefer senin tutar canim, insaallah hepimizin tutar bu sefer, dua edicem😊

Sagol canim napalim nasip degilmis kaderin onune gecilmiyor.insaallah bu sefer senin tutar canim, insaallah hepimizin tutar bu sefer, dua edicem😊
sağol canımm inşallahhh:16::16::16:

Hanimlar size birşey sormak istiyorum ilk asilamam olacak ama doktor um hsg filmi istemedi.sordugumda da gerek yok dedi.ama arastirdigim kadariyla cekiliyormus genelde boşuna umitlenmek istemiyorum.aranizda film cekilmeden asilama yaptiran var mi.kafam karisti

hanimlar size birşey sormak istiyorum ilk asilamam olacak ama doktor um hsg filmi istemedi.sordugumda da gerek yok dedi.ama arastirdigim kadariyla cekiliyormus genelde boşuna umitlenmek istemiyorum.aranizda film cekilmeden asilama yaptiran var mi.kafam karisti

merhaba canım özelse gerek görmüyor rahim filmine ama devlet istiyor eğer tüpler tıkalıysa boşuna uğraşmayalım diye

merhaba canım özelse gerek görmüyor rahim filmine ama devlet istiyor eğer tüpler tıkalıysa boşuna uğraşmayalım diye

Anladım canım evet özel ama bu mantıkta bir terslik yok mu,yani sonuçta o kadar ilaç kullanıyoruz,ümitleniyoruz ve para harcıyoruz eğer tıkalıysa boşuboşuna ben bu doktorları anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten yazık günah:( gidip kendim çektirsem mi acaba,yani dr istemeden de çekerler mi özelde?Yani işin zorluğu biryana bir de bizi bunlarla uğraştırıyorlar.:47:

Back
X