Aşılama aşılama sonucu negatif olanlar duygularınızı öğrenmek istiyorum.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Birkaç senedir buraya uğrayan olmamış. Henüz tazecik aşılama mağduru biri olarak bende duygularımı yazmak istiyorum.

İlk yaptırdığım gün sanki karnımda bebek var gibi özen gösterdim kendime, yolda aracın sarsması bile beni korkuttu, birkaç gün hiç iş yapmadım kendime hamile muamelesi yaptım. İlaçlardan karnım şişti göğüslerim şişti acıdı hepsini hamileymişim gibi yorumladım sonra hisler kaybolmaya başlayınca tutmadığı düşüncesine kapıldım. Sonra hepden umutsuzlandım. Birkaç kezde idrar testi yapıp negatif görmüştüm tabi oda beni etkiledi erken test yaptığımı bildiğim halde... Ama yinede içimde azda olsa bir umut varmış sanırım yoksa bugün kan testi sonucunu alınca bu kadar üzülmezdim..... Karmakarışık duygular içerisindeyim, bi yıkılmadım ayaktayım diyorum sonra gözümden yaş geliyoo daha yeni tabi atlatıcam hayırlısıyla... İlk aşılamamdı olmadı kısmet değilmiş.. Sonuc zarfını açıp sonra eşimle karşılaşınca ağlamaya başladım. Gün içindede her bebek gördüğümde gözlerim yeniden doldu. Negatif sonuç almak insanı mahfediyor bunu bugün net yaşadım o yüzden burayada yazmak istedim. Allah daha büyük dertler vermesin tabiki ama gerçekden zor bi durum. Allah'ım içimdeki bu istek bitmeden benimde anne olmak istiyorum hayırlısıyla...... :43:

Hep soğuk kanlı olmalı aslında, mantıklı olmalı.. Olmadı kısmet değilmiş, tekrar deneriz demeli.. Ama şu duygular olmasa ağlamasak :43:

Back