Aşılama aşılama sonucunu bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevgi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
235
76
28
merhaba kızlar ben aşılama yapalı 9 gün oldu arada kasık batması oluyor aynı şekilde belimde de batmalar var bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? o batmalar oldukça umut ediyorum inş. olur salı günü günüm normalde çok merak ediyrm.

merhaba canım bende ikinci asılamamı oldum çok fazla ümitlenme yuzde 15 20 arasıymıs tutma olasılığı sizin sıkıntınız neydı sevgi0

merhaba canım bende ikinci asılamamı oldum çok fazla ümitlenme yuzde 15 20 arasıymıs tutma olasılığı sizin sıkıntınız neydı sevgi0
açıklanamayan infertilite bugün hasta olmam gerekiyordu olmadı normalde saatini şaşırmazdı. bilmiyorum sürekli aklımda günü geçince cesaretim de yok test yapmaya

açıklanamayan infertilite bugün hasta olmam gerekiyordu olmadı normalde saatini şaşırmazdı. bilmiyorum sürekli aklımda günü geçince cesaretim de yok test yapmaya
bildiğim kadarıyla iğne batmalarının olması rahimde yerleşme olduğu için gerilme oluyor onlarda ara ara batma şeklinde görülüyormuş. inş sizin tutar

inş inş inş yazacağım sonucu. çok az belirti var inanılmaz acıkıyorum ve sadece o iğne batmaları başka zaman olsa şikayet ederim ağrım var diye ama o her batan ağrı beni çok mutlu ediyor sanki bebeğim için var gibi hissediyorum

Dun 12. gunumde verdim kanimi. bu sabah idrarda baktim negatifti. pek umudum yok acikcasi

Dun 12. gunumde verdim kanimi. bu sabah idrarda baktim negatifti. pek umudum yok acikcasi
Benim bugün 14. gün regli günüm 4 gün geçti klomenden dolayı gecikti biliyorum. zaten kana geçse hemen fark edersiniz. vücutta hissettirir. onu yaşamadan gitmemek lazımmış kan testine

Bende 10 aralıkta aşılama oldum kızlar. Cok heyecanlıyım bendede kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim cok şişti kendimi umutlandırmak istemiyorum ama inşalah vardır Allah olmayan herkese versin:))

Bende 10 aralıkta aşılama oldum kızlar. Cok heyecanlıyım bendede kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim cok şişti kendimi umutlandırmak istemiyorum ama inşalah vardır Allah olmayan herkese versin:))
Ben de aşılama oldum bugün 8.günüm rahim içinde çok ağrım var.sizde durum nedir?

Mrb bende 6 aralıkda aşılama oldum. Buğün kan verdim ve sonucu 1.03 çıktı. Sizce pozitifmi negatif miii?

Bekleyiş zor ama adetin gelmezse bi gün sonra tekrar bak inş yükselir.bnde ayin 7 sinde oldum aşılama umudum yok 3 gün önce bi kanama oldu bugün tahlil günü bi leke geldj .tahlil yapmadım aksama kadar beklerim.hayırlısı Allah tan

Allah bekleyen herkese nasip etsin bende 15 aralikta ilk asilamami oldum simdi beklemedeyim gunler gecmiyo cok zor beklemek

bende heycanla bekleyenlerdeyim 17 mart asılamamın ilk günü 1nisanı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…