36 ile 48 saat arasında diyorlar bende 38 saatte yaptırdım umarım tutar dualarım sizinleCanim ben de asilamayi yarin yaptiracagim catlatma ignemi yapildim dun suan asiri kasık agrim var ama doktorum beni 48 saat sonra cagirdi asilama icin anlamadim herkes 36. Saatinde yaptirmis. Benimde 3 yumurtam olgunlastigini soyledi
İnsallah hayirli haverler alirsin kuzum bu asilamandaYani aşılama tutma oranı çok yüksek değil ama doğal yola göre daha yüksek tabi. Önemli olan moralinizi yüksek tutmanız. Ben de bugün gonal f başladım. 2.aşılamam olacak inşallah
Doktorun vardır bi bildiği benim ilk aşılamada akşam vurduk çatlatmayı sabah yaptık aşılama 10 dk bile yatırmadı kalktım ilgisizdi zaten iyi araştırmak lazım birde ama canımız sıkmayalım umarım tutarBeni 48 cagirdi niye bilmiyorum gec kalmis olmam degilmi korktum biraz herkesi 36 da cagiriyolar genelde 3 tane yumurtam vardi 18 19 20 mm seklinde
Kuzum catlatma ignesinden sonra yapiliyor asilama hemen yarin yapilmazAy benim aşılamam da yarın ama henüz ovitrelle falan vurulmadım yarın eşim ve ovitrelle ile gideceğim
İnsallah canim ya ben bu doktora mecbur kaldim esimin doktoru bu kadin dogumcuyla anlasmaliymis napalim artok.Doktorun vardır bi bildiği benim ilk aşılamada akşam vurduk çatlatmayı sabah yaptık aşılama 10 dk bile yatırmadı kalktım ilgisizdi zaten iyi araştırmak lazım birde ama canımız sıkmayalım umarım tutar
Bende ilk gun sismistim bende 3 yumurta vardi buyuk olan asiri agrim oldu o gun kalkip yuruyemiyordum sonra gecti benimki umarim guzel sonuclar alirsinSelam hanımlar, geçen hafta perşembe günü muayeneye gittim, toplam yumurta sayımı söylenmedi, doktor 1 tane 17 mm var 2 gün sonra gece 23.00 da çatlatma iğnesini yap, pazartesi 8.30 da gel eşinden örnek alınsın ve aşılama yapılsın dedi. Odadan çıkacağım esnada doktor bana çok fazla ümitlenmemi söyledi ben de bir sorun mu var neden böyle bir şey söylediniz dediğimde aşılamaın oranının düşük olduğunu kadınların çok ümitlenip heveslenip negatif gördüğünde depresyona girdiğini söyledi. Pazartesi günü 11 gibi aşılama yapıldı. O gün ve ertesi gün hafif kasıklarımda ağrı vardı. Şu an 4. Gündeyim aşılama gününden itibaren başlayıp bugüne kadar devam eden tek şey gaz. Arada çok ufak kasıklarım ağrıyor ama gazdan dolayı mı aşılamadan dolayı mı bilmiyorum. Aşılama günü ve dün birliktelik oldu. Bu süreçte sürekli uzanıyorum kendimi yormuyorum yemeğimi bile annem yapıyor. Bu süreçte yaşadıklarınızı bana anlatır mısınız istemsizce sürekli aşılama sürecini araştırıyorum. Siz bugünlerde ne yaşamıştınız?
Bilemiyorum üniversite hastanesinde yaptıracağım dün gittiğimde cuma günü eşin ve ovitrelle ile gel aşılama yapacağız dediler muhtemelen öğleden sonra yapacaklar ama çok saçma geldi yarın gittiğimde soracağım mutlakaKuzum catlatma ignesinden sonra yapiliyor asilama hemen yarin yapilmaz
Bilemiyorum üniversite hastanesinde yaptıracağım dün gittiğimde cuma günü eşin ve ovitrelle ile gel aşılama yapacağız dediler muhtemelen öğleden sonra yapacaklar ama çok saçma geldi yarın gittiğimde soracağım mutlakaa
Aynen kuzum sor onu mutlaka cunku ovitrelle yapilir 36-48 saat sonra asilama yapilir yumurta catlamadan yapilmaz asilamaBilemiyorum üniversite hastanesinde yaptıracağım dün gittiğimde cuma günü eşin ve ovitrelle ile gel aşılama yapacağız dediler muhtemelen öğleden sonra yapacaklar ama çok saçma geldi yarın gittiğimde soracağım mutlaka
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ilk defa yaptıracağım çok bir bilgim yoktuAynen kuzum sor onu mutlaka cunku ovitrelle yapilir 36-48 saat sonra asilama yapilir yumurta catlamadan yapilmaz asilama
Aşılamayı doktorlar pek önermiyor direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar çünkü hasarlı ve hasarsız hepsini seçmeden yolluyorlar eşin spermi çok önemli burda yüksek olması gerekiyorSelam hanımlar, geçen hafta perşembe günü muayeneye gittim, toplam yumurta sayımı söylenmedi, doktor 1 tane 17 mm var 2 gün sonra gece 23.00 da çatlatma iğnesini yap, pazartesi 8.30 da gel eşinden örnek alınsın ve aşılama yapılsın dedi. Odadan çıkacağım esnada doktor bana çok fazla ümitlenmemi söyledi ben de bir sorun mu var neden böyle bir şey söylediniz dediğimde aşılamaın oranının düşük olduğunu kadınların çok ümitlenip heveslenip negatif gördüğünde depresyona girdiğini söyledi. Pazartesi günü 11 gibi aşılama yapıldı. O gün ve ertesi gün hafif kasıklarımda ağrı vardı. Şu an 4. Gündeyim aşılama gününden itibaren başlayıp bugüne kadar devam eden tek şey gaz. Arada çok ufak kasıklarım ağrıyor ama gazdan dolayı mı aşılamadan dolayı mı bilmiyorum. Aşılama günü ve dün birliktelik oldu. Bu süreçte sürekli uzanıyorum kendimi yormuyorum yemeğimi bile annem yapıyor. Bu süreçte yaşadıklarınızı bana anlatır mısınız istemsizce sürekli aşılama sürecini araştırıyorum. Siz bugünlerde ne yaşamıştınız?
Bizde spermler yıkandı, ve sperm sonucumuz maşallah çok çok iyiAşılamayı doktorlar pek önermiyor direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar çünkü hasarlı ve hasarsız hepsini seçmeden yolluyorlar eşin spermi çok önemli burda yüksek olması gerekiyor
İnşallahBende ilk gun sismistim bende 3 yumurta vardi buyuk olan asiri agrim oldu o gun kalkip yuruyemiyordum sonra gecti benimki umarim guzel sonuclar alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?