açıklanamayan infertilite bugün hasta olmam gerekiyordu olmadı normalde saatini şaşırmazdı. bilmiyorum sürekli aklımda günü geçince cesaretim de yok test yapmayamerhaba canım bende ikinci asılamamı oldum çok fazla ümitlenme yuzde 15 20 arasıymıs tutma olasılığı sizin sıkıntınız neydı sevgi0
bildiğim kadarıyla iğne batmalarının olması rahimde yerleşme olduğu için gerilme oluyor onlarda ara ara batma şeklinde görülüyormuş. inş sizin tutaraçıklanamayan infertilite bugün hasta olmam gerekiyordu olmadı normalde saatini şaşırmazdı. bilmiyorum sürekli aklımda günü geçince cesaretim de yok test yapmaya
açıklanamayan infertilite bugün hasta olmam gerekiyordu olmadı normalde saatini şaşırmazdı. bilmiyorum sürekli aklımda günü geçince cesaretim de yok test yapmaya
evet kan testinde negatif çıktıSonucun belli oldu mu?
Bende bugun 4 te alicam sosnucumuevet kan testinde negatif çıktı
inş sizin pozitiftir inş. daha fazla aramazsınızBende bugun 4 te alicam sosnucumu
Benim bugün 14. gün regli günüm 4 gün geçti klomenden dolayı gecikti biliyorum. zaten kana geçse hemen fark edersiniz. vücutta hissettirir. onu yaşamadan gitmemek lazımmış kan testineDun 12. gunumde verdim kanimi. bu sabah idrarda baktim negatifti. pek umudum yok acikcasi
Ben de aşılama oldum bugün 8.günüm rahim içinde çok ağrım var.sizde durum nedir?Bende 10 aralıkta aşılama oldum kızlar. Cok heyecanlıyım bendede kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim cok şişti kendimi umutlandırmak istemiyorum ama inşalah vardır Allah olmayan herkese versin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?