Aşılama sonucum negatif

Bilgee1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
499
260
303
Merhaba kızlar 1 buçuk yıla yakındır çocuk istemimiz var. doktora gittik tahliller yapıldı kan sonuçları AMH değeri eşimin sperm değerleri iyiydi ama benim hsg de sol tüpün kapalı çıkmıştı. yeni bir hsg çekildim ve açıldı tüpüm. Yine doğal gebelik elde edemeyince aşılama denedik bu ay olmadı maalesef. Doktor şuan sebepsiz infertilite olduğunu söylüyor. Bu aşamalardan geçmiş ve hamile olan yada bebeğine kavuşan anneler. Neler önerirsiniz ? Ne yapmak lazım? Neden olmuyor acaba? Çok üzgünüm dünden beri maalesef. Doğal bir kür mü uygulamalı acaba kafam çok karışık. Desteklerinizi bekliyorum

Merhabalar. Benim de sebepsiz infertilite sorunum var 5 sene önce aşılama oldum bir kızım oldu sonrasında çocuğum olmadı bu ay yine oldum henüz sonuç yok. Pıhtılaşma değerlerine bakılmıştır diye düşünüyorum?

Pıhtılaşmaya ye bakıyorlar ki merak ettim

Yok hiç bakılmadı. Hiç gebelik olmuşmadığından

Yok hiç bakılmadı. Hiç gebelik olmuşmadığından
Yumurta ve sperm kalitesi için takviyeler var prowomen promenk olarak benim de iki kayıp sonrası üç yıl sebepsiz interfiliteydi olmadı bebeğim streste etkili o dönemde vitamin takviyeleri kullandım kayıp sebebim pıhtılaşmaydı ama pıhtılaşma olmamasına değil kayba yol açıyor önden yaptırmakta faydalı devlet iki kayıp olmadan yapmıyor özel yerlerde 10 bin civarına yapılıyor

Peki çok teşekkür ederim

Covid sonrası ne yazık ki bu sebepsiz infertilite de arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…